Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΑΕΚ: Τα χρήματα από τα συμβόλαια που θέλει να γλιτώσει τον Γενάρη – Ο Μπακάκης, ο Ινσούα και οι… πωλήσεις

ΑΕΚ: Τα χρήματα από τα συμβόλαια που θέλει να γλιτώσει τον Γενάρη – Ο Μπακάκης, ο Ινσούα και οι… πωλήσεις
Η ΑΕΚ δυστυχώς αποκλείστηκε νωρίς φέτος από την Ευρώπη. Τα έσοδά της περιορίστηκαν, ενώ έγιναν αρκετές μεταγραφές το καλοκαίρι – Το σχέδιό της για να δυναμώσει αγωνιστικά τον Γενάρη, αλλά και να απαλλαγεί από συμβόλαια… αγκάθια

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Το περασμένο καλοκαίρι στην ΑΕΚ έγιναν δυο πράγματα: Ένα θετικό και ένα αρνητικό! Το αρνητικό ήταν η αποκλεισμός από τη Βελέζ πολύ νωρίς. Ήταν ένα σοκ για τον οργανισμό της ΑΕΚ τόσο σε αγωνιστικό, όσο και οικονομικό επίπεδο, αυτός ο αποκλεισμός. Η πολιτική όμως και η σκέψη της διοίκησης να δυναμώσει αγωνιστικά την ομάδα με μεταγραφές δεν πήγε πίσω. Ο αρχικός σχεδιασμός συνεχίστηκε και έγιναν 14 μεταγραφές, οι περισσότερες εκ των οποίων μετά το ευρωπαϊκό τέλος. Αυτό ήταν το πολύ θετικό του καλοκαιριού.

Ήδη αυτούς τους πρώτες μήνες η ΑΕΚ έχει δείξει ότι έχει βελτιωθεί αγωνιστικά σε σχέση με την εικόνα που έδειχνε στα παιχνίδια της την περασμένη τριετία και ειδικά την περσινή σεζόν. Ο Γενάρης έρχεται και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει. Επιθυμία της διοίκησης και του προπονητή είναι να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας κεντρικός χαφ υψηλού επιπέδου. Όχι ημίμετρα δηλαδή, γι’ αυτή τη θέση. Να έρθει ένας ποδοσφαιριστής στον άξονα που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αναβαθμίσει όλες τις γραμμές με την ποιότητά του.

Για να έρθει βέβαια ένας τέτοιος παίκτης χρειάζονται καλά χρήματα… Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα πολύ μεγάλο ρόστερ. Δίνει χρήματα σε συμβόλαια ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν παίζουν και πρέπει να ισοσκελίσει τα οικονομικά της, έχοντας ως αρνητικό δεδομένο το οικονομικό άνοιγμα του καλοκαιριού, παρά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Διαβάστε περισσότερα... στο BNSports

www.bankingnenws.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης