Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bahceli (Tουρκία): Στο ΝΑΤΟ σκάβουν τον λάκκο της Τουρκίας - Να δοθεί ένα μάθημα στην Ελλάδα

Bahceli (Tουρκία): Στο ΝΑΤΟ σκάβουν τον λάκκο της Τουρκίας - Να δοθεί ένα μάθημα στην Ελλάδα
Μύδρους εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας, στη γνωστή εμπρηστική ρητορική του, ο κυβερνητικός του εταίρος του Erdogan, Devlet Bahceli

Την εμπρηστική ρητορική του Erdogan συνέχισε ο κυβερνητικός του εταίρος Devlet Bahceli, ο οποίος μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα εξαπέλυσε επίθεση κατά Ελλάδας, Γαλλίας, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.
Όπως μετέδωσε ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός, ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης επέκρινε την ελληνογαλλική και την ελληνοαμερικανική αμυντική συμφωνία, υποστηρίζοντας ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ σκάβουν χαρακώματα εναντίον της Τουρκίας και ναρκοθετούν το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
«Το λέω ξεκάθαρα ότι εντός του ΝΑΤΟ σκάβουν τον λάκκο της Τουρκίας.
Στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο τοποθετούν νάρκες.
Απειλούν την Τουρκία, κάνουν επίδειξη δύναμης στην Τουρκία.
Η Γαλλία που διαφώνησε με τις ΗΠΑ στην Ωκεανία έρχεται και μας δείχνει τα όπλα της πίσω από την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Bahceli.
Αναφερόμενος στο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας, επισήμανε ότι η Αθήνα επιχειρεί να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο και να στρέψει υπέρ της αυτή την ισορροπία.
«Η Ελλάδα συνάπτει συμμαχίες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο και δημιουργεί μέτωπο εναντίον της Τουρκίας», είπε ο Bahceli για να προσθέσει ότι η χώρα μας «είναι το επίκεντρο της αστάθειας, των επεκτατικών βλέψεων, της πολιτικής της κρίσης, της εχθρότητας της Τουρκίας και πρέπει να της δοθεί ένα μάθημα.
Μη μας λένε παραμύθια.
Ξέρουμε τις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες και τα όργανά τους και όλους μαζί τους προκαλούμε».
Ο Bahceli επιτέθηκε και κατά του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Αnthony Blinken αναφέροντας ότι «έχει χάσει τη λογική του», επειδή υποστήριξε ότι η Ελλάδα είναι παράγοντας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Warning: include(views/ad_prestitial78.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 898

Warning: include(views/ad_prestitial78.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 898

Warning: include(): Failed opening 'views/ad_prestitial78.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/7.3/share/pear') in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 898