Διεθνή

NBA: Πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ο ΛεΜπρόν – Στην τέταρτη θέση ο Αντετοκούνμπο!

NBA: Πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ο ΛεΜπρόν – Στην τέταρτη θέση ο Αντετοκούνμπο!
Με τον μισθό του να ανέρχεται στα 41,2 εκατομμύρια δολάρια για την επερχόμενη σεζόν 2021-2022 και περίπου 70 εκατομμύρια από τις επενδύσεις του εκτός γηπέδου, ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς πρόκειται να εισπράξει 111,2 εκατομμύρια δολάρια σε ένα χρόνο

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς κυβερνά τον κόσμο του NBA σχεδόν από τη στιγμή που μπήκε στο πρωτάθλημα το 2003, κερδίζοντας 4 βραβεία MVP, 4 πρωταθλήματα και 17 επιλογές All-Star Game. Ακόμα και τώρα, σε ηλικία 36 ετών και μπαίνοντας στην 19η σεζόν του, ο βασιλιάς Τζέιμς βρίσκει νέα κοσμήματα για να προσθέσει στο στέμμα του!

Με τον μισθό του να ανέρχεται στα 41,2 εκατομμύρια δολάρια για την επερχόμενη σεζόν 2021-2022 και περίπου 70 εκατομμύρια από τις επενδύσεις του εκτός γηπέδου, ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς πρόκειται να εισπράξει 111,2 εκατομμύρια δολάρια σε ένα χρόνο, καταρρίπτοντας το ρεκόρ κερδών του πρωταθλήματος, ύψους 96,5 εκατομμυρίων δολαρίων! Αυτό τον κρατά στην κορυφή της κατάταξης του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ για όγδοη συνεχόμενη χρονιά.
....
Διαβάστε περισσότερα στο BN Sports

www.bankingnews.gr 




Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης