Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Χαμός με το πανάκριβο ρολόι της Emine Erdogan – H ιστορία με τη χρυσή βρύση και την τσάντα

Τουρκία: Χαμός με το πανάκριβο ρολόι της Emine Erdogan – H ιστορία με τη χρυσή βρύση και την τσάντα
Πρόκειται για ένα ρολόι αξίας 30.000 ευρώ

Ο «κακός χαμός» γίνεται τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία για το πανάκριβο ρολόι που φορά η σύζυγός του R. Erdogan, Emine και δεν πέρασε απαρατήρητο κατά την παρουσίαση του βιβλίου της στη Νέα Υόρκη.
Συγκεκριμένα, η Emine Erdogan παρουσίασε το βιβλίο της “Τα ταξίδια μου στην Αφρική” που έχει θέμα ακριβώς αυτό που αναφέρει ο τίτλος, δηλαδή τα ταξίδια της στη “μαύρη ήπειρο”. Όμως, όλοι ασχολήθηκαν με το ρολόι που φορούσε.
Κι αυτό, γιατί πρόκειται για ένα ρολόι αξίας 30.000 ευρώ, όπως αναφέρεται σε αναρτήσεις στο Twitter.

Μάλιστα, άκρως ειρωνικός ήταν ο βουλευτής του “IYI Parti”, Erozan γράφοντας πως «το ρολόι “Chopard Happy Diamonds” είναι απολύτως ταιριαστό με τη φτώχεια στην Αφρική».

Δεν είναι η πρώτη φορά

Πάντως, η Emine Erdogan δεν είναι η πρώτη φορά που συγκεντρώνει πάνω της τα φλας για επιλογές ειδικά αξεσουάρ.

Να θυμίσουμε πως ανάλογος σάλος είχε ξεσπάσει όταν στο πρόσφατο παρελθόν η σύζυγος του Erdogan είχε φωτογραφηθεί με πανάκριβη τσάντα, αξίας 50.000 ευρώ.

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκληθεί στην Τουρκία και με τη χρυσή βρύση στην κουζίνα στο Λευκό Παλάτι της.
Η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας είχε φωτογραφηθεί στην κουζίνα να φτιάχνει γλυκά και να στέλνει τις ευχές της με αφορμή τον εορτασμό της Ασούρα, μέσω του twitter, αλλά το βλέμμα όλων είχε επικεντρωθεί στις βρύσες με τα φύλλα χρυσού αξίας 10.000 λιρών με 13.000 λιρών αντίστοιχα, ποσά που αντιστοιχούν σε τέσσερις μισθού ενός Τούρκου εργαζομένου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης