Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Αθήνα ο Imamoglu - Συνάντηση με Μητσοτάκη και Μπακογιάννη - Στις 13:00 στο Μέγαρο Μαξίμου

Στην Αθήνα ο Imamoglu - Συνάντηση με Μητσοτάκη και Μπακογιάννη - Στις 13:00 στο Μέγαρο Μαξίμου
Οι κκ. Μπακογιάννης και Imamoglu θα επισκεφθούν το Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα γίνουν δεκτοί σε συνάντηση διάρκειας μισής ώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην Αθήνα βρίσκεται ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Ekrem Imamoglu, ως επίσημος προσκεκλημένος του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.
Το πρωί, ο Imamoglu έφτασε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών όπου τον υποδέχθηκε ο κ. Μπακογιάννης. Μετά τις συνομιλίες των δύο δημάρχων θα ακολουθούσουν κοινές δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 13:00, οι δύο δήμαρχοι θα επισκεφθούν το Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα γίνουν δεκτοί σε συνάντηση διάρκειας μισής ώρας από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το απόγευμα, ο δήμαρχος Αθηναίων θα συνοδεύσει τον Imamoglu σε ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, ενώ στις 21:00 θα επισκεφθούν το Ηρώδειο προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση Monica Bellucci, Maria Callas: Letters and Memories.
Στο πλαίσιο της ξενάγησης του δημάρχου Κωνσταντινούπολης στην Αθήνα, αύριο Τετάρτη στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Αρχαία Αγορά, ενώ στη συνέχεια ο Imamoglu θα επισκεφθεί -συνοδεία του δημάρχου Αθηναίων- την περιοχή της πλατείας Συντάγματος και το Ζάππειο, προκειμένου να δουν τα έργα αστικής ανάπλασης που πραγματοποιούνται στην περιοχή.
Στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην έκθεση «Portals» του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο, στη Λένορμαν, ενώ ο Imamoglu θα αναχωρήσει το βράδυ της Τετάρτης για την Κωνσταντινούπολη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης