Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Το αφήγημα κατέρρευσε με πάταγο - Fauci: Αυξάνονται οι εισαγωγές στο νοσοκομείο εμβολιασμένων για covid 19

Το αφήγημα κατέρρευσε με πάταγο - Fauci: Αυξάνονται οι εισαγωγές στο νοσοκομείο εμβολιασμένων για covid 19
Fauci: Αυξάνονται οι εισαγωγές στο νοσοκομείο εμβολιασμένων για covid 19
Σχετικά Άρθρα

Για να πείσουν τους εμβολιασμένους να κάνουν την 3η δόση που από αναμνηστική εξελίχθηκε σε ενισχυτική… πλέον αρχίζουν και λένε την αλήθεια.
Είναι εντός και εκτός Ελλάδος επικίνδυνοι, τρομοκρατούν τον κόσμο και χρησιμοποιούν την αλήθεια κατά το δοκούν.
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας της Ελλάδος Μίνα Γκάγκα δεν αποφάσισε να μιλήσει την γλώσσα της αλήθειας τυχαία όταν αποκάλυψε ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους και καταλήγουν στα νοσοκομεία.
Είναι σχέδιο να τρομοκρατήσουν τους ηλικιωμένους ώστε να πάνε να κάνουν και την 3η δόση εμβολίου… αφού τους έταξαν την ελευθερία με δύο δόσεις… τώρα τους λένε χωρίς 3η δόση το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα είναι άκυρο μετά τους 7 μήνες…

Fauci: Αυξάνονται οι εισαγωγές στο νοσοκομείο εμβολιασμένων για covid 19

Ο σύμβουλος για την πανδημία του Λευκού Οίκου, Fauci παραδέχτηκε ότι οι νοσηλείες για τον COVID-19 αυξάνονται μεταξύ εκείνων που έχουν εμβολιαστεί και δεν έχουν λάβει το ενισχυτικό εμβόλιο.
«Αυτό που αρχίζουμε να βλέπουμε τώρα είναι μια αύξηση των νοσηλειών μεταξύ των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί αλλά δεν έχουν κάνει την 3η δόση», είπε ο Fauci στο NBC News.
«Είναι ένα σημαντικό ποσοστό».
Επίσης η διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) η Rochelle Walensky είπε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης ότι η υπηρεσία της βλέπει μείωση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων μεταξύ των ηλικιωμένων αλλά και εκείνων που ζουν σε εγκαταστάσεις μακροχρόνιας φροντίδας.
Αυτό ταιριάζει με τα δεδομένα του CDC που δημοσιεύθηκαν στα τέλη Οκτωβρίου 2021.

«Αν και ο υψηλότερος κίνδυνος είναι μεταξύ ανθρώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί, βλέπουμε μια αύξηση στις επισκέψεις στα επείγοντα περιστατικά μεταξύ ανθρώπων 65 ετών και άνω, εμβολιασμένων οι οποίες είναι τώρα και πάλι υψηλότερες από ότι σε νεότερες ηλικιακές ομάδες», σημείωσε η Walensky.

Οι ένοικοι σε μονάδες μακροχρόνιας περίθαλψης και τα άτομα άνω των 65 ετών ήταν μεταξύ των πρώτων που ήταν επιλέξιμα για εμβόλια.
Τα δεδομένα του CDC δείχνουν ότι οι ένοικοι μακροχρόνιας περίθαλψης που έλαβαν την 3η δόση είχαν «σημαντικά χαμηλότερο» ποσοστό μόλυνσης σε σύγκριση με εκείνους που δεν έλαβαν την 3η δόση, ισχυρίστηκε η Walensky.

Επίσης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ο Fauci είπε ότι παρά τη μείωση της αποτελεσματικότητας, τα εμβόλια για τον COVID-19 είναι σε θέση να «προστατέψουν εσάς, την οικογένειά σας και την κοινότητά σας».

Οι κυβερνήτες στην Καλιφόρνια, το Νέο Μεξικό, το Αρκάνσας, τη Δυτική Βιρτζίνια και το Κολοράντο έχουν επεκτείνει τις αναμνηστικές δόσεις σε όλους τους ενήλικες χωρίς να περιμένουν να δράσουν οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας.
Περίπου 31 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ήδη λάβει μια δόση πέρα από το αρχικό τους σχήμα εμβολιασμού, σύμφωνα με στοιχεία του CDC.

Ο Fauci επίσης κάλεσε τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το καθεστώς εμβολιασμού τους, να φορούν μάσκα.
Σε συνέντευξη στο Axios ο Fauci πρότεινε ότι «οι ενισχυτικές δόσεις θα γίνουν τελικά μέρος του τυπικού σχήματος και όχι απλώς ένα μπόνους», αναφερόμενος στην κατάσταση εμβολιασμού ενός ατόμου.
Ο κυβερνήτης του Κονέκτικατ, Νεντ Λαμόντ, Δημοκρατικός, δήλωσε ότι τα επιλέξιμα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί με 3η δόση εμβολίου εντός έξι μηνών δεν θα θεωρούνται εμβολιασμένοι.

Εν τω μεταξύ, η Κυβερνήτης του Νέου Μεξικού Michelle Lujan Grisham, προερχόμενη από τους Δημοκρατικούς, πρότεινε ότι άτομα που εμβολιάστηκαν πριν από έξι ή περισσότερους μήνες μπορεί να ευθύνονται για τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων COVID-19 στην πολιτεία.

Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν αναφέρει ότι ένα άτομο που δεν έχει λάβει αναμνηστική δόση μετά από έξι μήνες δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το «πράσινο πάσο» του COVID-19 ή έναν τύπο διαβατηρίου εμβολίου που χρησιμοποιείται για την είσοδο σε εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήρια. και άλλες εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με μια κυβερνητική καθοδήγηση που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, το Green Pass θα είναι πλέον διαθέσιμο μόνο σε Ισραηλινούς που μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν υποβληθεί σε 3η δόση εμβολίου μετά από έξι μήνες ή που μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν αναρρώσει από την ασθένεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης