Football Talk

Μήνυμα Καρυπίδη στους παίκτες: «Όποιος δεν αντέχει ή δεν μπορεί να μου το πει»

Μήνυμα Καρυπίδη στους παίκτες: «Όποιος δεν αντέχει ή δεν μπορεί να μου το πει»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας και μίλησε σε αυστηρό ύφος στους ποδοσφαιριστές των «κιτρίνων».

Σχετικά Άρθρα

Ο «ισχυρός άνδρας» του Άρη (μετά τη συνομιλία που είχε και με τον Άκη Μάντζιο) μίλησε σε αυστηρό ύφος, θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους. «Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν είναι η εικόνα μας αυτή».

Και πρόσθεσε: «Για μένα ο Άρης είναι πάνω από όλους και θα κάνω τα πάντα για να πετύχει. Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει ή δεν αντέχει να μου το πει τώρα. Είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα».

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί και είπε: «Ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης».

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν και οι ποδοσφαιριστές του Άρη, εκεί όπου υπήρξε ανταλλαγή απόψεων. «Έχουμε την ευθύνη και θα το γυρίσουμε», είπαν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης