Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Φεύγουν βασικά στελέχη της Lamda Development που είχαν δουλέψει για το όραμα του Ελληνικού

Φεύγουν βασικά στελέχη της Lamda Development που είχαν δουλέψει για το όραμα του Ελληνικού
Το 2021 για τη Lamda Development θα καταγραφεί στη ιστορία ως έτος αποχωρήσεων στελεχών
Σχετικά Άρθρα

Άνοιξε η πόρτα εξόδου στελεχών της Lamda Development.
Ο ένας μετά τον άλλον εγκαταλείπει το όραμα του Ελληνικού και προτιμούν μια νέα επαγγελματική πορεία σε άλλους κλάδους, αφήνοντας τη διοίκηση του Οδυσσέα Αθανασίου, μετέωρη ενώ η αναζήτηση ανθρώπων - στελεχών δεν θεωρείται εύκολη υπόθεση καθώς πρόκειται για έργο μαμούθ για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα.
Ο πρώτος που αποχώρησε ήταν ο οικονομικός διευθυντής Βασίλης Μπαλούμης μετά από17 χρόνια δουλειάς στη εταιρεία, ο οποίος παραιτήθηκε στα μέσα Απριλίου του 2021. Αξίζει να σημειωθεί ότι , ο απερχόμενος οικονομικός διευθυντής είχε συμμετάσχει και στην ΑΜΚ του 2016 συνολικού ύψους 160 εκατ. ευρώ.

Συνέβαλλε αποφασιστικά στη ΑΜΚ των 650 εκατ. ευρώ με σκοπό την χρηματοδότηση του έργου του Ελληνικού.
Ακόμη ήταν παρόν στην έκδοση του ομολόγου της Lamda συνολικού ύψους 320 εκατ. ευρώ.
Το στέλεχος της Lamda Development, Βασίλης Μπαλούμης , μετά από 17 χρόνια προσφοράς στην εταιρεία προτίμησε να υποβάλλει παραίτηση και να αναζητήσει εργασία σε άλλο κλάδο της οικονομίας. Συγκεκριμένα , αναλαμβάνει καθήκοντα CFO στην εταιρεία Lavipharm Α.Ε από την ερχόμενη Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν απαντήσεις για την αποχώρηση , του κ Βασίλη Μπαλούμη από την εταιρεία μετά από 17 χρόνια , ο οποίος προτίμησε να αναζητήσει εργασία σε άλλη εταιρεία , ενώ με την υποβολή της παραίτησή του, δεν το ανέμενε άμεσα άλλη δουλειά και χρειάστηκαν οκτώ μήνες για να ενταχθεί εκ νέου σε εργασιακό περιβάλλον.
das_7.JPG
Η δεύτερη αποχώρηση !!

Ο Δημήτρης Ζωντανός μετά από 19 χρόνια παρουσίας στην Lamda Development και υπεύθυνος για τον έργο του Ελληνικού στον κατασκευαστικό τομέα, ο οποίος είχε αναλάβει να τρέξει τις παραχωρήσεις και τις αδειοδοτήσεις, στην εκκίνηση του εμβληματικού έργου προτίμησε να αποχωρήσει.
Μέχρι σήμερα η εισηγμένη εταιρεία δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση προς την επενδυτική κοινότητα.
Σύμφωνα με …ασφαλείς πληροφορίες, η σχετική ανακοίνωση θα δοθεί στη δημοσιότητα με την ολοκλήρωση των αποχωρήσεων και τρίτου στελέχους ή στελεχών.
unnamed_16.jpg
Η τρίτη αποχώρηση !!!

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αποχωρήσει και Ο Ζήσιμος Δανηλάτος, ο οποίος μετρά 19 χρόνια στην εταιρεία.
Σήμερα είναι o Διευθυντής Ανάπτυξης Οικιστικού, Φιλοξενίας, Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Χώρων Εκπαίδευσης της LAMDA Development για το έργο του Ελληνικού.
Στη LAMDA Development ξεκίνησε να εργάζεται το 2002, ως Development Associate. Πριν από την εργασία του στην LAMDA εργάστηκε ως Project Manager στο Λονδίνο στην εταιρεία Ove Arup & Partners International Ltd αλλά και στην Ελλάδα στις εταιρείες ΔΕΠΑ Α.Ε. και Conetal Ε.Π.Ε.. Είναι Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Μετσόβειου Πολυτεχνείου και κάτοχος M.B.A. από το City University Business School.
Το 2021 για τη Lamda Development θα καταγραφεί στη ιστορία ως έτος αποχωρήσεων στελεχών , σε μία κρίσιμη στιγμή για το έργο του Ελληνικού καθώς μπαίνουν τα θεμέλια υλοποίησης. Η διοίκηση του Οδυσσέα Αθανασίου θα πρέπει να καλύψει άμεσα τα κενά των δύο στελεχών που αποχωρούν αλλά θεωρείται αρκετά ακατανόητο να φεύγουν ή να εγκαταλείπουν το όραμα τα στελέχη που δούλεψαν από κοινού με τη διοίκηση της Lamda Development.
unnamed_1_5.jpg
Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης