Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απίστευτο: Νοσοκομείο μεθοδεύει πως θα τρομοκρατήσει ανεμβολίαστους – Η Pfizer ζητάει έγκριση για εμβόλια σε παιδιά 5-11 ετών

Απίστευτο: Νοσοκομείο μεθοδεύει πως θα τρομοκρατήσει ανεμβολίαστους – Η Pfizer ζητάει έγκριση για εμβόλια σε παιδιά 5-11 ετών
Είναι προφανές ότι σιγά – σιγά αποκαλύπτονται πολλές αλήθειες για τα στοιχεία περί covid 19 και πως ορισμένοι συντονίζουν σχέδια τρομοκράτησης.
Σχετικά Άρθρα

Υπήρχε ως περιρρέουσα ατμόσφαιρα, η εντύπωση ότι ορισμένοι στα εθνικά συστήματα υγείας, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους ανεμβολίαστους και με προπαγάνδες φόβου… να περάσουν το μήνυμα, εμβολιάσου για να σωθείς.
Δυστυχώς, αυτό δεν αποτελεί εικασία, δεν αποτελεί σενάριο συνωμοσίας αλλά γεγονός.
Ένα video μέσω του zoom αποκαλύπτει στελέχη νοσοκομείου που συζητούν τις τακτικές τρομοκράτησης των πολιτών για τον covid 19.
Μια διάσκεψη μέσω του Zoom που διέρρευσε αποκαλύπτει έναν γιατρό που ρωτά πώς να αυξήσει τον αριθμό των ασθενών COVID-19 στην αναφορά του πίνακα ελέγχου του νοσοκομείου.
Το μέσο ενημέρωσης National File ανέφερε ότι έλαβε την ηχογράφηση από μια "εσωτερική πηγή" στο σύστημα υγείας Novant που περιλαμβάνει το Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο New Hanover στο Wilmington της Βόρειας Καρολίνας.
Το National File και άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης που ανέφεραν τη διαρροή εντόπισαν τα άτομα στο βίντεο την Mary Kathryn Rudyk, ιατρό στο ιατρικό κέντρο, η οποία ρωτά την Carolyn Fisher, διευθύντρια marketing του νοσοκομείου, πώς να αυξήσει τον αριθμό των ατόμων που ταξινομούνται ως ασθενείς με COVID-19 με σκοπό να φοβίσουν και τρομοκρατήσουν τους ανεμβολίαστους.
«Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πιο ανοιχτοί, πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί - πρέπει να πούμε κάτι που θα βγει - αν δεν εμβολιαστείς, ξέρεις ότι θα πεθάνεις», είπε η Rudyk στο Video.
Το βίντεο ξεκινά με τη Fisher να εξηγεί πώς το τμήμα της κοινοποιεί «σημαντικούς αριθμούς» μη εμβολιασμένων, αλλά και τα ποσοστά θανάτων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)… στους πολίτες.
Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι αποκαλύπτεται ότι ακόμη και αναρρωμένοι παρουσιάζονται ως νοσούντες για να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα και να επηρεάσουν τους ανεμβολίαστους.
Είναι προφανές ότι σιγά – σιγά αποκαλύπτονται πολλές αλήθειες για τα στοιχεία περί covid 19 και πως ορισμένοι συντονίζουν σχέδια τρομοκράτησης.
Σίγουρα δεν είναι όλοι αγγελικά πλασμένοι αλλά όταν ένα νοσοκομείο παρουσιάζει στοιχεία, παραποιημένα με στόχο όχι την δημόσια υγεία αλλά την τρομοκράτηση των πολιτών, αποτελεί όχι απλά ανήθικη αλλά παράνομη πράξη.

Η Pfizer θα ζητήσει από τις ρυθμιστικές αρχές την άδεια εμβολίου COVID-19 για μικρά παιδιά τον Οκτώβριο

Η Pfizer θα υποβάλλει τον Οκτώβριο δεδομένα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας για το εμβόλιο COVID-19 στις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές τροφίμων και φαρμάκων, σε μια προσπάθεια να λάβει άδεια για εμβόλια για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, δήλωσε η εταιρία.
Το εμβόλιο της Pfizer για τον COVID-19, που παρασκευάζεται με την γερμανική εταιρία BioNTech, είναι προς το παρόν εξουσιοδοτημένο μόνο για επείγουσα χρήση στις Ηνωμένες Πολιτείες για παιδιά 12 έως 15 ετών, ενώ επίσημη έγκριση πήρε για 16 ετών και άνω.
Η Pfizer διεξάγει μια δοκιμή που εξετάζει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της σε παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως 11 ετών.
Τα δεδομένα από τη δοκιμή για άτομα μεταξύ 5 και 11 ετών αναμένονται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, δήλωσε ο Frank D' Amelio, κορυφαίο στέλεχος της Pfizer, σε διάσκεψη της Morgan Stanley στις 14 Σεπτεμβρίου 2021.
Θα υποβληθεί αίτηση για άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στην Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) στις αρχές Οκτωβρίου για αυτήν την ηλικιακή ομάδα.
Λίγο αργότερα θα ακολουθήσει έγκριση για παιδιά μεταξύ 6 μηνών και 5 ετών.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, δήλωσε σε άλλο forum ότι θα υποβληθεί αίτημα για χρήση των εμβολίων σε παιδιά από 5 έως 11 ετών.
Το εμβόλιο της Pfizer είναι το μόνο που επιτρέπεται προς το παρόν να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε μεταξύ 12 και 18 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η BioNTech δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι αναμένεται να καταθέσει τα αποτελέσματα της δοκιμής για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών «σε ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο».
Τα παιδιά επί της ουσίας διατρέχουν ελάχιστο, σχεδόν μηδενικό κίνδυνο να προσβληθούν και να νοσήσουν από COVID-19, αλλά η Pfizer λέει ότι οι επιστήμονες της πιστεύουν ότι ο εμβολιασμός των παιδιών θα συμβάλει στην ανοσία της αγέλης ή στην προστασία από τον ιό στο σύνολο του πληθυσμού.
Ο FDA o αμερικανικός οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων και τα CDC τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ θα μπορούσαν να εγκρίνουν τα εμβόλια για παιδιά έως τέλος του 2021.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης