Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΡΑΕ: Ένα μήνα παράταση για το market test της Διώρυγας Gas - Μεγάλο το ενδιαφέρον για δέσμευση χωρητικότητας

tags :
ΡΑΕ: Ένα μήνα παράταση για το market test της Διώρυγας Gas - Μεγάλο το ενδιαφέρον για δέσμευση χωρητικότητας
Σύμφωνα με τη ΡΑΕ η χρονική παράταση δεν μπορεί, παρά να αποβεί θετική για την εξέλιξη του έργου, σε περίπτωση που οδηγήσει σε διευρυμένη συμμετοχή στο διενεργούμενο Market Test.
Παράταση για περίπου έναν μήνα έδωσε η ΡΑΕ στην προθεσμία υποβολής μη δεσμευτικών προσφορών του market test για το FSRY (Floating Storage and Regasification Unit) Διώρυγα Gas της Motor Oil. Ειδικότερα, η ημερομηνία μετατίθεται από τις 10 Δεκεμβρίου για τις 14 Ιανουαρίου.

Η εταιρεία Διώρυγα Gas Α.Ε είχε υποβάλλει στη Αρχή αίτημα για παράταση της προθεσμίας , λόγω της πανδημίας SARS-COV-2 αλλά και των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα και διεθνώς και προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι στη συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών εγγράφων (credit rating, οικονομικές καταστάσεις, εκπροσώπηση), καθώς και στην υπογραφή των απαραίτητων Συμφώνων Εμπιστευτικότητας (NDAs) με ξένες εταιρείες οι οποίες εφαρμόζουν πρωτόκολλα «Know-Your-Customer», κάτι που απαιτεί σημαντικό γραφειοκρατικό φόρτο και επάλληλες επικοινωνίες.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης