Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Nέα επένδυση στη Famar από ECM και Metric Capital

tags :
Nέα επένδυση στη Famar από ECM και Metric Capital

Η ECM προέβη σε αύξησητης ιδιοκτησίας της. Η MCP αναμένει να συμβάλλει στα φιλόδοξα πλάνα της εταιρείας τα επόμενα χρόνια. Η York Capital Management ολοκλήρωσε την επένδυσή της στην εταιρεία

Τα funds που διαχειρίζονται οι ECM Partners και Metric Capital Partners LLP είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν νέα επένδυση στη Famar, ευρωπαϊκή εταιρεία παροχής υπηρεσιών ανάπτυξης και παραγωγής φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, αναφέρει ανακοίνωση.

Τα funds που διαχειρίζεται η ECM εξαγόρασαν τη FAMAR, τον Μάρτιο 2020 με σκοπό να προβούν στις απαραίτητες επενδύσεις για να βελτιστοποιήσουν τις επιδόσεις της εταιρείας.
Σε αυτό το χρονικό διάστημα, η Famar έχει ήδη πραγματοποιήσει επενδύσεις σε επίπεδο υπηρεσιών και ποιότητας και η εταιρεία σήμερα λειτουργεί με γνώμονα τα επίπεδα ποιότητας και υπηρεσιών που αναμένουν οι πελάτες της.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Σάββα Λιασή, Chairman και Co-Managing Partner της ECM: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από τα λειτουργικά αποτελέσματα της Famar σε σχέση με τις αρχικές μας επενδύσεις.
Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και τα σχόλια των πελατών μας είναι πολύ θετικά. Αυξάνοντας το μερίδιό μας στην εταιρεία, σήμερα είμαστε ο πλειοψηφών μέτοχος, αναμενόμενη εξέλιξη για εμάς, καθώς τώρα έχουμε μία πιο μακροπρόθεσμη οπτική για την εταιρεία.
Ως μέρος της πιο πρόσφατης συναλλαγής, η ECM προέβη σε αύξηση των επενδύσεών της, αλλά και της ιδιοκτησίας της στη Famar, ενώ η MCP πραγματοποίησε σημαντική επένδυση στη FAMAR και αναμένει να συμβάλλει στα φιλόδοξα πλάνα της εταιρείας τα επόμενα χρόνια.
Η York Capital Management ολοκλήρωσε την επένδυσή της στην εταιρεία, σημειώνεται.
Ο John Sinik, Managing Partner της MCP, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με την ECM και τη διοικητική ομάδα της Famar για να οδηγήσουμε την εταιρεία στο επόμενο επίπεδο.
Μαζί, έχουμε μια μακροπρόθεσμη οπτική και θα συνεργαστούμε με τους πελάτες και τους ενδιαφερόμενα μέρη της FAMAR για να αναπτύξουμε την επιχείρηση σε συναρπαστικούς τομείς.
Μπορούμε να κάνουμε σημαντικές επενδύσεις για να αναπτύξουμε τις δυνατότητες της Famar τα επόμενα χρόνια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης