Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έκλεισαν το Instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, άνοιξε νέο και μοιράζει 45.000 ευρώ

Έκλεισαν το Instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, άνοιξε νέο και μοιράζει 45.000 ευρώ

Με νέο, τρίτο λογαριασμό επέστρεψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram και μέσα σε μόλις δυο ώρες συγκέντρωσε περισσότερους από 35.000 νέους ακόλουθους.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μάλιστα αποφάσισε να κάνει έναν μεγάλο και πρωτότυπο διαγωνισμό, προκειμένου να μαζέψει πιο γρήγορα νέους ακόλουθους. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στις ιστορίες του στο Instagram αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο giveaway μετρητών για τους νέους followers του, το οποίο θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, όπου θα προκύψουν συνολικά 5 νικητές, οι οποίοι θα μοιραστούν 45.000 ευρώ.  

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος θα πάρει 20.000 ευρώ μετρητά, ο δεύτερος 10.000 ευρώ μετρητά και οι άλλοι τρεις από 5.000 ευρώ μετρητά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται πως είναι σε μια... κόντρα με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ και το Instagram, καθώς η πλατφόρμα του έχει κατεβάσει ήδη δυο λογαριασμούς, με συνολικά περισσότερους από 400.000 ακόλουθους. Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο λογαριασμό DPG7000, με σχεδόν 300.000 followers, έριξε «μαύρο» το Instagram, τον περασμένο Αύγουστο. Αυτή τη φορά, απενεργοποιήθηκε και ο λογαριασμός Dimitrisgiannakopoulos7000Το Instagram του κατεβάζει τις αναρτήσεις, αλλά και τους λογαριασμούς, με την πρόφαση ότι δημοσιεύει συχνά fake news, αναρτήσεις μίσους, αλλά και αναληθείς ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Ο ίδιος συχνά ανεβάζει ιστορίες στον λογαριασμό του, όπου δείχνει ότι το Instagram του έχει μπλοκάρει δυνατότητες, όπως το να ακολουθεί νέα άτομα και να στέλνει μηνύματα, αλλά και να κάνει live.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης