Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κορωνοϊός: Ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου στην Ελλάδα, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα

Κορωνοϊός: Ο πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου στην Ελλάδα, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα
Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα o πολίτης που κατέληξε μετά από τις δύο δόσεις του εμβολίου στη Θεσσαλονίκη - Είχε εμβολιαστεί με Pfizer
Σχετικά Άρθρα

Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και το γνωστοποίησε ο διευθυντής της ΜΕΘ, Νίκος Καπραβέλος.
Μάλιστα ο κ. Καπραβέλος τόνισε πως«δεν πρέπει να θεοποιούμε τους εμβολιασμένους, πρέπει κι αυτοί να προσέχουν».
Επίσης ξεκαθάρισε πως οι εμβολιασμοί παραμένουν το πιο ισχυρό όπλο που έχουμε κατά του κορωνοϊού.
Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, πρόκειται για έναν 70χρονο που είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer, ο οποίος νόσησε κορωνοϊό και
νοσηλευόταν με βαρύτατη πνευμονία.

Νικήθηκε από τη μετάλλαξη Delta

Ανέφερε δε πως πρόκειται για έναν οδοντίατρο, πλήρως εμβολιασμένο, που έπαιρνε όλα τα μέτρα, όμως η μετάλλαξη Delta τον νίκησε.
Ο κ. Καπραβέλος έχει επισημάνει πως πρόκειται για εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, ζητώντας όμως παράλληλα και από όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι να τηρούν απόλυτα μέτρα ατομικής προστασίας.
Όπως είπε ο κ. Καπραβέλος, ο άτυχος οδοντίατρος είχε συμμορφωθεί πλήρως με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και όλα τα μέλη της οικογένειάς του ήταν επίσης εμβολιασμένα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το γεγονός αυτό συνιστά μία εξαίρεση στο σύνολο των άνω των 13.000 νεκρών που έχει αφήσει πίσω του ο κορωνοϊός και σε καμία περίπτωση δεν κλονίζει την εμπιστοσύνη στα εμβόλια.
Όπως ανέφερε οικείο πρόσωπο του άτυχου ασθενή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκλιπών δεν άντεξε στη μάχη με τον Covid, παρότι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης