Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μελέτη που αποδεικνύει ότι τα εμβόλια κατά του Covid 19 σκότωσαν 1.000 άτομα ανά 1 εκατ. δόσεις - Τι δείχνουν τα στοιχεία από 23 χώρες

Μελέτη που αποδεικνύει ότι τα εμβόλια κατά του Covid 19 σκότωσαν 1.000 άτομα ανά 1 εκατ. δόσεις - Τι δείχνουν τα στοιχεία από 23 χώρες

Σε πέντε από τις 13 χώρες, το επιβλητικό 90% των θανάτων από τον COVID-19 έχουν καταγραφεί μετά την έναρξη των εκστρατειών εμβολιασμού!

Μπορεί πολλοί να εκθειάζουν τα εμβόλια κατά του COVID-19 ως το μόνο όπλο κατά του κορωνοϊού, όμως σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία θνησιμότητας για όλες τις αιτίες προσαρμοσμένα στην αύξηση του πληθυσμού, ο αριθμός των Αμερικανών που πέθαναν μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Αυγούστου 2021 είναι 14% υψηλότερος από το 2018, το έτος πριν από τον COVID-19.

Κι εδώ, σύμφωνα με τον ιατρό Joseph Mercola, πρέπει να αναρωτηθεί κανείς μήπως ο COVID-19 αύξησε τον αριθμό των νεκρών παρά τον μαζικό εμβολιασμό ή οι άνθρωποι πεθαίνουν με αυξημένους ρυθμούς εξαιτίας αυτού;
Τα στοιχεία πάντως δείχνουν ότι το εμβόλιο κατά του COVID - 19 σκότωσε περίπου 1.018 άτομα ανά εκατομμύριο δόσεις που χορηγήθηκαν κατά τις πρώτες 30 ημέρες της ευρωπαϊκής εκστρατείας εμβολιασμού.
Με 4 δισεκατομμύρια δόσεις να έχουν χορηγηθεί σε όλο τον κόσμο, αυτό σημαίνει ότι 800.000 έως 2 εκατομμύρια αποκαλούμενοι «θάνατοι από τον COVID-19» μπορεί στην πραγματικότητα να είναι θάνατοι που προκλήθηκαν από τα εμβόλια
Τα δεδομένα από 23 χώρες αποκαλύπτουν ότι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων COVID (δηλαδή θετικά τεστ) μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού είναι 3,8 φορές υψηλότερος από ό,τι πριν από την έναρξη των δόσεων και το ημερήσιο ποσοστό θανάτων από COVID είναι 3,82 φορές υψηλότερο.

Η θνησιμότητα που προκαλείται από τα εμβόλια

Σύμφωνα με τον Matthew Crawford του Rounding the Earth Newsletter, πολλοί θάνατοι από τα εμβόλια δεν περιλαμβάνονται καν στους θανάτους και τις παρενέργειες.
Τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τους υπολογισμούς του Crawford είναι δεδομένα από τη Νορβηγία, όπου αναφέρθηκαν 23 θάνατοι μετά το εμβόλιο του COVID σε μια στιγμή που μόνο 40.000 Νορβηγοί το είχαν λάβει.
Χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η πιθανότητα υποαναφοράς στη Νορβηγία, αυτό μας δίνει ένα ποσοστό θνησιμότητας 575 θανάτων ανά εκατομμύριο δόσεις που χορηγήθηκαν.
Επιπλέον, μετά τη διενέργεια αυτοψιών σε 13 από αυτούς τους θανάτους, διαπιστώθηκε ότι και οι 13 συνδέονται με το εμβόλιο του COVID.
Οι αναφορές ενδέχεται να υποδεικνύουν ότι κοινές παρενέργειες από εμβόλια mRNA, όπως πυρετός και ναυτία, μπορεί να έχουν οδηγήσει σε θανάτους σε μερικούς ασθενείς", σημείωσε ο επικεφαλής γιατρός Sigurd Hortemo στον Νορβηγικό Οργανισμό Φαρμάκων.
Ο Νορβηγικός Οργανισμός Φαρμάκων και το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας (FHI) αξιολογούν από κοινού όλες τις αναφορές παρενεργειών.
Ως αποτέλεσμα, η FHI ενημέρωσε τον οδηγό εμβολιασμού για τον κορωνοϊό με νέες συμβουλές για τον εμβολιασμό ασθενών ηλικιωμένων.

Τι δείχνουν τα στοιχεία από άλλες χώρες

Ο Crawford συνεχίζει να εξετάζει δεδομένα από χώρες που έχουν σημαντική πρόσληψη εμβολίων ενώ ταυτόχρονα έχουν πολύ χαμηλά ποσοστά κρουσμάτων COVID-19.
Προσδιόρισε 23 χώρες που πληρούν αυτά τα κριτήρια, αντιπροσωπεύοντας 1,88 δισεκατομμύρια άτομα, περίπου το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού.
Πριν ξεκινήσουν τα εμβόλια για τον COVID, αυτά τα έθνη ανέφεραν συνολικά 103,2 θανάτους που σχετίζονται με τον COVID ανά εκατομμύριο κατοίκους.
Πέντε κράτη είχαν περισσότερους από 200 θανάτους από COVID ανά εκατομμύριο, ενώ επτά είχαν λιγότερους από 10 θανάτους ανά εκατομμύριο.
Από την 1η Αυγούστου 2021, το 25,35% των κατοίκων σε αυτά τα 23 έθνη είχαν λάβει εμβόλιο για τον COVID και το 10,36% θεωρήθηκε πλήρως εμβολιασμένο.
Συνολικά, είχαν χορηγηθεί 673 εκατομμύρια δόσεις.
Με βάση αυτά τα δεδομένα, ο Crawford εκτιμά ότι το υπερβολικό ποσοστό θανάτων ανά εκατομμύριο δόσεις εμβολίου είναι 411, εντός του παραθύρου της κλίμακας 200 έως 500.
Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι η διαπίστωση ότι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων COVID (δηλαδή, θετικά τεστ) μετά την έναρξη της εκστρατείας για τον COVID είναι 3,8 φορές υψηλότερος από ό,τι πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων και το ημερήσιο ποσοστό θανάτου από COVID είναι 3,82 φορές υψηλότερο.
Το Μαρόκο και η Σαουδική Αραβία ήταν τα μόνα δύο έθνη στα οποία τα ποσοστά κρουσμάτων και θανάτων από τον COVID μειώθηκαν μετά την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού.
«Εάν οι θάνατοι κλιμακώθηκαν κατά 3,82 λόγω των εμβολίων, τότε υπήρχαν 276.465 υπερβολικοί θάνατοι σε αυτό το χρονικό διάστημα», γράφει ο Crawford.
Αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι ότι ο αριθμός των θανάτων από COVID σε αυτές τις 13 χώρες είναι 11,61 φορές υψηλότερος μετά τον εμβολιασμό, σε σύγκριση με πριν από την έναρξη των τρυπημάτων.
Σε πέντε από τις 13 χώρες, το επιβλητικό 90% των θανάτων από τον COVID-19 έχουν καταγραφεί μετά την έναρξη των εκστρατειών εμβολιασμού!

Δεν υπάρχουν αναφορές κινδύνου

Εν τω μεταξύ, οι υγειονομικές αρχές εξακολουθούν να μην έχουν κανένα πρόβλημα με την έλλειψη αναφοράς κινδύνου ή ανάλυσης κινδύνου-οφέλους που πραγματοποιήθηκε από οποιονδήποτε από τους κατασκευαστές εμβολίων ή οποιονδήποτε άλλο.
Αυτό φαίνεται ως ένα από τα χειρότερα σημάδια στη διαχείριση της πανδημίας.
Στα μέσα Ιουλίου 2021, οι Αμερικανοί Frontline Doctors, εκπροσωπούμενοι από τον Renz Law, κατέθεσαν αγωγή εναντίον του γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ, Xavier Becerra.
Σε αυτή τη μήνυση, επικαλούνται μαρτυρία πληροφοριοδότη από προγραμματιστή υπολογιστών με εξειδίκευση στην ανάλυση δεδομένων υγειονομικής περίθαλψης και πρόσβαση σε δεδομένα Medicare και Medicaid που διατηρούνται από τα Κέντρα Υπηρεσιών Medicare και Medicaid (CMS).
Σύμφωνα με αυτόν τον καταγγέλλοντα, το αμερικανικό σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίων (VAERS) υποτιμά τους θανάτους που προκλήθηκαν από τις δόσεις COVID από έναν συντηρητικό παράγοντα πέντε ή περισσότερων.
Ισχυρίζεται ότι ο αριθμός των Αμερικανών που πέθαναν από τα εμβόλια ήταν τουλάχιστον 45.000 από τις 9 Ιουλίου 2021.
Μεταξύ των ενοχοποιητικών συνόλων δεδομένων είναι μια ανάλυση του Humetrix, που αξιολόγησε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων mRNA COVID-19 έναντι της παραλλαγής Δέλτα μεταξύ 5,6 εκατομμυρίων δικαιούχων Medicare, ηλικίας 65 ετών και άνω.
Τρία βασικά ερωτήματα που απαντήθηκαν από την ανάλυση δεδομένων είναι:

  • Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μειώνεται με την πάροδο του χρόνου
  • Μειώνεται η αποτελεσματικότητα του εμβολίου για την παραλλαγή δέλτα
  • Η ανάγκη για αναμνηστική λήψη ποικίλλει ανά υποπληθυσμό;

Η συνοπτική περίληψη παρουσιάζει τις απαντήσεις:

Ναι, η αποτελεσματικότητα τόσο των εμβολίων της Moderna όσο και της Pfizer μειώνεται γρήγορα.
Από τα μέσα Αυγούστου 2021, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της μόλυνσης Δέλτα ήταν μόνο 41% ​​και η αποτελεσματικότητα κατά της νοσηλείας λόγω της παραλλαγής του δέλτα ήταν 62%, και τα δύο «χαμηλότερα από ό, τι αναφέρθηκε προηγουμένως».
Τα εμβόλια ήταν ακόμη λιγότερο αποτελεσματικά σε άτομα άνω των 75 ετών και ένα πρωτοποριακό μοντέλο κινδύνου νοσηλείας προτείνει να δοθεί προτεραιότητα σε άτομα άνω των 65 ετών για τις ενισχυτικές δόσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης