Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καύσωνας διάρκειας - Το θερμόμετρο αύριο 5/8 θα σκαρφαλώσει ακόμα και τους 46 βαθμούς Κελσίου

Καύσωνας διάρκειας - Το θερμόμετρο αύριο 5/8 θα σκαρφαλώσει ακόμα και τους 46 βαθμούς Κελσίου

Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού για την αύριο 5/8 -  Δείτε χάρτες της ΕΜΥ με τις αυριανές θερμοκρασίες

Αποπνικτική ατμόσφαιρα και έντονη δυσφορία κυρίως στα αστικά κέντρα, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της όγδοης κατά σειράς ημέρας του καύσωνα, που εξακολουθεί να πλήττει όλη τη χώρα.
Το θερμόμετρο και αύριο Πέμπτη 5/8 σύμφωνα με το meteo θα σκαρφαλώσει στους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλία θα φτάσει ακόμα και τους 46 βαθμούς με τις υψηλές θερμοκρασίες να καταγράφονται ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
pe-kai.webp
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 40-43 βαθμούς, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 19 έως 43-46, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 42-43 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 39-41, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 20 έως 40-43 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα και στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 39-40 βαθμούς Κελσίου.
pe-kai-2.webp
Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά δυτικοί - βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς έως 3 μποφόρ, ενώ από τις απογευματινές ώρες αναμένεται ενίσχυση των ανέμων από δυτικές - βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3-4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 40-42 βαθμούς.
Καύσωνας και στη Θεσσαλονίκη με τους ανέμους αρχικά να πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι - νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη συμπρωτεύουσα θα κυμανθεί από 25 έως 37-39 βαθμούς.
pe-kai-3.webp



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης