Πολιτική

Λιάνης για Γεννηματά: Λιποθυμούσε στις σκάλες, σηκωνόταν και έλεγε «όχι ακόμα»

Λιάνης για Γεννηματά: Λιποθυμούσε στις σκάλες, σηκωνόταν και έλεγε «όχι ακόμα»
Η Φώφη Γεννηματά απεβίωσε σε ηλικία 57 ετών νικημένη από τον καρκίνο
Σχετικά Άρθρα

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του Γιώργου Λιάνη για την επιδείνωση της υγείας της Φώφης Γεννηματά, η οποία απεβίωσε χθες σε ηλικία 57 ετών νικημένη από τον καρκίνο.
Όπως προκύπτει από την περιγραφή του, η Φώφη Γεννηματά γνώριζε καιρό πριν εισαχθεί στον Ευαγγελισμό ότι η κατάσταση της είχε επιδεινωθεί, ωστόσο δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο την ενότητα του κόμματος.
«Τώρα μπορώ να τα πω, γιατί δείχνουν και τον χαρακτήρα της Φώφης, αυτά που μου έλεγαν στενοί της άνθρωποι: η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε πριν από λίγες εβδομάδες στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη, όχι ακόμη” και συνέχιζε την δραστηριότητα της. Αυτό πολλαπλασιάζει το θάρρος της και την απόφαση για το πότε έλαβε τις αποφάσεις της, όταν δεν θα διασαλευόταν η διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ. Αυτά δεν είναι γνωστά» είπε ο κ. Λιάνης μιλώντας στον Ant1.
Όπως υποστήριξε, η Φώφη Γεννηματά «περίμενε τη στιγμή για να αποχωρήσει, ώστε να μην διασαλεύσει την ενότητα στην παράταξη. Μπήκε μπροστά ως εγγυητής αυτής της ενότητας, αφού δρομολόγησε τις εξελίξεις για την διαδοχή της και εν συνεχεία, γνωρίζοντας από πριν την κατάσταση της, αποσύρθηκε, δηλώνοντας ότι θα είναι εκεί για να εγγυηθεί την ενότητα. Είναι "άνανδρο" κάποιοι υποψήφιοι, αφότου αυτή η γυναίκα έκανε και είπε αυτά, να κινούνται με «σύνθημα» ότι εκείνοι εγγυώνται την ενότητα της παράταξης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης