Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Scaramucci (Skybridge Capital): Τιμή στόχος για το Bitcoin τα 500.000 δολάρια

Scaramucci (Skybridge Capital): Τιμή στόχος για το Bitcoin τα 500.000 δολάρια
Ο Scaramucci προτείνει τη χρήση του bitcoin ως αντιστάθμιση έναντι του αυξημένου πληθωρισμού

Tα 500.000 δολάρια ανά νόμισμα έχει θέσει ως τιμή στόχο για το Bitcoin ο ιδρυτής της Skybridge Capital, Anthony Scaramucci.
Όπως είπε στο CNBC, η αγορά βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια ανάπτυξης.
Εάν οι εκτιμήσεις της CEO της Ark Invest Catherine Wood γίνουν πραγματικότητα και την περίοδο από τα τέλη του 2024 έως τα μέσα του 2025 υπάρξουν «ένα δισεκατομμύριο πορτοφόλια» στον κόσμο, τότε το bitcoin θα φτάσει στην τιμή των 500.000 δολ. ανά κέρμα.
«Η Wood διπλασίασε την τιμή στόχο του bitcoin, στα 500.000 δολάρια.
Εάν έχουμε δίκιο και οι εταιρείες συνεχίσουν να διαφοροποιούν τα χαρτοφυλάκιά τους, τότε οι θεσμικοί επενδυτές θα αρχίσουν να επενδύουν το 5% των κεφαλαίων τους σε bitcoin ή σε άλλα κρυπτονομίσματα.
Πιστεύουμε ότι η τιμή του bitcoin θα είναι δέκα φορές υψηλότερη από ό,τι είναι σήμερα».
Ο επικεφαλής της Skybridge Capital σημείωσε ότι, σύμφωνα με την JPMorgan, ο αριθμός των εκατομμυριούχων με κεφάλαια σε δολάρια ΗΠΑ είναι 49 εκατομμύρια.
Έτσι, δεν θα υπάρχουν αρκετά bitcoin για κάθε εκατομμυριούχο, επομένως αυτό το κρυπτονόμισμα είναι «μια ιδιοκτησία σε ιδιαίτερη σπάνη».
Ο Scaramucci προτείνει τη χρήση του bitcoin ως αντιστάθμιση έναντι του αναπτυσσόμενου πληθωρισμού και ως επένδυση σε πολλά υποσχόμενη τεχνολογία: «Συμβουλεύω τους ανθρώπους να κατέχουν μια μικρή ποσότητα bitcoin επειδή το κρυπτονόμισμα προσφέρει μια τεχνολογία που εξελίσσεται.
Το δεύτερο πράγμα που σας προσφέρει είναι αντιστάθμιση έναντι του πληθωρισμού».
«Πολλοί επενδυτές δεν έχουν πειστεί για το Bitcoin.
Ωστόσο, είπε, ο Ray Dalio, ο Paul Tudor Jones και ο Stanley Druckenmiller έχουν μελετήσει το θέμα και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να έχουν κρυπτονομίσματα στο χαρτοφυλάκιό τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης