Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Συνεργασία της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ - ΔΙΚΑ ΜΑΣ με τη Διαμαντής Μασούτης

tags :
Συνεργασία της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ - ΔΙΚΑ ΜΑΣ με τη Διαμαντής Μασούτης

Στα 31 μεγαλύτερα καταστήματα της αλυσίδας υπάρχει προβολή σε κεντρικό σημείο με το μήνυμα που συνοδεύει την ενέργεια.

Σε μια σημαντική ενέργεια στο Λιανεμπόριο προχώρησε η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με το δίκτυο καταστημάτων Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. πανελλαδικά από τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2021.
Στο πλαίσιο της άμεσης επικοινωνίας της Πρωτοβουλίας με το κοινό στα 312 καταστήματα της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. πανελλαδικά υπάρχουν τοποθετημένοι δείκτες ραφιών και ενημερωτικά φυλλάδια, επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.
Ειδικότερα, στα 31 μεγαλύτερα καταστήματά της υπάρχει προβολή σε κεντρικό σημείο με το μήνυμα που συνοδεύει την ενέργεια.
Το μήνυμα «Το ‘ψαξες;» προτρέπει τους καταναλωτές της αλυσίδας να αναζητήσουν κατά τη διάρκεια των αγορών τους το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» στις συσκευασίες των προϊόντων που ανήκουν στα Μέλη της.
Στην εν λόγω δράση συμμετέχουν 11 Μέλη και συγκεκριμένα οι εταιρίες Agrino, ΕΨΑ, ΧΗΤΟΣ- ΖΑΓΟΡΙ, Ευβοϊκή Ζύμη, Βιολάντα, Αυγά Βλαχάκη, Camper Gaz, Χρυσά Αυγά, ΜΕΒΓΑΛ, Φάρμα Κουκάκη, SEPTONA.
Η συνέργεια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με την εταιρία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. περιλαμβάνει ακόμα ειδικά προγραμματισμένα διήμερα events με προωθήτριες που αναλαμβάνουν να ενημερώνουν τον καταναλωτή για την Πρωτοβουλία και τη συμβολή της στην Ελληνική οικονομία.
Παράλληλα, δυναμική είναι η παρουσία της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα digital μέσα της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ενώ έχει προγραμματιστεί και διαγωνισμός στον επίσημο λογαριασμό Facebook της αλυσίδας.
Τα Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καθώς και η Μασούτης Α.Ε. βλέπουν την Ελλάδα ως βάση των εγχώριων και διεθνών δραστηριοτήτων τους και όχι απλά ως μια ΑΓΟΡΑ.
Άρα επιστρέφουν, μέσω της επιμονής τους να «μένουν Ελλάδα», το μέγιστο της προστιθέμενης αξίας που παράγουν στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

www.bankinngews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης