Football Talk

Δεν λέει να «σηκώσει» κεφάλι η Λειψία - έμεινε στο 1-1 με την Κολωνία! (video)

Δεν λέει να «σηκώσει» κεφάλι η Λειψία - έμεινε στο 1-1 με την Κολωνία! (video)

Η Λειψία «κόλλησε» στο 1-1 με την Κολωνία, παρά τις πολλές τις ευκαιρίες, και έδωσε συνέχεια στο αρνητικό σερί που έχει δημιουργήσει, μετρώντας μόλις μία νίκη σε έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις!

Η επόμενη ημέρα της αποχώρησης του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αλλά και των Ουπαμεκανό και Σάμπιτσερ, ήταν δεδομένο πως θα κοστίσει στη Λειψία. Ωστόσο, το σύνολο του Τζέσι Μαρς δείχνει να μην μπορεί να βγάλει αντίδραση!

Έχει συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη, γεγονός που την φέρνει στην 12η θέση της βαθμολογίας!

Από την άλλη, η Κολωνία διάγει αντίθετο βίο, αφού βρίσκεται στην έκτη θέση με 8 βαθμούς και παρέμεινε αήττητη για τρίτη αγωνιστική!

Το ματς ξεκίνησε δυναμικά για τη Λειψία!

Ένα ξέσπασμα στα πρώτα δέκα λεπτά, έφερε δύο καλές φάσεις με τον Ενκουνκού και τον Ντάνι Όλμο στο 4ο και 8ο λεπτό αντίστοιχα, αλλά και ένα ακυρωθέν γκολ του Σομποσλάι στο 6’!

Έκτοτε, τα λεπτά κύλησαν δίχως να σημειωθεί κάτι αξιόλογο, με το πρώτο μέρος να λήγει χωρίς σκορ. Ωστόσο, όσες συγκινήσεις δεν ήρθαν στα πρώτα 45 λεπτά, ήρθαν σε εννιά του δευτέρου ημιχρόνου!

Η Κολωνία προειδοποίησε με την έναρξη του δευτέρου μέρους και εν τέλει άνοιξε το σκορ στο 57ο λεπτό, όταν ο Μοντέστ έστειλε από κοντινή απόσταση την μπάλα στα δίχτυα του Γκουλάτσι!

Από τη δική τους πλευρά οι «ταύροι» έβγαλαν αντίδραση, με κύριο εκφραστή τον Έμιλ Φόρσμπεργκ, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 66ο λεπτό, αλλά το VAR το ακύρωσε λόγω οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, ωστόσο, το έπραξε ο Χαϊντάρα στο 72’, όταν έπιασε την κεφαλιά από το κόρνερ του Σομποσλάι και έφερε το ματς στα ίσια!

Η Λειψία ανέβασε την απόδοσή της και συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή, κάτι που δεν επετεύχθη, παρά τις τεράστιες ευκαιρίες των Σομποσλάι, Ενκουνκού και Πόουλσεν, με το σκορ να παραμένει στο 1-1 ως το τέλος της αναμέτρησης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΚΟΛΩΝΙΑ: Χορν, Σμιτς (82’ Οζκάν), Κίλιαν, Τσίχος (31’ Μέρε), Χέκτορ, Λιούμπισιτς, Σκίρι, Ντούντα, Τιέλμαν (82’ Σίντλερ), Μοντέστ (68’ Άντερσον), Ουθ (68’ Εχιζίμπουε)

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Κλόστερμαν, Ορμπάν, Σιμακάν, Γκβάρντιολ, Χαϊντάρα (85’ Άνταμς), Καμπλ, Ενκουνκού, Όλμο (58’ Φόρσμπεργκ), Σομποσλάι (90+3 Λάιμερ), Σίλβα (58’ Πόουλσεν)


www.bnsports.
gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης