Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λαμία: Έξι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ - Ασθενείς μεταφέρονται στην Αθήνα

Λαμία: Έξι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ - Ασθενείς μεταφέρονται στην Αθήνα
Έξι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ

Συναγερμός έχει σημάνει στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, στο οποίο έχει γεμίσει η ΜΕΘ και η Κλινική κορωνοϊού.
Δυστυχώς το Σαββατοκύριακο ήταν πολλοί οι ασθενείς που έφτασαν με πολύ χαμηλό ή οριακό οξυγόνο και έπρεπε να εισαχθούν στην Κλινική ή ακόμη χειρότερα να διασωληνωθούν. Συνολικά παρέμειναν για νοσηλεία 17 άτομα.

Μεταφέρονται ασθενείς στην Αθήνα - Έξι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ

Eνας 48χρονος και ένας 60χρονος έφυγαν διασωληνωμένοι για τις ΜΕΘ του Σωτηρία και του ΚΑΤ, παρόλα αυτά παρέμειναν έξι ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ, πέντε στο Πέτρινο και ένας στα Επείγοντα.

Δύο εξ αυτών θα εξυπηρετηθούν από τη ΜΕΘ Λαμίας.
Ένας 61χρονος Λαμιώτης βγήκε νικητής από τη Μονάδα μετά από 8ημερη μάχη και θα συνεχίσει τη νοσηλεία του στο Πέτρινο. Είναι το 6ο περιστατικό μέσα στο Νοέμβριο που φαίνεται να νικάει την επικίνδυνη ασθένεια και να συνεχίζει τη θεραπεία χωρίς την υποστήριξη μηχανήματος.

Καθημερινά νέοι θάνατοι

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/11) κατέληξε ένας 70χρονος που είχε εισαχθεί στην Εντατική στις 16 Νοεμβρίου. Αρχικά είχε νοσηλευτεί για 4 ημέρες στο Πέτρινο όπου και διασωληνώθηκε καθώς η κατάστασή του χειροτέρεψε απότομα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ήταν ανεμβολίαστος.
Στη Γενική ΜΕΘ πέθανε ακόμη ένας 79χρονος από χωριό της Στυλίδας που έδινε μάχη με τον κορονοϊό στην Εντατική από τις 20 Οκτωβρίου. Αρχικά στη ΜΕΘ Κορωνοϊού και από τις 22 Νοεμβρίου στη Γενική καθώς είχε αρνητικοποιηθεί. Και αυτός καταγράφεται ως ανεμβολίαστος.

Και η μακάβρια καταγραφή θυμάτων από κορωνοϊό συνεχίζεται καθώς τρεις ακόμη ασθενείς από περιοχές του Δήμου Λαμιέων, κατέληξαν στην Κλινική μετά από άνιση μάχη με την ασθένεια. Αρχικά κατέληξε 73χρονος με υποκείμενα νοσήματα που είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο στις 21 Νοεμβρίου. Την Κυριακή (28/11) πέθαναν ένας άνδρας και μια γυναίκα 85 ετών. Κανένας τους δεν ήταν πλήρως εμβολιασμένος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης