Τελευταία Νέα
Κοινωνία

H Pfizer με παρελθόν ακραίας και επαναλαμβανόμενης παραβατικής συμπεριφοράς – Πάνω από 3 δισ σε πρόστιμα

H Pfizer με παρελθόν ακραίας και επαναλαμβανόμενης παραβατικής συμπεριφοράς – Πάνω από 3 δισ σε πρόστιμα
Κρύβει τις παρενέργειες η Pfizer – 42.086 αποκαλύφθηκαν στην πρώτη παρτίδα εγγράφων – VAERS: Οι θάνατοι από εμβόλια 19.633
Σχετικά Άρθρα

Η φαρμακευτική εταιρία Pfizer έχει παρελθόν εγκληματικής δραστηριότητας και επαναλαμβανόμενης παραβατικής συμπεριφοράς… ενώ κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμα άνω των 3 δισεκ. ευρώ τα τελευταία χρόνια μετά από καταδικαστικές αποφάσεις.
Έτσι δεν είναι τυχαίο ότι οι φαρμακευτικές εταιρίες, ζήτησαν και έλαβαν από τα κράτη νομική ασυλία για τα εμβόλια που παρήγαγαν…
Μα είναι δυνατόν, ένα εμβόλιο που υποτίθεται είναι καλό για την ανθρωπότητα, οι φαρμακευτικές εταιρίες να ζητούν νομική ασυλία;
Προφανώς, γιατί γνωρίζουν ότι με την έκταση του εμβολιασμού, θα αυξηθεί και το ποσοστό των παρενεργειών, οπότε εάν είναι εκτεθειμένες σε αγωγές, θα κινδυνεύσουν να χάσουν τα εντυπωσιακά κέρδη από τα εμβόλια…

Σε μια συνέντευξη στις 9 Νοεμβρίου 2021, με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Atlantic Council, Frederick Kempe, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, ισχυρίστηκε ότι «ένα μικρό μέρος των επαγγελματιών» σκόπιμα διακινεί παραπληροφόρηση, fake news, ώστε να παραπλανήσουν όσους έχουν προβληματισμό και ανησυχίες».
Τέτοιοι επαγγελματίες υγείας δεν είναι απλώς κακοί άνθρωποι, είπε ο Bourla, «είναι εγκληματίες, γιατί έχουν κυριολεκτικά κοστίσει εκατομμύρια ζωές».

Κλασσική τακτική κατηγοριών

Η Pfizer έχει μακρά ιστορία εγκληματικής δραστηριότητας.
Η εταιρεία Pfizer έχει μηνυθεί πολλές φορές για ανήθικες δοκιμές φαρμάκων, παράνομες πρακτικές marketing, έχει κατηγορηθεί για δωροδοκία σε πολλές χώρες, έχει κατηγορηθεί για περιβαλλοντικές παραβιάσεις - συμπεριλαμβανομένης της παράνομης απόρριψης PCB και άλλων τοξικών αποβλήτων - παραβιάσεις της ασφάλειας της εργασίας και των εργαζομένων και πολλά άλλα.
Έχει επίσης επικριθεί για αυξήσεις τιμών που απειλούν τη ζωή ασθενών με χρόνιες ασθένειες όπως η επιληψία
Μεταξύ 2002 και 2010, στην Pfizer επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε καταδίκες, αστικές ποινές, συμπεριλαμβανομένου ενός προστίμου 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2009, του μεγαλύτερου τότε πρόστιμου απάτης στην υγειονομική περίθαλψη στην αμερικανική ιστορία.
Το 2011, η Pfizer πλήρωσε 14,5 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει κατηγορίες για παράνομο marketing και το 2014 διευθέτησε τις κατηγορίες που σχετίζονται με την παράνομη εμπορία του φαρμάκου μεταμόσχευσης νεφρού Rapamune ύψους 35 εκατομμυρίων δολαρίων.
Σύμφωνα με έναν πληροφοριοδότη που εργάστηκε στη δοκιμή 3ης φάσης της Pfizer για τα εμβόλια κατά του covid 19 το φθινόπωρο του 2020, τα δεδομένα παραποιήθηκαν και η παρακολούθηση σχετικά με τις παρενέργειες των φαρμάκων συγκαλύφθηκαν.

Τα σχόλια του Bourla εναντίον των δήθεν εγκληματιών επαγγελματιών υγείας έγιναν την ίδια ημέρα που η Pfizer και ο συνεργάτης της η Γερμανική BioNTech ζήτησαν από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, την FDA να διευρύνει την άδεια για ενισχυτικές δόσεις σε όλους άνω των 18 ετών.

Ο Bourla ισχυρίζεται μάλιστα ότι η Pfizer στοχοποιείται από «σκοτεινούς οργανισμούς», δηλαδή οργανισμούς που δεν είναι διαφανείς σχετικά με τη χρηματοδότησή τους.

Αυτό ακριβώς είναι το Κέντρο για την Καταπολέμηση του Ψηφιακού Μίσους (CCDH), που υποστηρίζει την επίσημη αφήγηση ότι όσοι παρουσιάζουν στοιχεία που δείχνουν ότι οι εμβολιασμοί είναι επικίνδυνοι θεωρούνται τρομοκράτες με στόχο να επιδεινώσουν το κύμα πανδημίας.
Κανείς δεν ξέρει ποιος χρηματοδοτεί αυτήν την ομάδα, αλλά έχει πολλές διασυνδέσεις με τους υποστηρικτές του Great Reset — συμπεριλαμβανομένου του Atlantic Council.

Μέσω των μελών του διοικητικού συμβουλίου, το CCDH μπορεί να συνδεθεί με την Τριμερή Επιτροπή, το Ατλαντικό Συμβούλιο, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, το Save the Children (χρηματοδοτούμενο από το Ίδρυμα Gates και εταίρο της GAVI Vaccine Alliance του Gates) και πολλούς άλλους.
Και ο Bourla θέλει να πιστεύουμε ότι η Pfizer δέχεται επίθεση από ομάδες σκοτεινές με αδιαφανείς τρόπους χρηματοδότησης;

Είμαστε σε πόλεμο;

Οι ηγέτες ανά τον κόσμο με την εμφάνιση της πανδημίας του covid 19 είχαν αναφέρει ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με αόρατο εχθρό.
Η πανδημία του COVID και των εμβολίων είναι μια «στρατιωτική» επιχείρηση αλλά όχι με την συμμετοχή του γνωστού στρατού. Είμαστε σε πόλεμο και ο προκαθορισμένος εχθρός είναι οι πολίτες του κόσμου που θέλουν να διατηρήσουν την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματά τους.

Η Pfizer έχει μακρά ιστορία εγκληματικής συμπεριφοράς

Η Pfizer βρίσκεται στην άλλη πλευρά η πλευρά που επιδιώκει να επιβληθεί κάνοντας χρήση της ιδέας ότι χρειαζόμαστε ένα παγκόσμιο μηχανισμό βιοασφάλειας, βιοεπιτήρησης διαφορετικά κινδυνεύουμε.
Κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου, που ξεκίνησε το 1862, η ανάγκη για τεράστιες ποσότητες παυσίπονων και αντισηπτικών επέτρεψε στην Pfizer να ανθίσει και να επεκταθεί κατά τη διάρκεια του πολέμου.
Σήμερα, η κατασκευασμένη «ανάγκη» για εμβόλιο για τον COVID-19 επιτρέπει στην Pfizer για άλλη μια φορά να φαίνεται σαν μια εταιρία που έρχεται να εκμεταλλευτεί τον φόβο της παγκόσμιας κοινωνίας για τον covid 19.
Για να το επιτύχει αυτό, η Pfizer είναι πρόθυμη να «εκβιάσει» τις χώρες να αποδεχτούν τους όρους της για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Νομική ασυλία

Ένας βασικός όρος είναι η αποποίηση ευθύνης, κάτι που είναι κατανοητό λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της ζημίας που μπορεί να προκαλέσουν τα εμβόλια…
Με βάση το σύστημα VAERS των αμερικανικών Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, από τα εμβόλια κατά του covid 19 έχουν πεθάνει 19.633, άνθρωποι ενώ έχουν αναφερθεί συνολικά 913.216 παρενέργειες πάσης φύσεως.
Σκεφθείτε όλοι αυτοί να κατέφευγαν στην δικαιοσύνη ζητώντας αποζημίωση από τις φαρμακευτικές εταιρίες και ειδικά την Pfizer όπου με τα εμβόλια της έχουν πεθάνει οι περισσότεροι άνθρωποι.
Η Pfizer έφτασε στο σημείο να εκφοβίσει τα έθνη να ζητήσει εγγυήσεις και νομική ασυλία για τα εμβόλια που παρασκεύασε.
Αν και αυτό μπορεί να μην είναι παράνομο, είναι ανήθικο.
Χωρίς ειλικρινή και διαφανή αποκάλυψη τόσο των κινδύνων όσο και των οφελών, εύλογα οι πολίτες του κόσμου θα είναι καχύποπτοι.
Η Pfizer πειραματίζεται ακόμη και σε παιδιά και έγκυες γυναίκες χωρίς την συγκατάθεση τους, δύο κατηγορίες που ιστορικά ήταν εκτός των παρεχόμενων εμβολίων.

Τι ανέφερε ο πληροφοριοδότης;

Σύμφωνα με έναν πληροφοριοδότη που εργάστηκε στη δοκιμή εμβόλων για τον COVID-19 της Pfizer της φάσης 3, το φθινόπωρο του 2020, τα δεδομένα παραποιήθηκαν.
Η παρακολούθηση των αναφερόμενων ανεπιθύμητων παρενεργειών επίσης υποβαθμίστηκε.
Η Pfizer όμως έχει προϊστορία παραβατικής συμπεριφοράς.
Το 2014, η Pfizer καταδικάστηκε να πληρώσει 75 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει τις κατηγορίες που σχετίζονται με την παράνομη δοκιμή ενός νέου αντιβιοτικού ευρέος φάσματος σε βαριά άρρωστα παιδιά από τη Νιγηρία.
Όπως ανέφερε τότε ο Independent η Pfizer έστειλε μια ομάδα γιατρών στη Νιγηρία εν μέσω επιδημίας μηνιγγίτιδας.
Για δύο εβδομάδες, η ομάδα στήθηκε ακριβώς δίπλα σε έναν ιατρικό σταθμό των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και άρχισε να χορηγεί το πειραματικό φάρμακο, Trovan.
Από τα 200 παιδιά που επιλέχθηκαν, τα μισά πήραν το πειραματικό φάρμακο και τα άλλα μισά το ήδη εγκεκριμένο αντιβιοτικό Rocephin.
Έντεκα από τα παιδιά που υποβλήθηκαν σε θεραπεία από την ομάδα της Pfizer πέθαναν και πολλά άλλα υπέστησαν παρενέργειες όπως εγκεφαλική βλάβη και άλλες παρενέργειες.
Η Pfizer αρνήθηκε ότι έκανε λάθος.
Σύμφωνα με την εταιρεία, μόνο πέντε από τα παιδιά που έλαβαν Trovan πέθαναν, σε σύγκριση με έξι που έλαβαν Rocephin, επομένως δεν έφταιγε το φάρμακο τους.
Το πρόβλημα ήταν ότι δεν είπαν ποτέ στους γονείς ότι στα παιδιά τους χορηγήθηκε ένα πειραματικό φάρμακο, πόσο μάλλον να τους ρωτήσουν αν ήθελαν το παιδί τους να συμμετάσχει στο πείραμα.

Συνηθισμένος παραβάτης

Στην εργασία του το 2010, «Σκληρός στο έγκλημα; Η Pfizer και η CIHR», ο Robert G. Evans, Ph.D., Ομότιμος Καθηγητής στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Βανκούβερ, περιέγραψε την Pfizer ως «συνήθη παραβάτη», που εμπλέκεται επίμονα σε παράνομες και διεφθαρμένες πρακτικές marketing, δωροδοκώντας γιατρούς και αποκρύπτοντας αρνητικά αποτελέσματα δοκιμών»
Επιπλέον, ενώ η Pfizer συνέταξε μια επιστολή ώστε να λάβει άδεια από μια νιγηριανή επιτροπή δεοντολογίας, η επιστολή αποδείχθηκε ότι ήταν κατόπιν εορτής.
Η ίδια η επιτροπή δεοντολογίας συγκροτήθηκε μόλις ένα χρόνο μετά τη διεξαγωγή της δίκης.
Μάλιστα με βάση το Στέιτ Ντιπάρτμεντ η Pfizer προσέλαβε κατασκόπους με σχέδιο να πλαισιώσουν έναν Νιγηριανό γενικό εισαγγελέα και να τον πείσουν να αποσύρει τη μήνυση των γονέων.
Η Pfizer προσπάθησε μάλιστα να αποφύγει την ευθύνη κατηγορώντας ψευδώς τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα ότι χορηγούσαν το πειραματικό φάρμακο, δήθεν χωρίς την έγκριση της.

Πρόστιμα 3 δισεκ. δολαρίων

Μόνο μεταξύ 2002 και 2010, στην Pfizer και στις θυγατρικές της επιβλήθηκαν πρόστιμα 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων μετά από καταδίκες.
Στα πρόστιμα περιλαμβάνονται 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια για την παράνομη εμπορία του φαρμάκου για την αρθρίτιδα, Bextra, που επιβλήθηκε το 2009.
Ήταν ο μεγαλύτερος διακανονισμός απάτης στον τομέα της υγείας στην αμερικανική ιστορία.
«Ένας πληροφοριοδότης ισχυρίστηκε ότι το τμήμα πωλήσεων της Pfizer είχε κίνητρα να πουλήσει το Bextra σε γιατρούς για καταστάσεις για τις οποίες το φάρμακο δεν είχε εγκριθεί και σε δόσεις έως και οκτώ φορές μεγαλύτερες από αυτές που συνιστώνται.
«Στην Pfizer ζητούσαν να αυξήσω τα κέρδη μου με κάθε κόστος, ακόμη και όταν οι πωλήσεις σήμαιναν ότι έβαζα σε κίνδυνο ζωές. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό», ανέφερε ο πληροφοριοδότης.

Το 2011, η Pfizer συμφώνησε να πληρώσει άλλα 14,5 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει ομοσπονδιακές κατηγορίες για παράνομο marketing και το 2014 διευθέτησαν ομοσπονδιακά πρόστιμα σχετικά με ακατάλληλη εμπορία του φαρμάκου μεταμόσχευσης νεφρού Rapamune ύψους 35 εκατομμυρίων δολαρίων.
Καμία από αυτές τις νομικές ενέργειες δεν απέτρεψε την Pfizer να συνεχίσει την κακή της συμπεριφορά.
Για την Pfizer, η πληρωμή προστίμων για να σκουπίσει τις παρανομίες κάτω από το χαλί έχει γίνει μέρος του κόστους της επιχειρηματικής δραστηριότητας της και μπορεί να το αντέξει οικονομικά.
Αν και τα πρόστιμα μπορεί να φαίνονται υψηλά, είναι ελάχιστα σε σύγκριση με τα κέρδη της εταιρείας.

Η Pfizer ήταν μεταξύ των κορυφαίων 30 πιο κερδοφόρων εταιρειών στον κόσμο το 2020, με κέρδη που έφτασαν τα 16 δισεκατομμύρια δολάρια, και μόνο το έμβολό της για τον COVID προβλέπεται να αποφέρει 13 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021.
Όπως σημειώνεται από τη δικηγορική εταιρεία Matthews and Associates, «η ιστορία της Pfizer είναι γεμάτη με τόσες υποτροπές και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι που η εταιρεία θα χρειαστεί μεγάλη βοήθεια για να την εμπιστευθούν για τα εμβόλια της».
Η βασική στρατηγική για την τόνωση της εμπιστοσύνης, δυστυχώς, είναι η λογοκρισία.

Ποιος «Νέος Τρόπος Ζωής» που υπόσχεται η Pfizer;

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να επιστρέψουν οι πολίτες του κόσμου στο φυσιολογικό, ισχυρίζεται ο Bοurla στη συνέντευξή του στο Atlantic Council, είναι να εμβολιαστούν όλοι.
Σχεδόν ο μισός πληθυσμός της Γης έχει εμβολιαστεί και με εμβόλια της Pfizer αλλά οι άνθρωποι συνεχίζουν να πεθαίνουν από covid 19 και η πανδημία συνεχίζεται… προφανώς κανείς δεν έχει την πρόθεση να επιτρέψει την επιστροφή στο φυσιολογικό.

Το παράδειγμα της Αυστραλίας

Η Αυστραλία είναι ίσως η πιο ξεκάθαρη απεικόνιση του τι θα αντιμετωπίσει ολόκληρος ο κόσμος.
Παρόλο που η πλειονότητα είναι «εμβολιασμένη», σε ποσοστό 73,8% οι ελευθερίες τους δεν έχουν επιστραφεί και τώρα πρέπει να υποβληθούν ξανά σε ενισχυτικές δόσεις ή να χάσουν τις δήθεν ελευθερίες τους που απέκτησαν μετά τους αρχικούς δύο εμβολιασμούς.
Η αυστραλιανή κυβέρνηση κατάσχει και μπλοκάρει τραπεζικούς λογαριασμούς ανθρώπων, παρακρατεί επιδόματα ανεργίας και πολλά άλλα — όλα στο όνομα της «δημόσιας υγείας».

Ο Bourla της Pfizer μάλιστα δηλώνει ότι δεν υπάρχει επιστροφή στην παλιά κανονικότητα όταν αναφέρει: «Το μόνο πράγμα που βρίσκεται ανάμεσα στον νέο τρόπο ζωής και τον σημερινό τρόπο ζωής είναι… η διστακτικότητα στους εμβολιασμούς».

Νέος τρόπος ζωής;

Πώς μοιάζει αυτός ο «νέος τρόπος ζωής»;
Μοιάζει με την Αυστραλία.
Μοιάζει με το Ισραήλ.
Μοιάζει με τη Λιθουανία, όπου το «δικαίωμά» σας να συχνάζετε σε εστιατόρια, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, ινστιτούτα αισθητικής, βιβλιοθήκες, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς και πανεπιστήμια και το «δικαίωμά» σας στην ιατρική περίθαλψη και τα ταξίδια στο νοσοκομείο, όλα εξαρτώνται από την προθυμία σας να εμβολιαστείτε ή όχι;
Ο «νέος τρόπος ζωής» για τον οποίο μιλά ο Bourla περιλαμβάνει το επανειλημμένο παιχνίδι της θανατηφόρας Ρωσικής Ρουλέτας μόνο και μόνο για να «κερδίσει ο πολίτης του κόσμου» το δικαίωμα να είναι μέρος της κοινωνίας.

Κρύβει τις παρενέργειες η Pfizer – 42.086 αποκαλύφθηκαν στην πρώτη παρτίδα εγγράφων – VAERS: Οι θάνατοι από εμβόλια 19.633

Αυτό που ήδη γνωρίζουμε επιβεβαιώνεται πλέον και επισήμως.

Αυτό που προσπάθησαν να συγκαλύψουν ή αποκρύψουν ή καθυστερήσουν να αποκαλύψουν… έστω και βασανιστικά αργά έρχεται στο φως.
Αναφερόμαστε στις παρενέργειες των εμβολίων που εδώ στην Ελλάδα, ούτε καν γίνεται λόγος και όσοι τις αναφέρουν αμέσως στιγματίζονται ως αρνητές, ανεμβολίαστοι, ψεκασμένοι και άλλα με στόχο να υποβαθμίσουν… τα πραγματικά στοιχεία γιατί προφανώς χαλάει το βασικό αφήγημα.

H παγκόσμια κοινωνία έγινε απίστευτα καχύποπτη απέναντι στα εμβόλια όχι τυχαία.
Αρχικά οι κυβερνήσεις ζήτησαν νομική ασυλία για τα εμβόλια τους οι φαρμακευτικές εταιρίες…

Γιατί αυτά τα τόσο καλά όπως τα παρουσιάζουν σκευάσματα, χρειάζονται νομική ασυλία;

Εάν οι φαρμακευτικές εταιρίες έχουν δημιουργήσει κάτι καλό για την ανθρωπότητα και την αντιμετώπιση του covid 19 γιατί… να ζητήσουν νομική ασυλία;
Επίσης γιατί οι κυβερνήσεις – και μαζί και η ελληνική – έσπευσε να προσφέρει νομική ασυλία και ακαταδίωκτο στους έλληνες τηλεπιστήμονες;
Αφού οι έλληνες επιστήμονες νοιάζονται για την κοινωνία, την δημόσια υγεία και αγωνιούν για την πανδημία γιατί χρειάζονται νομική ασυλία και ακαταδίωκτο;

Τι αποκαλύπτεται από τα έγγραφα της Pfizer;

Όπως είχε αποκαλύψει το bankingnews η Pfizer προσπάθησε τις 329.000 σελίδες που αφορούν όλη την έρευνα της για τα εμβόλια να την αποκρύψει, να την κρατήσει μυστική.
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το κάνει για λόγους επιχειρηματικών μυστικών.
Ωστόσο εδώ αποκαλύπτονται και άλλα στοιχεία όπως οι παρενέργειες.
Πρόσφατα δικαστήριο αποφάσισε, προσέξτε αποφάσισε, κάθε μήνα να δημοσιοποιούνται 500 σελίδες από τις 329.000 σελίδες της συνολικής έρευνας.
Θα χρειαστεί μέχρι το 2076 για να ολοκληρωθεί η δημοσιοποίηση των εγγράφων.
Όπως αναφέρθηκε από αυτούς που δημοσιοποίησαν τα στοιχεία υπήρχαν συνολικά 42.086 αναφορές περιστατικών για ανεπιθύμητες παρενέργειες (25.379 ιατρικά επιβεβαιωμένες, 16.707 μη ιατρικά επιβεβαιωμένες), που καλύπτουν 158.893 συνολικά συμβάντα.
Περισσότερα από 25.000 από τα γεγονότα ταξινομήθηκαν ως «Διαταραχές του νευρικού συστήματος».

Τι δείχνουν τα στοιχεία από το σύστημα καταγραφής παρενεργειών από τα εμβόλια ή VAERS

Από τότε που το εμβόλιο χορηγήθηκε δημόσια, έχουν υπάρξει περισσότερες από 913.000 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στην παγκόσμια βάση δεδομένων OpenVAERS που ανήκει στα CDC στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.
Ταυτόχρονα έχουν αναφερθεί 19.633 θάνατοι από εμβόλια.
BN3.png
bn2.png
BN3_1.png

Η λογοκρισία στο twitter...ακόμη και στην Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρία 


Την ίδια ώρα, το twitter, απενεργοποίησε τον λογαριασμό αυτού που διέρρευσε μέρος των 500 σελίδων…
Η λογοκρισία συνεχίζεται στο twitter όπως φάνηκε και σε μελέτη της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρίας… ένα μήνυμα αναφέρει ότι η είσοδος στον εν λόγω ιστότοπο είναι μη ασφαλής….
Προσέξτε, μιλάμε για την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρία που δημοσίευσε νέα μελέτη προειδοποιώντας ότι τα εμβόλια mRNA αυξάνουν δραματικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων από 11% σε 25%....
bn5.png

BN6.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης