Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H Siemens Ελλάδας επίσημος υποστηρικτής των Πρώτων Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας 2021 «Elevate Greece»

tags :
H Siemens Ελλάδας επίσημος υποστηρικτής των Πρώτων Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας 2021 «Elevate Greece»

Η εταιρεία βράβευσε με προϊόντα & τεχνολογίες αιχμής τύπου Industrial Edge τη νικήτρια εταιρεία της κατηγορίας «Αξιοποίηση Τεχνολογιών 4ηςΒιομηχανικής Επανάστασης»

Η Siemens Ελλάδας, Επίσημος Υποστηρικτής της πρωτοβουλίας «Elevate Greece» και των Πρώτων Εθνικών Βραβείων Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας, βράβευσε την εταιρεία “Quanta & Qualia / Magos”, νικητήρια συμμετοχή στην κατηγορία «Αξιοποίηση Τεχνολογιών 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης»,προσφέροντας προϊόντα και τεχνολογίες αιχμής Industry 4.0 τύπου Industrial Edge. Η τελετή βράβευσης διεξήχθη υβριδικά το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), παρουσία του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η εταιρεία Quanta & Qualia (Magos) έλαβε βραβείο ύψους 36.000€, προσφορά των εταιρειών Siemens, HP, Oracle, ABB, Huawei, HETIA και SEKEE.
Το βραβείο απέμεινε ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Την Siemens Ελλάδας εκπροσώπησε ο κ.Κωνσταντίνος Πασσαλίδης,Sales Manager Digital Industries.
Ο κ. Βασίλης Χατζίκος, Country Head Digital Industries της Siemens Ελλάδας, δήλωσε σχετικά: «Η έγκαιρη και ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδας στην 4η βιομηχανική επανάσταση εξαρτάται από την παραγωγή καινοτομίας από την ανάπτυξη μιας δυναμικής κοινότητας νεοφυών επιχειρήσεων που αξιοποιεί την έρευνα και την τεχνολογία για να παράγει λύσεις που επιταχύνουν τον μετασχηματισμό της οικονομίας και της κοινωνίας.
Στηρίζουμε το Elevate Greece γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να ενισχύουμε και να επιβραβεύουμε νέους ταλαντούχους επιχειρηματίες που αλλάζουν με τις ιδέες τους την προοπτική της χώρας και συμβάλλουν, όπως και εμείς, σε ένα καλύτερο μέλλον με οδηγό την τεχνολογία».
Στο πλαίσιο της υποστήριξης των βραβείων Elevate Greece, o Δρ. Χατζίκος συμμετείχε και στη διαδικασία αξιολόγησης των δυνατοτήτων των νεοφυών επιχειρήσεων που υπέβαλλαν αίτηση στα πρώτα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Αξιοποίηση Τεχνολογιών 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης».
H Siemens, ως Επίσημος Υποστηρικτής της πρωτοβουλίας Elevate Greece διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ενδυνάμωση του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας, υποστηρίζοντας τις νεοφυείς επιχειρήσεις μέσω χρηματικών βραβείων, εκπαιδευτικών δράσεων και άλλων παροχών.
Τα Εθνικά Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας απονέμονται σε νεοφυείς επιχειρήσεις που προσφέρουν καινοτόμες λύσεις και προϊόντα με δυνατότητα κλιμάκωσης πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης