Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρωτοφανές – Προς υποχρεωτικό εμβολιασμό η Ιταλία, γιατί σοκάρει η Αυστραλία ενώ η Σουηδία αποκλείει το Ισραήλ λόγω Covid

Πρωτοφανές – Προς υποχρεωτικό εμβολιασμό η Ιταλία, γιατί σοκάρει η Αυστραλία ενώ η Σουηδία αποκλείει το Ισραήλ λόγω Covid
Ουσιαστικά σχεδιάζεται ένα καθεστώς δυστοπίας, όπου θα επιβάλλονται οι κανόνες και θα οριοθετείται η ανθρώπινη ελευθερία παρ΄ ότι τα επιστημονικά ευρήματα είναι συγκλονιστικά και καταρρίπτουν πολλούς μύθους.
Σχετικά Άρθρα

Πρωτοφανείς εξελίξεις λαμβάνουν χώρα διεθνώς απόρροια του Covid 19 και με πρόσχημα τον έλεγχο της πανδημίας, οι κυβερνήσεις σχεδιάζουν να ποδοπατήσουν την ατομικότητα και τις ατομικές ελευθερίες.
Με πρόσχημα την πανδημία επιχειρούν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητες στον εμβολιασμό, άλλες χώρες δημιουργούν εφαρμογές στα κινητά και υποχρεώνουν τους πολίτες με τυχαιοποιημένα δείγματα να στείλουν την φωτογραφία τους που βρίσκονται ακριβώς ειδάλλως θα δεχθούν έλεγχο από την αστυνομία και ενώ σχεδιάζονται τέτοια ακραία σενάρια… η Σουηδία αποκλείει το Ισραήλ λόγω του covid 19 και ενώ θεωρείται από τα πλέον εμβολιασμένα κράτη διεθνώς.

Ουσιαστικά σχεδιάζεται ένα καθεστώς δυστοπίας, όπου θα επιβάλλονται οι κανόνες και θα οριοθετείται η ανθρώπινη ελευθερία παρ΄ ότι τα επιστημονικά ευρήματα είναι συγκλονιστικά και καταρρίπτουν πολλούς μύθους.

Η Ιταλία σχεδιάζει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Όταν έχει αποδειχθεί ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων καταρρέει στο 16% για μετάδοση και 39% με 43% για νόσηση, όταν οι χώρες οδηγούνται στην 3η δόση εμβολιασμού ήδη το Ισραήλ έχει εμβολιάσει το 20% του πληθυσμού με 3η δόση, ο Draghi ο πρωθυπουργός της Ιταλίας –πρωθυπουργός υπό προθεσμία – ανέφερε ότι θα επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός όταν η EMA η Υπηρεσία τροφίμων και Φαρμάκων της ΕΕ εγκρίνει επίσημα τα εμβόλια καθώς ακόμη φέρουν τον χαρακτήρα έκτακτης ανάγκης.
Ήδη ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός στους υγειονομικούς και θα επεκταθεί και σε δημοσίους υπαλλήλους και στα super market.
Την ίδια στιγμή ο Draghi προέβλεψε ότι έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2021 στην Ιταλία από 12 ετών και πάνω θα έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 80%.
Το ερώτημα που τίθεται είναι, δεν ανέφεραν ότι εάν εμβολιαστεί το 80% του πληθυσμού – λόγω Delta αυξήθηκε το όριο από 70% σε 80% - θα έχει δημιουργηθεί η ανοσία της αγέλης;
Αφού θα έχει δημιουργηθεί ανοσία στην κοινωνία γιατί χρειάζεται υποχρεωτικότητα;
Μήπως γιατί δεν μπορεί να υπάρξει ανοσία της αγέλης και αυτό αποτελεί ένα ακόμη ψεύδος των επιστημόνων που αγνοούν σχεδόν τα πάντα;

Ισχυρότερη η φυσική ανοσία

Η φυσική ανοσία είναι ισχυρότερη από τα εμβόλια.
Το απέδειξαν τα ισραηλινά πανεπιστήμια με την μεγαλύτερη μελέτη που έχει ποτέ διεξαχθεί.
Η φυσική ανοσία είναι έως και 27 φορές μεγαλύτερη από την δραστικότητα των εμβολίων της Pfizer.
Το επιβεβαίωσε και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer ναι μπορεί η φυσική ανοσία να είναι ισχυρότερη από τα εμβόλια.
Εφόσον αυτό ισχύει δεν έχει νόημα ο εμβολιασμός αφού τα εμβόλια είναι υποδεέστερα της φυσικής ανοσίας.
Δυστυχώς οι επιστήμονες προπαγανδιστές έχουν πει ψέματα, λέγοντας ότι τα εμβόλια είναι απαραίτητα και για όσους έχουν φυσική ανοσία.

Περισσότεροι εμβολιασμένοι νεκροί την περίοδο του εμβολιασμού


Τον Αύγουστο του 2021 στο Ισραήλ από covid 19 πέθαναν 551 άνθρωποι όταν τον Ιούλιο είχαν πεθάνει 52 άτομα.
Από τα 551 άτομα το 70% σχεδόν ήταν εμβολιασμένοι.
Πάλι το Ισραήλ ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που αποκάλυψε ότι το τείχος ανοσίας των εμβολίων καταρρέει.
Η προστασία με όρους μεταδοτικότητας μετά τους 6 μήνες υποχωρεί στο 16% και για συμπτώματα στο 39% με 43% ανάλογα την έρευνα.
Αντί όλοι οι εμβολιασμένοι να είναι προστατευμένοι και οι ανόητοι ανεμβολίαστοι, οι ψεκασμένοι όπως τους αποκαλούν, να είναι τελείως απροστάτευτοι, γιατί στο Ισραήλ, τον Αύγουστο η πλειοψηφία των νεκρών από covid 19 είναι εμβολιασμένοι;

Η περίπτωση του Ισραήλ


Από τους 736 βαριά ασθενείς στο Ισραήλ με covid 19, το 53% είναι εμβολιασμένοι ή όχι;
Ένας ακόμη μύθος κατέρρευσε ότι με το εμβόλιο, χτίζεται τείχος ανοσίας και ότι κινδυνεύουν μόνο οι ανόητοι ανεμβολίαστοι.
Η αλήθεια, όμως είναι συγκλονιστική, η πιθανότητα νόσησης δεν διαφέρει ουσιωδώς.
Είναι μια απόδειξη ότι ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων πέραν από πολιτική σαχλαμάρα είναι και επιστημονική ανοησία.

Η 3η δόση


Γιατί το Ισραήλ επέλεξε να εμβολιάσει με 3η δόση τους πολίτες της χώρας, πλέον όλες τις ηλικίες;
Μήπως αυτό αποτελεί απόλυτη απόδειξη ότι το τείχος ανοσίας των εμβολίων καταρρέει;
Και εφόσον καταρρέει τι νόημα έχει ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων;

Οι παρενέργειες που… υποβαθμίζονται


Το FDA κατά την έγκριση του εμβολίου της Pfizer αναφέρθηκε με προσοχή και έμφαση στα θέματα μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας.
Αναφέρθηκε ότι η Pfizer πρέπει να διεξάγει μελέτες για τις εγκύους γυναίκες;
Αναφέρθηκε ότι πρέπει να υπάρξουν μελέτες για τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολίων;
Η ανακοίνωση της FDA του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων τα παρουσιάζει αυτά ναι ή όχι;
Τείχος ανοσίας που καταρρέει και ανόητα πιστοποιητικά εμβολιασμού
Εάν το τείχος ανοσίας καταρρέει, όπως αποδείχθηκε, όχι απλά αναφέρθηκε σε μια μελέτη θεωρητικά, τι νόημα έχουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού;
Εάν το τείχος προστασίας καταρρέει από τα εμβόλια που αποδείχθηκε, τι νόημα έχει η ύπαρξη των πιστοποιητικών εμβολίων;

Πρωτοφανής εξέλιξη στην Αυστραλία – Θα αναγκάζει τους πολίτες να στέλνουν φωτογραφία με την τοποθεσία τους

Η κυβέρνηση της Νότιας Αυστραλίας επεξεργάζεται ένα σχέδιο που μπορούσε τελικά να αναγκάσει τους πολίτες να βγάλουν μια φωτογραφία μέσω μιας κρατικής εφαρμογής για να αναφέρουν την τοποθεσία τους μέσω μηνύματος που θα σταλεί στο κινητό τους, εντός 15 λεπτών.
Εάν δεν το κάνουν τότε θα αντιμετωπίσουν τον έλεγχο της αστυνομίας
Πολλοί αμφισβητούν εάν η Αυστραλία μπορεί ακόμα να αυτοαποκαλείται φιλελεύθερη δημοκρατία υπό το φως των σαρωτικών περιορισμών που έχει θέσει στον δικό της πληθυσμό.
Χωρίς να φαίνεται το τέλος του τούνελ για την άρση του βάναυσου αποκλεισμού της χώρας, οι Αυστραλοί θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ακόμη πιο αυστηρά μέτρα και εισβολή στην ιδιωτική τους ζωή υπό τη δικαιολογία της διακοπής της εξάπλωσης του ιού.
Η κυβέρνηση της Νότιας Αυστραλίας ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια εφαρμογή που θα επιλέγει τυχαίο δείγμα στους πολίτες ζητώντας τους να αποδείξουν την τοποθεσία που βρίσκονται μέσα σε 15 λεπτά».
Εάν οι άνθρωποι αρνηθούν να αναφέρουν την τοποθεσία τους ή δεν είναι σε θέση να το πράξουν, τότε η αστυνομία θα σπεύδει να τους εντοπίσει.
Κυβερνητικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι το δείγμα θα είναι τυχαιοποιημένο αλλά μέσα σε 15 λεπτά θα πρέπει όσοι πάρουν μήνυμα από αυτή την εφαρμογή π.χ. ένας τετραψήφιος αριθμός θα στέλνει μήνυμα στο κινητό σας και εντός 15 λεπτών θα πρέπει να βγάζετε φωτογραφία με την τοποθεσία σας και να την στέλνετε.
Το μέτρο αυτό βέβαια θα αποδειχθεί πρακτικά ανεφάρμοστο αλλά δείχνει που μπορεί να φθάσει ο ανθρώπινος παραλογισμός.
aystralia_BNM.jpg

Η Σουηδία αποκλείει το Ισραήλ

Η Σουηδία έγινε η δεύτερη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που απαγόρευσε την είσοδο σε ισραηλινούς λόγω της αύξησης των κρουσμάτων COVID-19 στο Ισραήλ, παρ΄ ότι το Ισραήλ είναι μία από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο.
Η Πορτογαλία η πρώτη χώρα της ΕΕ που απαγόρευσε τα ταξίδια από το Ισραήλ λόγω της αύξησης των κρουσμάτων.
Και οι δύο χώρες ακολουθούν τη σύσταση της ΕΕ και αφαιρούν το Ισραήλ από τη λίστα με τις πράσινες χώρες.
Η Σουηδία απαγόρευσε επίσης την είσοδο πολιτών από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Κοσσυφοπέδιο, τον Λίβανο, το Μαυροβούνιο και τη Βόρεια Μακεδονία.
Το ερώτημα είναι το εξής.
Το Ισραήλ από τα πλέον εμβολιασμένα κράτη διεθνώς… γιατί αποκλείεται;
Τι νόημα έχουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού αφού δεν αποδίδουν;
Τα εμβόλια τι ρόλο διαδραματίζουν;
Γιατί ενώ οι πολίτες εμβολιάζονται δεν έχουν πλεονεκτήματα όπως οι κυβερνήσεις υποσχέθηκαν;
Όλα αυτά είναι παρωδία, είναι μια δυστοπία που εξελίσσεται και επιδεινώνεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης