Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η DUR υποστήριξε την επετειακή εκδήλωση 16 Χρόνια ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς»

tags :
Η DUR υποστήριξε την επετειακή εκδήλωση 16 Χρόνια ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς»
Η DUR υποστήριξε την επετειακή εκδήλωση 16 Χρόνια ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς»

Η DUR ήταν υποστηρικτής της επετειακής εκδήλωσης 16 Χρόνια ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» ντύνοντας τους διοργανωτές με ενδύματά της.
Ειδικότερα, η επετειακή εκδήλωση του «Ελληνικού Ινστιτούτου Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων “Πάνος Μυλωνάς” (Ι.Ο.ΑΣ.)» είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ενημέρωσης και προάσπισης της οδικής ασφάλειας, της κυκλοφοριακής αγωγής και της μείωσης τροχαίων ατυχημάτων.
Η DUR θέλοντας να συνεισφέρει σε δράσεις που προάγουν την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια θεώρησε τιμή της την υποστήριξη της εν λόγω εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ΚΠΙΣΝ.
Τη διοργάνωση πλαισίωσαν μεταξύ άλλων σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες, όπως ο Jean Todt, Εντεταλμένος του Γ.Γ. του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια και Πρόεδρος της FIA, o Antonio Avenoso, Executive Director ETSC, ο Michael Woodford, Executive Chairman του Safer Roads Foundation (SRF), και ο Prof. Claes Tingvall, ο «εμπνευστής» της προσέγγισης Vision Zero - Vision Zero & Sustainable Development. Την εκδήλωση είχε τη χαρά να παρακολουθήσει και η Μαρίνα Δούρου, Διευθύντρια Δημιουργικού της DUR.

www.bankinngews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης