Football Talk

Corriere dello Sport: «Ο Μανωλάς στην επιλογή της ζωής του με τον Ολυμπιακό»

Corriere dello Sport: «Ο Μανωλάς στην επιλογή της ζωής του με τον Ολυμπιακό»

Η συζήτηση για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο έντονη με τα ιταλικά Μέσα να πηγαίνουν ένα… βήμα παραπέρα.

Σχετικά Άρθρα

Ως δεδομένη λαμβάνουν στην Ιταλία τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, αφού νέα δημοσιεύματα μιλούν για «επιλογή ζωής» από τον Έλληνα αμυντικό το να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, η «Corriere dello Sport» αναφέρει: «Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και εξελίσσονται καλά. Ο παίκτης θέλει να φύγει από τη Νάπολη και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Είναι έτοιμος να μειώσει τον μισθό του γιατί θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Έκανε την επιλογή της ζωής του και θα ήθελε να πάει σπίτι του, ξέρει ότι όλα σχεδόν περνούν από εκείνον».

Μάλιστα, οι πληροφορίες φτάνουν μέχρι και στο Μίνο Ραϊόλα, τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή: «Ψάχνει μια λύση που να ικανοποιεί τους δύο συλλόγους και τον πελάτη του».

Με το ρεπορτάζ να ολοκληρώνεται ως εξής: «Τις επόμενες ημέρες θα μπορούσαν να υπάρξουν σημαντικά νέα, αλλά η αίσθηση είναι ότι η περιπέτεια του Μανωλά στη Serie A έφτασε στο τέλος της»

Όλα αυτά, την ώρα που επί ελληνικού εδάφους ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως ο Μανωλάς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρτίνς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης