Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Ο Τσίπρας στη ΔΕΘ έδειξε ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα – Κολλημένο στο 2014 το ρολόι του

Οικονόμου: Ο Τσίπρας στη ΔΕΘ έδειξε ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα – Κολλημένο στο 2014 το ρολόι του
Απόλυτη ικανοποίηση στην κυβέρνηση για την EUMED9
Σχετικά Άρθρα

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την χθεσινή του συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ εξαπέλυσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Ο κ. Οικονόμου είπε πως ο κ.Τσίπρας «έδειξε πως δεν έχει καταλάβει τίποτα» ενώ τον κατηγόρησε ότι έδειξε αλαζονεία απέναντι στους πολίτες που τον καταψήφισαν.
«Το βασικό συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Τσίπρας τίποτα δεν κατάλαβε και σε τίποτα δεν έχει αλλάξει.
Ήταν και είναι εκείνος που θεώρησε εθνική ανάγκη την εξόντωση της μεσαίας τάξης» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλογίζοντας «αλαζονεία» στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και έλλειψη κατανόησης στο γιατί οι πολίτες τον καταψήφισαν.
«Το ρολόι του κ. Τσίπρα έχει σταματήσει στο 2014.
Δεν απάντησε στα ερωτήματα του σήμερα και του αύριο» επεσήμανε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατανοεί την πραγματικότητα με παρωχημένα εργαλεία.
«Κλισέ και ψέματα.
Δήθεν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης νομοθετεί για τους λίγους και σιχυρούς.
Ο κ.Τσίπρας παραμένει αγκυλωμένος στο παρελθόν.
Εκφράζει τη βαθιά συντήρηση σε κάθε επίπεδο πολιτικό και πολιτιστικό.
Γι’ αυτό και επέμενε στην επιστροφή και κατάργηση.
Δική μας κουλτούρα η διασφάλιση του ατομικού συμφέροντος μέσα από την προώθηση του συλλογικού συμφέροντος» είπε ο κ.Οικονόμου, ο οποίος απέρριψε τις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των λίγων από την κυβέρνηση.
«Οποιαδήποτε απόπειρα να μας ταυτίσει με κάποια ελίτ και οποιαδήποτε αναπαραγωγή ταξικών διπόλων διαψεύδεται από την οικονομική πολιτική και της οριζόντιας υποστήριξης που δίνουμε στον ελληνικό λαό» τόνισε ο κ. Οικονόμου, ο οποίος σχετικά με τις γονικές παροχές, ανέφερε πως η αξιωματική αντιπολίτευση αποκρύπτει την πραγματικότητα ότι όποιος έχει μια περιουσία 150.000 και πάνω θα μπορεί να τα μεταβιβάζει στα παιδιά του χωρίς να πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο.

Ικανοποίηση για EUMED9

Ο κ.Οικονόμου άρχισε την τοποθέτηση του αναφερόμενος στη σύνοδο EUMED9 που έγινε στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή.
«Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η Σύνοδος EUMED9 με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να υποδέχεται στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος οχτώ ηγέτες χωρών της νοτίου Ευρώπης και την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Η κυβέρνηση εκφράζει απόλυτη ικανοποίηση για τα εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα της Συνόδου όπως αυτά αποτυπώνονται τόσο στην πολιτική διακήρυξη όσο και στη Διακήρυξη της Αθήνας για την Κλιματική Αλλαγή και το Περιβάλλον στη Μεσόγειο.
Η Διακήρυξη των Αθηνών που υπογράφηκε απ' όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες του Νότου παρουσία της προέδρου της Κομισιόν αποτελεί ορόσημο για την EUMED9.
Όπως είναι γνωστό ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην παγκόσμια πρωτοπορία των πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Οι πρωτοβουλίες αυτές είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την ποιότητα ζωής όσο και για την ευημερία της κοινωνίας μας αφού ο Τουρισμός και ο πρωτογενής μας τομέας συνδέονται άρρηκτα με τη φύση», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης