Football Talk

Τσέλσι – Άστον Βίλα: Εύκολη νίκη για τους «μπλε» με 3-0 – πρωταγωνιστής ο Λουκάκου στο Στάμφορντ Μπριτζ! (video)

Τσέλσι – Άστον Βίλα: Εύκολη νίκη για τους «μπλε» με 3-0 – πρωταγωνιστής ο Λουκάκου στο Στάμφορντ Μπριτζ! (video)

Μία μεστή εμφάνιση αποδείχθηκε αρκετή ώστε να πανηγυρίσει την τρίτη της νίκη στην  Premier League η Τσέλσι, η οποία επικράτησε με 3-0 της Άστον Βίλα στο Στάμφορντ Μπριτζ, και είδε τον Ρομέλου Λουκάκου να πετυχαίνει τα πρώτα του γκολ στο «σπίτι» της.

Από εκεί όπου σταμάτησε, φαίνεται πως συνέχισε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Τσέλσι, η οποία μετά τις δύο νίκες στην Premier League και το 1-1 απέναντι στην Λίβερπουλ, όπου αγωνιζόταν με «10», επικράτησε με 3-0 της Άστον Βίλα, χάρη στα γκολ των Ρομέλου Λουκάκου στο 15΄ και το 90’ και αυτό του Ματέο Κόβασιτς στο 49’.


Πρόκειται μάλιστα για τα δύο πρώτα γκολ του Βέλγου σέντερ φορ στο Στάμφορντ Μπριτζ μετά από οκτώ αναμετρήσεις, ενώ ο Ματέο Kόβασιτς συμμετείχε και στα δύο τέρματα της ομάδας του, για πρώτη φορά στην Premier League, και για τρίτη σε ολόκληρη την καριέρα του στα κορυφαία πρωταθλήματα.

Πλέον, οι «μπλε» του Τόμας Τούχελ στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ, έχοντας πλέον προσαρμόσει και τον Σαούλ Νίγκεθ στο ρόστερ τους (αγωνίστηκε βασικός) ενώ η ομάδα του Ντιν Σμιθ θα κληθεί να προετοιμαστεί για το ματς απέναντι στην Έβερτον στο «σπίτι» της, όπου δεν έχει δεχθεί γκολ από το τελευταίο ματς της περσινής χρονιάς, απέναντι στην Τσέλσι!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τσαλομπά, Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Χάντσον Οντόι (83' Βέρνερ), Μάρκος Αλόνσο, Κόβασιτς, Σαούλ (49' Ζορζίνιο), Ζίγιεχ, Χάβερτς (64' Αθπλικουέτα), Λουκάκου

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Στιρ, Κας, Τάργκετ, Κόνσα, Μινγκς, Τουανζέμπε, Ράμσεϊ (56' Μπέιλι), Μακ Γκιν, Λουίς (80' Νακάμπα), Ινγκς (69' Τραορέ), Γουότκινς


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης