Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

ΟΠΑΠ: Δεν αλλάζει η μερισματική πολιτική λέει η διοίκηση – Τα εξαιρετικά αποτελέσματα το επιβεβαιώνουν

tags :
ΟΠΑΠ: Δεν αλλάζει η μερισματική πολιτική λέει η διοίκηση – Τα εξαιρετικά αποτελέσματα το επιβεβαιώνουν
Αναφορικά με τα νέα περιοριστικά μέτρα, τονίστηκε πως η επιβολή εισόδου με πιστοποιητικό ή τεστ, είχε περίπου 10% επίδραση αλλά με τάσεις βελτίωσης
Σχετικά Άρθρα

Καμία διάθεση για αλλαγή της μερισματικής πολιτικής δεν έχει η διοίκηση του ΟΠΑΠ, όπως φάνηκε στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών αναφορικά με τα αποτελέσματα.
Σε ερώτηση αναλυτή, αν η πορεία της πανδημίας και οι φήμες για lockdown, κάνουν τη διοίκηση να ξανασκέφτεται τη δέσμευση για διανομή μερίσματος το λιγότερο 1 ευρώ, η διοίκηση απάντησε προς ισχύουν όσα είπε στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη και δεν έχει λόγο να την αλλάξει.
Άλλωστε όπως τόνισε τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και επομένως θα δώσει το μέρισμα.
Αναφορικά με τα νέα περιοριστικά μέτρα, τονίστηκε πως η επιβολή εισόδου με πιστοποιητικό ή τεστ, είχε περίπου 10% επίδραση αλλά με τάσεις βελτίωσης.
Επίσης αναφέρθηκε πως η επίδραση είναι διαφορετική ανά περιοχή λόγω των ποσοστών εμβολιασμού των κατοίκων, αλλά και ανά παιχνίδι.
Τώρα οι νέοι περιορισμοί και συγκεκριμένα ο αποκλεισμός των ανεμβολίαστων, αναμένεται να έχει επίδραση, αλλά είναι ακόμα νωρίς αφού το μέτρο ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα.
Η διοίκηση ωστόσο, αναφέρθηκε στην απεργία που έκαναν οι πράκτορες για τους περιορισμούς και σημείωσαν τη συνάντηση με τον υπουργό και τις πληροφορίες για ακύρωση του μέτρου.
Υπενθύμισε επίσης πως όλο το διάστημα της πανδημίας τα καταστήματα ήταν μαζί με όλο τον κλάδο λιανικής στα μέτρα που επιβάλλονταν και πως τώρα μόνο υπάρχει διαφοροποίηση.
Η διοίκηση αναφέρθηκε και στην επιτυχία του προγράμματος επιβράβευσης το οποίο έχει σχεδόν διπλασιάσει τον αριθμό των παικτών σε έξι μήνες και πως θέλει να έχει πληροφόρηση για τους παίκτες, και όχι να είναι ανώνυμοι, προκειμένου να ψηφιοποιήσει την εμπειρία του παίκτη καθώς δίνει οφέλη και στην εταιρεία και στον παίκτη.
Για το Online KINO ειπώθηκε πως πρόθεση είναι να προσφερθεί στο επόμενο έτος και πως σκοπός είναι να αυξηθούν τα παιχνίδια οnline λοταρίας αλλά παράλληλα να προσφέρει κάτι περισσότερο στην ψυχαγωγία του παίκτη.

Γιώργος Κατικάς
george.katikas@gmail.com
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης