Κοινωνία

Κλοντιάνα Τσέλο: «Αν δεν είχε πληγωθεί ο γιατρός, θα ήμασταν τα επόμενα θύματα γυναικοκτονίας εγώ και η κόρη μου»

Κλοντιάνα Τσέλο: «Αν δεν είχε πληγωθεί ο γιατρός, θα ήμασταν τα επόμενα θύματα γυναικοκτονίας εγώ και η κόρη μου»
H Τσέλο υποστήριξε: «Δεν είμαι ανήθικη που πήγα με παντρεμένο. Είμαι θύμα βιασμού»

Μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για τα όσα την οδήγησαν στους πυροβολισμούς κατά του πατέρα του 13χρονου παιδιού της δίνει η Κλοντιάνα Τσέλο.
Η 49χρονη εικαστικός, που βρίσκεται υπό κράτηση μετά την επίθεση με όπλο εις βάρος του 68χρονου οφθαλμίατρου Γιώργου Νέου, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, 13 ετών σήμερα, εκτός γάμου, επιμένει ότι το όπλο της επίθεσης δεν ήταν δικό της, αλλά του γιατρού, με τον οποίο πάλεψε και τον τραυμάτισε.
«Ζούμε από θαύμα εγώ και η κόρη μου. Μακάρι να μας είχαν δολοφονήσει, δεν θα υποφέραμε τόσο.
Μακάρι να μας είχαν σκοτώσει» είπε η εικαστικός μέσα από τα κρατητήρια.
Μιλώντας στον Alpha μέσα από τα κρατητήρια, η Τσέλο υποστήριξε: «Δεν είμαι ανήθικη που πήγα με παντρεμένο. Είμαι θύμα βιασμού».
Και συνέχισε: «Αληθεύει ότι στην αγωγή μου για την αναγνώριση πατρότητας, που στράφηκα εναντίον του, ισχυρίζομαι ότι όντως είχα μία μικρή εξωσυζυγική σχέση με τον κύριο αυτόν. Αυτό το έκανα, επειδή πλέον υπήρξε ένα παιδί. Δεν ήθελα το παιδί μου ποτέ να μάθει ότι ήταν καρπός βιασμού. Ο λόγος που ο νόμιμος σύζυγός μου δεν με χώρισε, όταν του ανακοίνωσα ότι είμαι έγκυος, αλλά ο πατέρας του παιδιού μου είναι άλλος…
Ο σύζυγός μου δεν με χώρισε, γιατί δεν τον απάτησα. Έπεσα θύμα βιασμού».
Η ίδια σημείωσε ότι δεν είχε αυτοκίνητο τύπου τζιπ, όπως υποστήριζε παλαιότερα ο γιατρός, αλλά ένα «χιλιοτρακαρισμένο σαράβαλο», μέσα στο οποίο κοιμόταν κιόλας. «Δεν έχω να φάω» λέει και καταλήγει:
«Αν δεν είχε πληγωθεί ο γιατρός, θα ήμασταν τα επόμενα θύματα γυναικοκτονίας εγώ και η κόρη μου».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης