Football Talk

Λουτσέσκου: «Να αφήσουμε στην... ησυχία τους Κωνσταντέλια - Κούτσια»

Λουτσέσκου: «Να αφήσουμε στην... ησυχία τους Κωνσταντέλια - Κούτσια»
Δηλώσεις με μεγάλο ενδιαφέρον από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της NOVA ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στον απόηχο της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν, γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από τους νεαρούς Κωνσταντέλια - Κούτσια δεδομένου πως άφησαν άκρως θετικές εντυπώσεις.

Για πρώτη φορά, ο Λουτσέσκου μίλησε ανοιχτά και ζήτησε... «να τους αφήσουμε στην ησυχία τους προκειμένου να μεγαλώσουν βήμα βήμα».

«Είναι η πρώτη φορά που συζητάμε, οπότε θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα πως είναι απλά οι παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στην ομάδα. Παρ’ όλα αυτά είναι ποδοσφαιριστές, που θα πρέπει να αφήσουμε σε μια «ησυχία» και να τους αφήσουμε να ωριμάσουν και να μεγαλώσουν μέσα σε αυτό το σύνολο που προσπαθούμε να φτιάξουμε.

Είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πρέπει να μεγαλώσουν βήμα βήμα μέσα στην ομάδα, θα πρέπει να κάνουν σταθερά βήματα, θα πρέπει να εξελιχθούν» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ρουμάνος.

Αναλυτικά:

Για το τι κρατάει από τον αγώνα με την Λίνκολν, και κατά πόσο το αποτέλεσμα βοηθάει τον ΠΑΟΚ να αφήσει πίσω του την πίεση που δημιουργήθηκε από την ήττα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι δύο διαφορετικές καταστάσεις, είχαμε ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, μια ήττα που δεν περιμέναμε. Είναι φυσιολογικό ενδεχομένως σε κάποιες καταστάσεις που ξεκινάει να χτίζεται μια ομάδα, να υπάρχουν κάποια αποτελέσματα που δεν τα περιμένεις και δεν είναι αυτά που θέλεις. Από εκεί και πέρα έχουμε την ευκαιρία την Κυριακή να διορθώσουμε την κατάσταση παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Αστέρα.

Το παιχνίδι απέναντι στην Λίνκολν στο Γιβραλτάρ ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, κρατάμε ότι πρέπει να κρατήσουμε από ένα παιχνίδι που μας φέρνει μια νίκη, την καλή διάθεση και την ψυχολογία που μας δίνει».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και τι περιμένει να δει από τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας είναι μια ομάδα πολύ καλή και οργανωμένη και αυτό οφείλεται και στην πολύ δουλειά που γίνεται από πίσω και φαίνεται στο τέλος στο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που έχει κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιριστών σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Είδαμε πως στα φιλικά παιχνίδια έκανε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα, παρ’ όλα αυτά με τους παίκτες και το υλικό το οποίο διαθέτουμε, θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, σε ένα γήπεδο το οποίο είναι δύσκολο. Πάντα είναι δύσκολη μια εκτός έδρας αναμέτρηση στην Τρίπολη, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Εκτός από τον τραυματισμό του Κρέσπο που προέκυψε, αν υπάρχει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα: «Η αλήθεια είναι πως είχαμε ένα θέμα με τον Κρέσπο. Ένα θέμα τραυματισμού που δεν είναι τόσο σοβαρό. Θα τον κρατήσει ένα μικρό χρονικό διάστημα εκτός, παρ’ όλα αυτά έχουμε τις επιστροφές των Ζίβκοβιτς και Ντόουγκλας, γενικότερα ξεπερνάμε κάποια προβλήματα τραυματισμών είτε ίωσης που είχαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Αυτό δυναμώνει αυτόματα το γκρουπ, από εκεί και πέρα είναι υποχρέωση μας να παρουσιαστούμε όπως πρέπει αύριο και να διεκδικήσουμε προκειμένου να πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης