Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αδύναμος ο Μητσοτάκης – Φοβάται να διαγράψει τον φασίστα Μπογδάνο

ΣΥΡΙΖΑ: Αδύναμος ο Μητσοτάκης – Φοβάται να διαγράψει τον φασίστα Μπογδάνο
Συνεχίζει να κωφεύει η Δικαιοσύνη, σε μια ευνομούμενη Πολιτεία η παρέμβαση της θα θεωρούνταν αυτονόητη αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη αλλά και στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση με τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τη δημοσιοποίηση των ονομάτων ανήλικων μαθητών και της εκπαιδευτικού τους σε τμήμα νηπιαγωγείου στην Αθήνα εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ζητά τη διαγραφή του Κ. Μπογδάνου, υποστηρίζει ότι αποδεικνύεται πως ο Κ. Μητσοτάκης είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός.
«Ο κ. Μητσοτάκης δυο μέρες τώρα καλύπτει και δεν τολμά να διαγράψει τον φασίστα Μπογδάνο που στοχοποίησε νήπια.
Επιβεβαιώνει ότι είναι ένας αδύναμος Πρωθυπουργός, που φοβάται ακόμα και έναν Μπογδάνο.
Όσο για τη Δικαιοσύνη, συνεχίζει να κωφεύει για τη σωρεία αδικημάτων από τη δημοσιοποίηση στοιχείων ανηλίκων και τη στοχοποίηση τους με τον ρατσιστικό οχετό του βουλευτή της ΝΔ.
Σε μια ευνομούμενη Πολιτεία η παρέμβαση της θα θεωρούνταν αυτονόητη» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιδράσεις

Σημειώνεται πως τη διαγραφή του Κ. Μπογδάνου ζητούν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Το Κίνημα Αλλαγής ανέφερε ότι «η παραμονή του Κ. Μπογδάνου στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα σημάνει, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πως οι ιδέες και οι πρακτικές του είναι ανεκτές – η ευθύνη ανήκει πλέον στον κ. Μητσοτάκη» ενώ το ΚΚΕ χαρακτήρισε το βουλευτή της ΝΔ πως εξελίσσεται σε κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή χαφιέ».
Από την πλευρά του το ΜεΡΑ25 διερωτάται αν «ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει να έχει στις τάξεις του κόμματος και της Κυβέρνησης του, βουλευτές που αναπαράγουν τρισάθλιες και μισάνθρωπες πρακτικές», τονίζοντας ότι «φαίνεται πως ο κ. Μπογδάνος «σοκαρισμένος» με την παρουσία μεταναστόπουλων στα νηπιαγωγεία, μαζί με την μέχρι πρότινος ιστοσελίδα του και πλέον σελίδα της γυναίκας του, αναπαράγει ευθέως ρατσιστικές και χρυσαυγήτικες πρακτικές που μας θυμίζουν αηδιαστικά την στοχοποίηση, τα πογκρόμ και τα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης