Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ηττήθηκε στην πρώτη αγωνιστική του Champions League, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια, και πάλι με ανατροπή!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ηττήθηκε στην πρώτη αγωνιστική του Champions League, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια, και πάλι με ανατροπή!

Την πρώτη της ήττα στην πρώτη αγωνιστική του Champions League «γνώρισε» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από έξι χρόνια, με την Γιανγκ Μπόις να «ντύνεται»… Αιντχόφεν και να την κερδίζει με τον ίδιο τρόπο, προβαίνοντας σε μία σπουδαία ανατροπή (2-1).

Σχετικά Άρθρα

Ένα το δίχως άλλο απρόβλεπτο αποτέλεσμα έλαβε χώρα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Γιανγκ Μπόις στην Ελβετία, με τους «κόκκινους διαβόλους» να προηγούνται με το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League με την φανέλα τους μετά από 12 χρόνια, αλλά να «λαβώνονται» από την απευθείας κόκκινη κάρτα του Ουάν Μπισάκα.

Κάπως έτσι, η εξέλιξη του 36ου λεπτού κατέστησε τους γηπεδούχους πιο επικίνδυνους, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να επιχειρεί να διατηρήσει την ισοπαλία, αλλά εν τέλει να καταλήγει να ηττάται στο 93ο λεπτό, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια.

Αυτή άλλωστε ήταν και η τελευταία φορά που οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν σε πρώτη αγωνιστική κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Αιντχόφεν ανέτρεψε το προβάδισμα που χάρισε στην Γιουνάιτεντ ο Ντεπάι και με δύο γκολ σε διάστημα 12 λεπτών (46’-58’), την ώθησε στην ήττα (2-1).

Εντυπωσιακό είναι μάλιστα το γεγονός πως υπάρχει και μία τρίτη περίπτωση που συνδέει τις δύο προαναφερθείσες αναμετρήσεις με το ίδιο σκορ. Αυτή αφορά την τελευταία απευθείας κόκκινη κάρτα που είχε αντικρίσει παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» στο Champions League.

Το 2013, ο Νάνι είχε αποβληθεί απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, το Όλντ Τράφορντ έπαψε να είναι επιδραστικό, και η Βασίλισσα επικράτησε με ανατροπή με το ίδιο σκορ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης