Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διατήρηση των ανοδικών τάσεων περιμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα στο εξωτερικό

ΧΑ: Διατήρηση των ανοδικών τάσεων περιμένουν οι αναλυτές με το βλέμμα στο εξωτερικό
ΑΔΜΗΕ και Lamda θα βρεθούν στο επίκεντρο λόγω δημοσίευσης των αποτελεσμάτων εννεαμήνου
Σχετικά Άρθρα

Οι ανησυχίες αναφορικά με τη μετάλλαξη Omicron δείχνουν να μειώνονται και οι αγορές έχουν κινηθεί ανοδικά στις τελευταίες συνεδριάσεις, με τους αναλυτές να περιμένουν σήμερα ήπιο ανοδικό άνοιγμα για την εγχώρια αγορά.
Στο επίκεντρο θα βρεθούν σήμερα οι εταιρείες που ανακοίνωσαν αποτελέσματα για το εννεάμηνο, ήτοι ΑΔΜΗΕ και Lamda, καθώς και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ καθώς ξεκινάει η δημόσια εγγραφή για το ομόλογο των 300 εκατ. ευρώ με διάρκεια τα 7 έτη.
Σύμφωνα με τους αναλυτές η Lamda διαπραγματεύεται με discount 9,2% έναντι του NAV της (7,81 ευρώ) με βάση το εννεάμηνο, ενώ τα κέρδη του ΑΔΜΗΕ ήταν οριακά καλύτερα των εκτιμήσεων.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι αγορές του εξωτερικού αναμένεται να ανοίξουν ήπια ανοδικά λόγω της αισιοδοξίας για τα εμβόλια, ωστόσο οι επενδυτές παραμένουν επιφυλακτικοί λόγω της αύξησης της γεωπολιτικής έντασης μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.

Euroxx
Περιμένουμε το ανοδικό momentum να συνεχιστεί, βοηθούμενο και από τις διεθνείς τάσεις.

Βeta
Μία συνέχεια της χθεσινής ανοδικής κίνησης αναμένεται στη σημερινή συνεδρίαση, με το ανοδικό momentum να προσελκύει περισσότερο επενδυτικό ενδιαφέρον και να διαχέεται σε περισσότερες μετοχές.

Merit
Η μακροπρόθεσμη τάση είναι ανοδική, με τον εκθετικό ΚΜΟ 200 ημερών στις 868 μονάδες. Σημείο στήριξης οι 868 μονάδες και σημείο αντίστασης οι 900.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης