Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Στα 57.000 επέστρεψε το Bitcoin μετά το sell off - Ώθηση στην αγορά από τα... ηπιότερα συμπτώματα της Omicron

Στα 57.000 επέστρεψε το Bitcoin μετά το sell off - Ώθηση στην αγορά από τα... ηπιότερα συμπτώματα της Omicron
Οι αναφορές ότι η μετάλλαξη Omicron του κορωνοϊού παρουσιάζει ήπια συμπτώματα προσέφεραν ώθηση στην αγορά
Σχετικά Άρθρα
Ανοδικά κινούνται τη Δευτέρα (29/11/2021) το Bitcoin και άλλες κρυπτονομίσματα μετά το sell off της προηγούμενης εβδομάδας.
Ειδικότερα, η τιμή του Bitcoin ενισχύθηκε κατά περίπου 6% τις τελευταίες ώρες φτάνοντας στα 57.373 δολ., ενώ ανοδικά κινήθηκαν και άλλα ψηφιακά assets, με το Ether να ενισχύεται κατά 7% στα 4.331 δολ. και το XRP κατά 6% σε περίπου 98 σεντς.
Ο Vijay Ayyar, επικεφαλής Ασίας-Ειρηνικού στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Luno, δήλωσε ότι οι αναφορές σύμφωνα με τις οποίες η ματάλλαξη Omicron του κορωνοϊού έχει ηπιότερα συμπτώματα, προσφέρουν ώθηση στην αγορά.
«Βλέπουμε ότι η μετάλλαξη είναι δυνητικά πιο αδύναμη ως προς τα συμπτώματα στην πρώιμη ανάλυση, γεγονός που ενίσχυσε την επιστροφή στην αγορά», είπε ο Ayyar μέσω email. «Ως εκ τούτου, οι έξυπνοι επενδυτές έχουν πιθανώς αγοράσει σε αυτήν την πτώση» συμπλήρωσε.
Σημειώνεται ότι το Bitcoin την περασμένη εβδομάδα υποχώρησε στα 53.549 δολάρια, στο χαμηλότερο επίπεδό του από τις αρχές Οκτωβρίου, εν μέσω ευρύτερου sell off στις αγορές εξαιτίας των φόβων για τη νέα μετάλλαξη Omicron.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης