Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις

XA: Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές – Απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις
Σταδιακά το βλέμμα στρέφεται στην αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τη Moody’s την Παρασκευή 19/11
Σχετικά Άρθρα

Μετά από μία συνεδρίαση υψηλού τζίρου, άνω των 300 εκατ. ευρώ, λόγω των ροών που σχετίζονται με την είσοδο της ΔΕΗ στον MSCI Greece Standard, οι αναλυτές περιμένουν μία ήσυχη συνεδρίαση χαμηλού τζίρου, καθώς απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση.
Ο Γενικός Δείκτης συνεχίζει να συσσωρεύει πέριξ των 910 μονάδων, χάνοντας χθες την ευκαιρία να κλείσει υψηλότερα, λόγω και του καλού κλίματος που επικρατούσε στις αγορές του εξωτερικού.
Σταδιακά το βλέμμα στρέφεται στην αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τη Moody’s την Παρασκευή 19/11.
Σήμερα ξεκινάει η διαπραγμάτευση του ομολόγου των 250 εκατ. ευρώ της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ στην αγορά ομολόγων του ΧΑ.

Euroxx
Μετά τις χθεσινές μεγάλες ροές λόγω MSCI, κυρίως στη ΔΕΗ, περιμένουμε μία ήσυχη συνεδρίαση με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε συσσώρευση λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση.

Beta
Μετά από 6 συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις περιμένουμε η αγορά να αντιδράσεις με το βλέμμα να είναι στραμμένο στις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων.

Depolas
Ανθεκτικές παραμένουν οι 900 μονάδες ΓΔΧΑ, αν και η συναλλακτική δραστηριότητα (με εξαίρεση τη ΔΕΗ τις τελευταίες μέρες) δεν έχει δείξει σημαντική βελτίωση.
Ωστόσο, με σταθεροποιητικό το διεθνές κλίμα δεν αποκλείουμε μια νέα ανοδική προσπάθεια βραχυπρόθεσμα, καθώς υπάρχουν δεικτοβαρείς μετοχές με σημαντικά ανοδικά περιθώρια.
Μεσοπρόθεσμα όμως, η επιμονή των πληθωριστικών πιέσεων θα λειτουργήσει αρνητικά.
Υπό σταθερή αξιολόγηση βρίσκονται τα εισερχόμενα μάκρο. Για σήμερα, μεταξύ άλλων, αναμένουμε την τελευταία μέτρηση για τον πληθωρισμό Οκτωβρίου της Ευρωζώνης και τα στοιχεία αγοράς κατοικίας στις ΗΠΑ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι τα εταιρικά αποτελέσματα των Αμερικανών retailers (Wallmart, Home Depot) ήταν καλύτερα των εκτιμήσεων.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης