Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χλωρός: Μόνη λύση είναι ο εμβολιασμός - Πιθανό να γίνονται lockdown όταν τα πράγματα ξεφεύγουν

tags :
Χλωρός: Μόνη λύση είναι ο εμβολιασμός - Πιθανό να γίνονται lockdown όταν τα πράγματα ξεφεύγουν
Όταν δούμε στη χώρα μας εικόνες σαν της Ιταλίας, όπου οι νεκροί θα συνωστίζονται έξω από τα νοσοκομεία, μπορεί κάποιοι να αλλάξουν γνώμη και να εμβολιαστούν, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δ. Χλωρός

«Μόνη λύση είναι ο εμβολιασμός», τόνισε ο Διευθυντής της κλινικής Covid του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Δ. Χλωρός, σημειώνοντας πως το εμβολιαστικό πρόγραμμα έχει φτάσει στα όριά του και δεν εμφανίζονται καινούριοι ανεμβολίαστοι για εμβολιασμό.
Ο κ. Χλωρός μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή την πορεία της πανδημίας στη χώρα και την αύξηση των κρουσμάτων εκ νέου καθημερινά, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος».
Αναφορικά με το τι μπορεί να γίνει , ο κ. Χλωρός επισήμανε «πολύ λίγα πλέον» και πρόσθεσε ότι «το εμβολιαστικό πρόγραμμα έχει φθάσει στα όριά του και δεν εμφανίζονται κανούριοι ανεμβολίαστοι για εμβολιασμό».
Όπως είπε, «η μόνη λύση είναι ο εμβολιασμός. Ακόμα και γιατροί ή νοσηλευτές αρνούνται να εμβολιαστούν»,συμπληρώνοντας πως ότι όταν δούμε στη χώρα μας εικόνες σαν της Ιταλίας, όπου οι νεκροί θα συνωστίζονται έξω από τα νοσοκομεία, μπορεί κάποιοι να αλλάξουν γνώμη και να εμβολιαστούν.
Ο ίδιος προέτρεψε τους πολίτες να συμβουλεύονται τους γιατρούς τους, εξηγώντας μάλιστα ότι ένας οικογενειακός γιατρός μπορεί να πείσει κάποιον να εμβολιαστεί.

Περί lockdown

Κληθείς να απαντήσει στο εάν μπορούν να συμβάλλουν νέα μέτρα, όπως τοπικά lockdown, ανέφερε ότι είναι πιθανό να φέρουν αποτέλεσμα και πρόσθεσε πως «είναι πολύ πιθανό να γίνονται lockdown κάποια στιγμή όταν τα πράγματα ξεφύγουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης