Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Σε εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο για την πάταξη της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών

Θεοδωρικάκος: Σε εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο για την πάταξη της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών
Στην περιοχή θα τεθεί σε εφαρμογή επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με τον Δήμο προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα εγκληματικότητας

Συμμετείχαν σε σύσκεψη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. με τον Δήμαρχο Σπυρίδωνα Βρεττό και τα μέλη της Επιτροπής Αντιεγκληματικής Πολιτικής του Δήμου.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν τα εν εξελίξει επιχειρησιακά σχέδια για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας σε μια περιοχή που βρίσκεται σε έξαρση. Στον δήμο παρουσιάζονται διαχρονικά προβλήματα παραβατικότητας όπως διακίνησης ναρκωτικών, διαρρήξεων- κλοπών, οπλοκατοχής και διατάραξης της κοινωνικής συνοχής.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τόνισε ότι άμεσος στόχος είναι να ενισχυθεί η επιχειρησιακή δυνατότητα της Αστυνομίας και να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα υποστελέχωσης των Αστυνομικών Τμημάτων.
Ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Στόχος μας είναι οι πολίτες να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς σ’ όλες τις γειτονιές και τις γωνιές της χώρας.
Ο πολίτης θέλει κοντά τον αστυνομικό και αυτό θα συμβεί όσο γίνεται πιο σύντομα.
Προβλέπεται ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων και καλύτερος συντονισμός των δράσεων από τις μονάδες της ΕΛ.ΑΣ» και συμπλήρωσε:
« Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν πουθενά κανενός είδους άβατα.
Στην περιοχή θα τεθεί σε εφαρμογή επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. σε συνεργασία με τον Δήμο προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα εγκληματικότητας».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης