Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πιθανή απόσυρση Κεγκέρογλου αν κατέβει υποψήφιος ο Γ. Παπανδρέου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πιθανή απόσυρση Κεγκέρογλου αν κατέβει υποψήφιος ο Γ. Παπανδρέου
Ο Β. Κεγκέρογλου κάνει λόγο για αξιολόγηση τυχόν νέων δεδομένων σε ότι αφορά την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ
Σχετικά Άρθρα

Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσύρει την υποψηφιότητά του, εφόσον κατέβει στην κούρσα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ο Γιώργος Παπανδρέου, αφήνει εμμέσως ο Βασίλης Κεγκέρογλου.
Σε δηλωσή του μετά τη συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, ο Β. Κεγκέρογλου κάνει λόγο για αξιολόγηση τυχόν νέων δεδομένων σε ότι αφορά την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Η δήλωση του Βασίλη Κεγκέρογλου έχει ως εξής:

«Σήμερα, είχα μια γόνιμη συζήτηση με τον Πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για τη διασφάλιση της ενότητας και της μέγιστης δυνατής
συμμετοχής στις διαδικασίες για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.
»Ως Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής θα ενημερώσω την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.
»Ως υποψήφιος Πρόεδρος, θα αξιολογήσω τυχόν νέα δεδομένα, εάν και εφόσον αυτά προκύψουν, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και της Ελλάδας.
»Η υποψηφιότητά μου, μετά την απόσυρση της Προέδρου για λόγους υγείας, τέθηκε για να προσθέσει ΑΞΙΑ και δυναμική στη στρατηγική της αυτόνομης πορείας με
Σοσιαλδημοκρατική Ταυτότητα, που διαμορφώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα.
»Η Εθνική Στρατηγική για την ασφαλή πορεία της πατρίδας μας και το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο, για το νέο πρότυπο Ανάπτυξης και Ζωής, προκειμένου να γίνουν πράξη, πρέπει να συνοδευτούν με ένα πολιτικό σχέδιο επανασύνδεσης του Κινήματος με την κοινωνία και τις λαϊκές δυνάμεις.
»Το σχέδιο και η πίστη μας στη Νέα Αλλαγή αποτελούν την καλύτερη τιμή για την επέτειο της ιστορικής νίκης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις 18 Οκτωβρίου 1981».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης