Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kennedy (Νομικός) για πανδημία: Ζούμε σε έναν οργουελιανό κόσμο, με ενορχηστρωμένη χρήση φόβου από κυβερνήσεις και φαρμακευτική βιομηχανία

Kennedy (Νομικός) για πανδημία: Ζούμε σε έναν οργουελιανό κόσμο, με ενορχηστρωμένη χρήση φόβου από κυβερνήσεις και φαρμακευτική βιομηχανία
Ο όρος ''παραπληροφόρηση για τα εμβόλια'' είναι ένας ευφημισμός για κάθε δήλωση που διαφεύγει από τις κυβερνητικές διακηρύξεις», λέει ο Kennedy
Σχετικά Άρθρα

Ζούμε σε έναν οργουελιανό κόσμο, όπου γίνεται μαζική χρήση φόβου, εκτιμά ο συγγραφέας, νομικός και περιβαλλοντικός ακτιβιστής Robert F. Kennedy Jr, ανιψιός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ John F. Kennedy.
Με αφορμή το νέο του βιβλίο ο «Πραγματικός Anthnony Fauci - The Real Anthony Fauci», που ήδη έχει γίνει best seller στις ΗΠΑ παρά το πέπλο σιωπής για την κυκλοφορία – ρεκόρ του βιβλίου ο Kennedy αναφέρει στους Epoch Times πως ότι έχει συμπεριλάβει στο βιβλίο ό,τι αναφέρεται και προέρχεται από δημοσιεύσεις με κριτές ή σε κυβερνητική βάση δεδομένων ή σε κάποια άλλη αξιόπιστη πηγή.
«Δεν κάνω θεωρίες συνωμοσίας, ούτε εικασίες, ούτε εξετάζω τα κίνητρα, το βιβλίο απευθύνεται σε όλους όσους προβληματίζονται για το τι συνέβη τους τελευταίους 20 μήνες, σε σχέση με αυτό που αποκαλώ ελεγχόμενη κατεδάφιση της φιλελεύθερης δημοκρατίας παγκοσμίως», σημειώνει ο ίδιος.

Λογοκρισία

Θύμα εξάλλου της μαζικής υστερίας και των διώξεων έχει πέσει και ο ίδιος, καθώς ο λογαριασμός του στο Instagram, ο οποίος είχε περισσότερους από 800.000 ακολούθους, αφαιρέθηκε νωρίτερα το 2021 επειδή μοιράστηκε αυτό που ο τεχνολογικός γίγαντας θεωρούσε ως «απορριφθέντες ισχυρισμοί» σχετικά με τον Covid και τα εμβόλια.
«Είναι πολύ περίεργο.
Το Instagram με έθεσε εκτός πλατφόρμας λόγω πληροφοριών για τα εμβόλια αλλά το μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν μπόρεσε να υποδείξει ούτε μια δήλωση που να έκανα και η οποία να είναι πραγματικά λανθασμένη», υποστήριξε.
«Ο όρος ''παραπληροφόρηση για τα εμβόλια'' είναι ένας ευφημισμός για κάθε δήλωση που διαφεύγει από τις κυβερνητικές διακηρύξεις, από τις επίσημες θέσεις και από τις αναπαραστάσεις της φαρμακευτικής βιομηχανίας σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της», πρόσθεσε.

Οργουελιανός κόσμος

«Ζούμε σε έναν οργουελιανό κόσμο τώρα όπου οι φιλελεύθεροι που κάποτε υπερασπίζονταν την ελευθερία του λόγου επιβάλλουν τώρα τη λογοκρισία κάθε κριτικής των κυβερνητικών πολιτικών και των ερωτήσεων σχετικά με τα φαρμακευτικά προϊόντα».
Ο Kennedy, αν και πιστός Δημοκρατικός δηλώνει απογοητευμένος που το κόμμα του υποστήριξε τη λογοκρισία.
«Όλοι στο Δημοκρατικό Κόμμα γνωρίζουν καλύτερα στην καρδιά τους.
Όμως, η ενορχηστρωμένη χρήση του φόβου από την κυβέρνηση και τη βιομηχανία έχει ανατρέψει την κριτική σκέψη σε μαζική κλίμακα.
Έτσι, καθίσταται ένα ολόκληρο πολιτικό κόμμα που δρα ενάντια στις βασικές του αξίες, και ακόμη χειρότερα, με την πεποίθηση της ορθότητας», τόνισε ο Robert F. Kennedy Jr.

book.jpeg
Να σημειωθεί ότι ο Kennedy συμμετέχει σε αρκετές κινητοποιήσεις κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό.
Πρόσφατα μάλιστα συμμετείχε σε διαδήλωση στην Ιταλία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης