Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Συμμετοχή Μελών ΕΛΛΑ - ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην επιτυχημένη Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ

tags :
Συμμετοχή Μελών ΕΛΛΑ - ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην επιτυχημένη Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ
Συμμετοχή Μελών ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην επιτυχημένη Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 12 Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετείχαν στην Ημέρα Καριέρας του ΟΑΕΔ στην Αθήνα, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αφού η προσέλευση των υποψηφίων ξεπέρασε τα 2.000 άτομα.
Ειδικότερα, οι εταιρίες-Μέλη που συμμετείχαν ήταν οι Agrino, ΧΗΤΟΣ-ΖΑΓΟΡΙ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, Ευβοϊκή Ζύμη, SKAG, Μανδρέκας, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, Μέλι Αττική, Οικογένεια Στεργίου, SABO, SEPTONA και ο φορέας πιστοποίησης των Μελών, η EUROCERT.
Οι Ιδιοκτήτες, οι Υπεύθυνοι και τα Στελέχη των τμημάτων Προσωπικού των εταιριών-Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με υποψήφιους όλων των ηλικιών, που στοχευμένα επισκέπτονταν τα stands των εταιριών με βάση τις ανοιχτές θέσεις εργασίας, που είχαν επικοινωνηθεί στον ΟΑΕΔ.
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στηρίζει τις σημαντικές δράσεις που διοργανώνει ο ΟΑΕΔ, όπως οι Ημέρες Καριέρας, οι οποίες λειτουργούν ως ένα εργαλείο αποτελεσματικής σύζευξης προσφοράς-ζήτησης της ελληνικής αγοράς, οπότε με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στην εθνική προσπάθεια για τη μείωση της ανεργίας στη χώρα, βρισκόμενη σταθερά στο πλευρό του πολίτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης