Football Talk

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-2: Επική ανατροπή στο Περιστέρι, με τον VAR να σώζει τους Αγρινιώτες στο 90+7'! (video)

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1-2: Επική ανατροπή στο Περιστέρι, με τον VAR να σώζει τους Αγρινιώτες στο 90+7'! (video)
Ο Παναιτωλικός πέτυχε μία σπουδαία ανατροπή επί του Ατρομήτου, αφού έφυγε με το υπέρ του 2-1 από το Περιστέρι, με το VAR να τον σώζει στην τελευταία φάση του παιχνιδιού!
Τι ματς έγινε στο Περιστέρι

Ατρόμητος και Παναιτωλικός πρόσφεραν γκολ, θέαμα και συγκινήσεις, με τους Αγρινιώτες να φέρνουν εις πέρας μία επική ανατροπή με τις «χρυσές» αλλαγές του Γιάννη Αναστασίου, Νίκο Βέργο (72') και Ρούντι Ζεστέντ (90') να βρίσκουν δίχτυα!

Ο Στέφανος Στρούγγης παραλίγο να γίνει ο «ήρωας» της ομάδας του, αλλά το δεύτερο γκολ που πέτυχε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων (το πρώτο στο 44') ακυρώθηκε από τον VAR και το 1-2 παρέμεινε ως τελικό σκορ!

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι Περιστεριώτες μπήκαν στο παιχνίδι με ορμή έχοντας την πρώτη ευκαιρία στο 5ο λεπτό από στημένη φάση, με τον Παπαδόπουλο να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα να σταματά στην πλάτη του Μόρσεϊ. Ο Παναιτωλικός απάντησε με τον Καρέλη να εκτελεί από πλάγια θέση στο 18’, ωστόσο το σουτ του κατέληξε ελάχιστα έξω.

Το πρώτο ημίχρονο πως θα κλείσει χωρίς σκορ, ωστόσο τα δεδομένα ανατράπηκαν στο 44ο λεπτό. Ο Μουνίθ έφερε την μπάλα στην περιοχή με εξαιρετική, φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ και ο Στέφανος Στρούγγης -που είχε μπει στο 16’ ως αναγκαστική αλλαγή στη θέση του Χατζηισαΐα- με καρφωτή κεφαλιά, έγραψε το 1-0!

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος επιχείρησε να διαχειριστεί το υπέρ του 1-0, αλλά η απόφασή του, να δώσει ελεύθερους χώρους στην ομάδα του Αγρινίου είχε τα αντίθετα αποτελέσματα. Ο Νίκος Βέργος έφερε το ματς στα ίσια στο 72ο λεπτό, όταν με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-1 και έβαλε τον Παναιτωλικό ξανά στο παιχνίδι! Η φάση ήταν οριακή και ελέχθηκε από τον VAR, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά!



Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Ατρόμητο, έντεκα λεπτά μετά ο Μπεντινέλι -που είχε περάσει ως αλλαγή στο 60'- αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες εντός τεσσάρων λεπτών και αποβλήθηκε!



Με τη συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου, ο Παναιτωλικός έφερε το ματς «τούμπα»! Ο Ρούντι Ζεστέντ, εξελίχθηκε -μετά τον Νίκο Βέργο- στη δεύτερη «χρυσή» αλλαγή του Γιάννη Αναστασίου, αφού μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ατρομήτου, έκανε την προβολή και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Αγρινιώτες!



Ο Ατρόμητος βρήκε γκολ με τον Στέφανο Στρούγγη στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά ο Έλληνας αμυντικός δεν έγινε ο «ήρωας» για το «Αστέρι», αφού το γκολ του ακυρώθηκε από τον VAR και το 1-2 παρέμεινε ως τελικό σκορ!

 

MVP
Αναμφισβήτητα ο Ρούντι Ζεστέντ! Μπορεί η συνεισφορά του στο παιχνίδι να μην ήταν μεγάλη μέχρι να σκοράρει, αλλά το δικό του γκολ είναι αυτό που έδωσε το τρίποντο στους Αγρινιώτες!

Η φάση του αγώνα
Η αποβολή του Μπετινέλι! Λειτούργησε ως ώθηση για τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, ενώ «μπλόκαρε» τη διάθεση του Ατρομήτου να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Χατζηϊσαίας (16’ Στρούγγης), Καστεγιάνο, Σόλομον, Ντένιτς, Καρτάλης (61' Πισάνο), Μουνίθ (81' Σπιριντόνοβιτς), Κλωναρίδης (61' Τόμας), Κουλούρης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ντιέγκο, Χουχούμης (45’ Αντούνιες), Βαρόνε (77' Ντουάρτε), Καρέλης (60' Ζεστέντ), Λούι, Ντίαζ, Κορνέλιους, Φλόρες, Μόρσεϊ (78' Τσιγγάρας), Μεντόσα (60' Βέργος), Μάλης


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης