Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γιατί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα αποτύχει; - Γιατί η ελεύθερη επιλογή θα κερδίσει τον πολιτικό δόλο και την προπαγάνδα φόβου;

Γιατί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα αποτύχει; - Γιατί η ελεύθερη επιλογή θα κερδίσει τον πολιτικό δόλο και την προπαγάνδα φόβου;
Οι πολίτες του κόσμου, μπορούν είτε να υποστούν την ιατρική και πολιτική τυραννία είτε να υπερασπιστούν τις ελευθερίες που απορρέουν από την προσωπική ηθική και τους κανόνες και αρχές του καθενός
Σχετικά Άρθρα

Στην αρχή… επιχείρησαν να δελεάσουν τους ανεμβολίαστους, δίνοντας εφάπαξ 150 ευρώ στους νέους για να εμβολιαστούν.
Το μέτρο ενώ στην αρχή λειτούργησε μερικώς εν συνεχεία… κατέρρευσε…μάλιστα για πολλούς λειτούργησε ως δωροδοκία… η ζωή μας δεν αξίζει 150 ευρώ είπαν πολλοί…
Εν συνεχεία… επιχείρησαν να στιγματίσουν τους ανεμβολίαστους.
Τους χαρακτήρισαν ψεκασμένους, τους παρουσίασαν ως ενόχους ως υπαίτιους της πανδημίας.
Η στρατηγική ενοχής είναι κλασσική, στιγματίζουμε μια μερίδα της κοινωνίας, της δημιουργούμε ενοχή με στόχο να επιτευχθεί ο επιδιωκόμενος πολιτικός στόχος.
Η κυβέρνηση επιχείρησε να στιγματίσει μέρος της κοινωνίας, οι αντιεμβολιαστές, παρουσιάστηκαν ως αρνητές, στοχοποιήθηκαν με συστηματική προπαγάνδα λάσπης… ήθελαν να δημιουργήσουν ενοχή σε μέρος της κοινωνίας… και όλα αυτά για να επιτευχθεί ο στόχος του εμβολιασμού.
Και το μέτρο αυτό δεν απέδωσε, μεγάλο μέρος της κοινωνίας άνω των 3,2 εκατ δεν έχουν εμβολιαστεί από επιλογή, αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορούν για την πανδημία, δεν έχουν τις φοβίες τους αλλά δεν έχουν πειστεί για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
Αφού και η προσπάθεια ενοχής απέτυχε… εφαρμόζονται τιμωρητικά μέτρα, οι άνω των 60 ετών θα πληρώνουν 100 ευρώ τον μήνα εάν δεν εμβολιαστούν.
Το ζήτημα εδώ είναι ότι ακόμη και με στερήσεις πολλοί, η πλειοψηφία δεν θα εμβολιαστεί και θα πληρώσει τα 100 ευρώ το μήνα αλλά και πάλι το πρόβλημα δεν θα επιλυθεί αφού οι στόχοι της κυβέρνησης θα έχουν αποτύχει.
Η πλειοψηφία των ανεμβολίαστων άνω των 60 ετών θα συνεχίσει να μην εμβολιάζεται ακόμη και υπό το βάρος των τιμωρητικών μέτρων, οπότε ο στόχος της κυβέρνησης δεν θα επιτευχθεί και το πρόβλημα της πανδημίας θα συνεχίσει να διαιωνίζεται…

Μετά τους 60 και άνω… η υποχρεωτικότητα θα επεκταθεί…

Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών θα επεκταθεί, αφού και αυτό το πολιτικό πείραμα θα αποτύχει με την στοχοποίηση των άνω των 60 ετών.
Θα ακολουθήσει η εστίαση και άλλοι κλάδοι, οι ανεμβολίαστοι θα συνεχίσουν να τιμωρούνται ξεδιάντροπα και να παραμένουν απομονωμένοι έως ότου αποφασιστεί ο καθολικός εμβολιασμός πράξη… ανήθικη, αντιεπιστημονική που και αυτή θα καταπέσει και θα απορριφθεί από την κοινωνία.

Με συσσώρευση ψεμάτων δεν χτίζονται αλήθειες αλλά η καχυποψία και η αντίδραση

To βασικό αφήγημα των αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων τα CDC για τον covid 19 είναι απλό:
1)η μάσκα είναι η καλύτερη άμυνά σας,
2)ο COVID είναι μια πανδημία μη εμβολιασμένων και
3)τα εμβόλια είναι η μόνη στρατηγική εξόδου από την πανδημία και η μόνη σωτηρία για την ζωή.
Ωστόσο, κάθε φορά που η αφήγησή τους καταρρέει, η έμφαση μετατοπίζεται, τα ψέματα συγκάλυψης γίνονται πιο τολμηρά και η αντίθετη επιστημονική άποψη λογοκρίνεται.
Σύμφωνα με τη Διευθύντρια των CDC Rachel Walensky… οι μάσκες μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της εξάπλωσης του COVID ή της γρίπης ή του κοινού κρυολογήματος μειώνοντας την πιθανότητα μόλυνσης κατά 80%.
Ωστόσο, έντεκα τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές (RCT), συμπεριλαμβανομένης μιας μελέτης στην Δανία, που μελετούσε τον COVID , απέτυχαν να δείξουν ότι οι μάσκες εμποδίζουν τη μετάδοση ιών του αναπνευστικού.
Σε δύο αγωγές, ο Σύλλογος Νοσηλευτών του Οντάριο (ONA) κέρδισε δικαστική διαμάχη κατά της πολιτικής των νοσοκομείων «εμβόλια ή μάσκα», όταν οι τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές έδειξε «ελάχιστα στοιχεία» ότι η χρήση μάσκας μείωσε τη μετάδοση της γρίπης.
Εμπειρικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης και μελέτης των CDC, έδειξαν ότι οι μάσκες απέτυχαν να μετριάσουν την μείωση των κρουσμάτων.
Το επιχείρημα η «μάσκα είναι η καλύτερη άμυνά σου» δεν είναι τεκμηριωμένη επιστήμη, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δηλώνει ότι η χρήση μασκών από υγιή άτομα δεν υποστηρίζεται ακόμη από επιστημονικά στοιχεία υψηλής ποιότητας.
Οι γονείς διαμαρτύρονται ενάντια στους εντολές για χρήση μάσκας στις ΗΠΑ και διεθνώς.

Η προπαγάνδα του στιγματισμού

Αφού η εμβολιαστική προσπάθεια άρχισε να ατονεί, τα CDC χαρακτήρισαν τον covid 19 «πανδημία των μη εμβολιασμένων» με στόχο να δημιουργήσει ενοχές και για να ντροπιάσει τους μη εμβολιασμένους ώστε να τους οδηγήσει να κάνουν το εμβόλιο.
Στις ειδήσεις των μέσων ενημέρωσης, ανέφεραν ότι οι πολιτείες με δημοκρατικούς που ψήφισαν Biden οι εμβολιασμένοι είναι περισσότεροι έναντι των Πολιτειών που κυριαρχούν οι ρεπουμπλικάνοι που τα ποσοστά εμβολιασμού είναι χαμηλότερα.
Κάτι αντίστοιχο, αυτός ο γελοίος πολιτικός διαχωρισμός γίνεται και στην Ελλάδα…

Τα ψέματα ξεσκεπάζονται

Ωστόσο, τα ψέματα αντικρούστηκαν όταν περιοχές που είχαν εμβολιαστεί σε ποσοστά 80% είχαν τα υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων π.χ. η Σιγκαπούρη με 85% ποσοστά εμβολιασμού, η Ισλανδία 92% και το Γιβραλτάρ με ποσοστό εμβολιασμού 100% είδαν έκρηξη κρουσμάτων.
Σε σύγκριση με τα ποσοστά κρουσμάτων π.χ. η Καλιφόρνια είναι 200% υψηλότερα, η Νέα Υόρκη είναι 300% υψηλότερα, η πιο ταλαιπωρημένη πολιτεία του Βερμόντ σημειώνει 700% αύξηση κρουσμάτων.

Οι δικαιολογίες

Για να εξηγήσουν τα αυξανόμενα κρούσματα σε περιοχές με υψηλό εμβολιασμό, τα CDC ανέφεραν ότι οι βαριές λοιμώξεις ήταν σπάνιες, αντιπροσωπεύοντας μικρότερο από το 1% των νοσηλευόμενων ισχυρισμός που έρχεται σε αντίθεση με αναφορές των CDC που δείχνουν ότι το 15% των κρουσμάτων COVID ήταν πλήρως εμβολιασμένα, μια αύξηση 500% από τον Απρίλιο 2021, με μειωμένη αποτελεσματικότητα του εμβολίου (VE) σε τρόφιμους γηροκομείων.
Ο ορισμός του εμβολίου από τα CDC άλλαξε από «παράγω ανοσία» σε «παράγω προστασία» έναντι ασθενειών.
Η αφήγησή τους έγινε «τα εμβόλια δεν μπορούν να αποτρέψουν τη μετάδοση, αλλά αποτρέπουν σοβαρές ασθένειες και θάνατο».

Όταν ο εξαναγκασμός και η δημιουργία ενοχής δεν αύξησαν τα ποσοστά εμβολιασμού, η κυβέρνηση Biden θέσπισε μια σειρά από εντολές εμβολίων στο χώρο εργασίας για να υποχρεώσει τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη, αλλά και σε ιδιωτικές εταιρείες να εμβολιαστούν.
Οι εντολές για τα εμβόλια έρχονται σε αντίθεση με την επιστήμη π.χ. έφθασαν να μην αποδέχονται τη φυσική ανοσία.
Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός προκάλεσε την αστυνομία και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας ενώ πολλοί με φυσική ανοσία, επιχείρησαν να υπερασπιστούν την ελευθερία της επιλογής και να κινδυνεύσουν να χάσουν την εργασία τους.

Το αφήγημα άλλαξε εκ νέου…

Καθώς τα κρούσματα covid 19 συνέχισαν να αυξάνονται, το αφήγημα των CDC μετατοπίστηκε από το ότι τα εμβόλια είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά» σε «ένα επιπλέον ενισχυτικό εμβόλιο για προστασία».
Μάλιστα ο Anthony Fauci ανακοίνωσε «μείωση της ανοσίας όχι μόνο έναντι της λοίμωξης αλλά και κατά της νοσηλείας και σε κάποιο βαθμό και έναντι θανάτων, που αφορούν όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Μια μελέτη στο Ισραήλ σχετικά με την προστασία από τα ενισχυτικά εμβόλια δείχνει ότι το ποσοστό προστασίας μειώθηκε στο 71% τον Σεπτέμβριο και στο 60% τον Οκτώβριο.
Δύο ανώτεροι αξιωματούχοι επικεντρωμένοι στα εμβόλια της FDA της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων, παραιτήθηκαν αφού πρώτα προειδοποίησαν για τις παρενέργειες.
Μάλιστα ανέφεραν στο ιατρικό περιοδικό Lancet, ότι τα υπάρχοντα δεδομένα δεν δικαιολογούν ενισχυτικές δόσεις, οι αποφάσεις για τρίτη δόση απαιτούν περισσότερη ανάλυση της αποτελεσματικότητας οφέλους έναντι ρίσκου παρενεργειών στον πληθυσμό.

Προπαγάνδα μόνο για τα εμβόλια

Δεδομένου ότι τα εμβόλια είναι η μόνη στρατηγική εξόδου από την πανδημία, αποσιωπήθηκαν πιθανές στρατηγικές πρώιμης θεραπείας, αποσιωπήθηκε ο χαμηλός κίνδυνος του COVID για τα παιδιά, αποσιωπήθηκαν οι αποτυχημένες στρατηγικές για τα lockdown και οι εναλλακτικές καθώς και οι παρενέργειες των εμβολίων

Αγνόησαν δόλια την φυσική ανοσία

Η αγνόηση της φυσικής ανοσίας ήταν το πιο κραυγαλέο, επικίνδυνο ψέμα των επιστημόνων, καθώς πολλοί που αρνούνται τον εμβολιασμό καταλαβαίνουν ότι η μόλυνση έχει δημιουργήσει στο σώμα ισχυρά αντισώματα.
Μόνο οι τυφλοί αρνούνται να δουν ότι οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν, που έβαλαν τη ζωή τους στη πρώτη γραμμή απέναντι στην πανδημία για να θεραπεύσουν ασθενείς με COVID θυσιάζουν τώρα τα προς το ζην γιατί αρνούνται να εμβολιαστούν, πολλοί μολύνθηκαν, εργάζονται ακατάπαυστα για να προστατεύσουν τους ασθενείς στα νοσοκομεία και τώρα έχουν χάσει τις θέσεις εργασίας τους.

Οι πολίτες του κόσμου, μπορούν είτε να υποστούν την ιατρική και πολιτική τυραννία είτε να υπερασπιστούν τις ελευθερίες που απορρέουν από την προσωπική ηθική και τους κανόνες και αρχές του καθενός.
Οι θαρραλέοι μάχονται για την ατομική τους ελευθερία.
Η εναλλακτική είναι ένα κράτος βιοασφάλειας που μας υπόσχεται ασφάλεια υπό όρους και λογοκρίνει όλους τους διαφωνούντες.
Τώρα είναι η ώρα που οι πολίτες πρέπει να πουν ως εδώ απέναντι στον ξεδιάντροπο διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης