Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γώγος: Η Ελλάδα έχει μείνει πίσω στους εμβολιασμούς – Δεν είναι όλοι αρνητές

Γώγος: Η Ελλάδα έχει μείνει πίσω στους εμβολιασμούς – Δεν είναι όλοι αρνητές
Σχετίζεται απόλυτα η θνητότητα και η νοσηρότητα με το βαθμό εμβολιαστικής κάλυψης είπε ο κ.Γώγος
Σχετικά Άρθρα
Τη θέση πως η Ελλάδα έχει μείνει πίσω στους εμβολιασμούς κατά της covid σε σχέση με τα άλλα κράτη του ευρωπαϊκού Νότου διατύπωσε ο καθηγητής Παθολογίας, Χ. Γώγος, ο οποίος υποστήριξε πως δεν είναι αρνητές όλοι οι μη εμβολιασμένοι πολίτες.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Γώγος είπε πως «για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να ξαναρχίσουμε μία εκστρατεία ενημέρωσης του κόσμου», υπογραμμίζοντας πως σχετίζεται απόλυτα η θνητότητα και η νοσηρότητα με τον βαθμό εμβολιαστικής κάλυψης.
Συγκεκριμένα, ο κ.Γώγος ανέφερε ότι το 90% των διασωληνωμένων είναι ανεμβολίαστοι, τονίζοντας ότι το τελευταίο διάστημα βλέπουμε νέους ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.
Όσον αφορά την χορήγηση της τρίτης δόσης σε ευάλωτα άτομα είπε ότι είναι επιβεβλημένη ενώ σχετικά με τον παράλληλο εμβολιασμό για COVID-19 και γρίπη, τόνισε πως το ένα δεν επηρεάζει το άλλο.
Μπορούν να γίνουν και την ίδια μέρα», είπε ο κ.Γώγος επικαλούμενος οδηγίες του αμερικανικού CDC, ενώ όσον αφορά στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, εκτίμησε πως εφόσον τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα, μπορούν να γίνουν με ασφάλεια.
«Τον συγχρωτισμό στους κλειστούς χώρους πρέπει να προσέξουμε» υπογράμμισε ο κ.Γώγος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης