Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης για τα 47 χρόνια της ΟΝΝΕΔ: Aισιόδοξοι για το μέλλον των νέων σε μια Ελλάδα που αλλάζει

tags :
Μαρινάκης για τα 47 χρόνια της ΟΝΝΕΔ: Aισιόδοξοι για το μέλλον των νέων σε μια Ελλάδα που αλλάζει
Η ΟΝΝΕΔ συμπληρώνει σήμερα 47 χρόνια από την ίδρυσή της στις 17 Οκτωβρίου 1974

«Η ΟΝΝΕΔ συμπληρώνει σήμερα 47 χρόνια ζωής. 47 χρόνια δυναμικής παρουσίας και αδιάλειπτης προσφοράς για το μέλλον της χώρας. 47 χρόνια στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Στις μεγάλες μάχες που δώσαμε όλοι μαζί, η ΟΝΝΕΔ ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή και δικαιώθηκε για τους αγώνες της», τονίζει σε δήλωσή του ομπρόεδρός της, Παύλος Μαρινάκης.
Ο κ. Μαρινάκης με αφορμή τη συμπλήρωση σήμερα 47 χρόνων από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ στις 17 Οκτωβρίου 1974, αναφέρει πως «είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ιστορία μας και ακόμη πιο αισιόδοξοι για όσα θα ακολουθήσουν, ειδικά τώρα που οι γενναίες μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη φέρνουν τους νέους ανθρώπους στο επίκεντρο, δίνοντάς τους τις δυνατότητες να προχωρήσουν μπροστά, να βρουν και να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες για να δημιουργήσουν το μέλλον τους και το μέλλον της χώρας».
«Τώρα που η Ελλάδα κάθε μέρα αλλάζει, η ΟΝΝΕΔ έχει για ακόμα μια φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αρμόζει. Με όραμα για την Ελλάδα που αξίζουμε, με ιδέες και προτάσεις, δίπλα σε κάθε νέα και κάθε νέο. Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά. Στο πλευρό όσων μας χρειάζονται με στόχο να είμαστε χρήσιμοι για το σύνολο των νέων συμπολιτών μας, μια ΟΝΝΕΔ πραγματικά ανοιχτή για όλους», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης