Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wolfgang Wodarg (Γερμανός επιδημιολόγος): Τα εμβόλια είναι ρώσικη ρουλέτα, έως και 300 φορές τοξικά ανά παρτίδα

Wolfgang Wodarg (Γερμανός επιδημιολόγος): Τα εμβόλια είναι ρώσικη ρουλέτα, έως και 300 φορές τοξικά ανά παρτίδα
Χάριν στις παράλληλες εκστρατείες συλλογής δεδομένων, είναι πολύ εύκολο να παρατηρηθούν τα αποτελέσματα των πειραμάτων τους χωρίς να θεωρηθούν υπεύθυνοι για αυτά
Σχετικά Άρθρα

Τα εμβόλια είναι ρώσικη ρουλέτα, έως και 300 φορές τοξικά ανά παρτίδα αναφέρει ο Γερμανός γιατρός και επιδημιολόγος Dr. Wolfgang Wodarg.
«Γίνονται πειραματισμοί σε ανθρώπους … αυτό συνέβη πριν, στη Γερμανία και οδήγησε στη Δίκη της Νυρεμβέργης».
Ο Γερμανός γιατρός και επιδημιολόγος Dr. Wolfgang Wodarg αποκάλυψε ότι μεμονωμένες παρτίδες των εμβολίων κατά του Covid έχουν εξαιρετικά διαφορετικά επίπεδα τοξικότητας.
Ορισμένες παρτίδες έχουν επίπεδα τοξικότητας έως και 300 φορές περισσότερες από άλλες παρτίδες – με αποτέλεσμα χιλιάδες θανάτους λόγω αυτής της τοξικότητας.
Κατά συνέπεια, η απόφαση για εμβολιασμό μπορεί να μοιάζει με ένα παιχνίδι ρώσικης ρουλέτας.
Ο διάσημος γιατρός και πρώην πολιτικός αποκάλυψε ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν τα «εμβόλια» χρησιμοποιούν σκόπιμα διαφορετικές δόσεις για να πειραματιστούν στους πολίτες.
Ισχυρίζεται ότι οι φαρμακευτικές εταιρίες βρίσκονται σε σύγκρουση και ενεργούν σε συντονισμό.
Οι παρενέργειες των διαφορετικών επιπέδων τοξικότητας εξηγούνται στον ιστότοπο, «Πόσο κακή είναι η παρτίδα μου».

Ο ρόλος του Wolfgang Wodarg στο εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων

Το 2010, ο Dr. Wodarg , ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν ο Επικεφαλής Υγείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, συνέβαλε καθοριστικά στον τερματισμό της πανδημίας της γρίπης των χοίρων το 2009.
Ο γιατρός, ειδικός στις πνευμονολογικές παθήσεις και την περιβαλλοντική ιατρική, ανέφερε ότι οι κατασκευαστές φαρμάκων και εμβολίων κατά της γρίπης επηρέασαν αδικαιολόγητα τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να κηρύξει πανδημία.

Αυτή η απόφαση εξασφάλισε «τεράστια κέρδη» για τις φαρμακευτικές εταιρείες, ενώ οι χώρες «σπατάλησαν» τους πενιχρούς προϋπολογισμούς τους για την υγεία και εκατομμύρια εμβολιάστηκαν κατά μιας σχετικά ήπιας ασθένειας.

Πειράματα Γενετικής Μηχανικής

Κατά την ανάλυση της αμερικανικής βάσης δεδομένων VAERS (σύστημα αναφοράς για τις ύποπτες ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων), μεμονωμένες παρτίδες των «εμβολίων» έδειξαν σημαντικά διαφορετικά επίπεδα τοξικότητας.
Ο Wodarg δεν πιστεύει ότι αυτές οι διακυμάνσεις προκύπτουν τυχαία.
Αντίθετα, υπάρχουν ενδείξεις ότι μεγάλης κλίμακας δοκιμές γενετικής μηχανικής πραγματοποιούνται επί του παρόντος στον ευρύ, ανυποψίαστο πληθυσμό.
Επιπλέον, οι δοκιμές προχωρούν υπό την προστασία υποτιθέμενων «μέτρων έκτακτης ανάγκης».

Με το πρόσχημα της πανδημίας, όλες οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι κυβερνήσεις βραχυκυκλώνουν τους δοκιμασμένους κανόνες που απαιτούν συνήθως προσεκτικές, μακροχρόνιες μελέτες για την έγκριση ενός φαρμάκου.
Αντίθετα, οι φαρμακευτικές εταιρείες χρησιμοποιούν αυτήν την άνευ προηγουμένου ευκαιρία για να δοκιμάσουν πάνω από εκατό πειραματικά υποψήφια εμβόλια κορωνοϊού με μη ασφαλή τρόπο. Παρακάμπτουν όλα τα γραφειοκρατικά μέτρα που απαιτούνται συνήθως πριν από την έγκριση ενός νέου φαρμάκου, πόσο μάλλον μιας ολοκαίνουργιας τεχνολογίας φαρμάκων όπως η γονιδιακή θεραπεία mRNA.

Απάτη με έγκριση έκτακτης ανάγκης

Για να δοθούν τα εμβόλια στο κοινό το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, ο χρόνος μεμονωμένης φάσης δοκιμών πρέπει να μειωθεί μαζικά και σε ορισμένες περιπτώσεις να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα.
Αυτή η συντόμευση των φάσεων ονομάζεται τηλεσκόπιο - σαν ένα τηλεσκόπιο που εκτείνετε το ένα μέσα στο άλλο και επιμηκύνετε ή συρρικνώνεται.

Η στρατηγική του τηλεσκόπιου, στοχεύει πρωτίστως στη συντόμευση των επιμέρους φάσεων ή στην επικάλυψη μεμονωμένων φάσεων, στην παράλειψη των απαραίτητων χρόνων αναμονής για μακροπρόθεσμη παρατήρηση και, κατά συνέπεια, στην όλη ανάπτυξη του εμβολίου.

Κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη εμβολιαστεί με ένα εμβόλιο που αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας έναν εντελώς νέο τύπο τεχνολογίας (τεχνολογία mRNA / DNA).
Οι επιστήμονες δεν διαθέτουν δεδομένα και εμπειρικές αξίες για να εκτιμήσουν τις μακροπρόθεσμες συνέπειες αυτών των νέων τεχνολογιών εμβολίων.

Πολλές σοβαρές παρενέργειες γίνονται εμφανείς μόνο μήνες ή και χρόνια μετά τον εμβολιασμό (π.χ. αυτοάνοσα νοσήματα, καρκίνος κ.λπ.).
Τέτοιες ζημιές είναι δύσκολο να εντοπιστούν ακόμη και σε κανονικές μελέτες έγκρισης πριν από την έγκριση, καθώς αυτό θα απαιτούσε πολύ μακρά παρακολούθηση.
Σε αυτές τις επιταχυνόμενες εγκρίσεις εμβολίων, τέτοιες παρενέργειες δεν μπορούν να καταγραφούν.

Με την κήρυξη έκτακτης ανάγκης από τις κυβερνήσεις, είναι πιθανά πολλά πράγματα που θα ήταν αδιανόητα πριν.
Ακόμη και ο Πρόεδρος του Τμήματος Φαρμακευτικών προϊόντων της Bayer, Stefan Oelrich, μίλησε για εκπληκτικές εξελίξεις στο Βερολίνο στην Παγκόσμια Σύνοδο για την Υγεία τον Οκτώβριο του 2021.
Το στέλεχος παραδέχτηκε ότι τα εμβόλια Covid που βασίζονται σε mRNA δεν είναι «εμβόλια» αλλά μάλλον μια μορφή γονιδιακής θεραπείας που «το 95% του πληθυσμού θα το είχε απορρίψει δύο χρόνια νωρίτερα».

Αξιοποιώντας το κύμα του φόβου, οι φαρμακευτικές εταιρείες δοκιμάζουν επί του παρόντος κάθε μέθοδο και προϊόν που μπορούν να κατοχυρώσουν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και να επωφεληθούν.
Χάριν στις παράλληλες εκστρατείες συλλογής δεδομένων, είναι πολύ εύκολο να παρατηρηθούν τα αποτελέσματα των πειραμάτων τους χωρίς να θεωρηθούν υπεύθυνοι για αυτά.

Πειράματα σε ανθρώπους σε μεγάλη κλίμακα

Σύμφωνα με τον Dr. Wodarg, μπορούμε τώρα να παρατηρήσουμε τις συνέπειες μετά από ένα χρόνο μαζικών εμβολιασμών αυτών των γονιδιακών θεραπειών.
Υπήρξε ένας εντυπωσιακός αριθμός θανάτων μεταξύ νεαρών, υγιών αθλητών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Επιπλέον, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις θρόμβωσης (θρόμβοι αίματος), ανοσοανεπάρκειας και φλεγμονές μετά τους εμβολιασμούς.

Πολλές διεθνείς ερευνητικές ομάδες εξέτασαν συστηματικά τη βάση δεδομένων VAERS και ανακάλυψαν πρόσφατα ότι από τις 31 Οκτωβρίου 2021, όλες οι σοβαρές ανεπιθύμητες παρενέργειες και οι θάνατοι που αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ αφορούν μόνο μια μικρή παρτίδα.
Ωστόσο, όλο και περισσότερα αποτελέσματα γίνονται πλέον γνωστά και αποκαλύπτουν τρομακτικές συνδέσεις μεταξύ των διαφορετικών παρτίδων και των συνεπειών τους.

Κατά τη διάρκεια της ανάλυσης, διαπιστώθηκε επίσης ότι τα τοξικά αποτελέσματα του εμβολιασμού υπόκεινται σε διαβαθμίσεις από 3.000 φορές τοξικότητα έως 2.000 φορές έως 1.000 φορές. Επομένως, θα μπορούσε να υποτεθεί ότι οι κατασκευαστές εμβολίων, με τις διαφορετικές παρτίδες τους, χρησιμοποιούν ανθρώπους ως ινδικά χοιρίδια για να καθορίσουν τη δόση.
Επειδή συνήθως, ο προσδιορισμός της δόσης λαμβάνει χώρα στη φάση ΙΙ των τεσσάρων φάσεων της διαδικασίας έγκρισης. Υπάρχουν 100 έως 300 συμμετέχοντες σε αυτή τη φάση, όπου οι άνθρωποι συμμετέχουν εθελοντικά στη μελέτη και ενημερώνονται για τα αποτελέσματα.

Χρησιμοποιείται ο φόβος, χειραγωγείται η κοινωνία

Σε αυτό το σημείο, μπορεί τώρα να υποτεθεί ότι ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός συμμετέχει στη μελέτη.
Πόσα άτομα γνωρίζουν ότι χρησιμοποιούνται για δοκιμές;
Σχεδόν κανένας γιατί με απειλές οδηγούνται στον εμβολιασμό.
Ο Dr. Wodarg είναι βέβαιος ότι ο φόβος των ανθρώπων και η λεγόμενη κατάσταση έκτακτης ανάγκης χρησιμοποιούνται εσκεμμένα για τη διεξαγωγή τέτοιων ανθρώπινων πειραμάτων.
Τα τελευταία πειράματα σε ανθρώπους τελείωσαν, όπως πιστεύει ο Wodarg, με την δίκη της Νυρεμβέργης.

Είναι έγκλημα, αυτό που συμβαίνει τώρα.
Πραγματοποιούνται πειράματα σε ανθρώπους, και οι άνθρωποι δεν συναινούν σε αυτό, εξαναγκάζονται.
Είναι πολύ κακό να μετατρέπεις εξαρτώμενους ανθρώπους σε πειραματόζωα.
Αυτό έχει συμβεί στο παρελθόν, στη Γερμανία, και οδήγησε στη Δίκη της Νυρεμβέργης.
Και όσοι το έκαναν καταδικάστηκαν.

Μήνυμα προς Γιατρούς και Φαρμακοποιούς

Ο Dr Wodarg παρακαλεί τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς να ρωτήσουν για τις παρτίδες των «εμβόλια» Covid που τους παραδόθηκαν.
Ρώτησε «τι μου παρέδωσαν;
Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος τι περιέχει;»
Και αγαπητοί ασθενείς, πείτε ΟΧΙ!
Πείτε ΟΧΙ στο εμβόλιο εάν δεν είστε σίγουροι ότι περιέχει αυτό που λέει»

Εγκλήματα

Ο Dr. Wodarg προειδοποιεί ότι οι άνθρωποι που πεθαίνουν και νοσούν στα νοσοκομεία, υποτίθεται με Covid, έχουν αρρωστήσει και από τα εμβόλια.
Και όταν λένε ότι οι άνθρωποι που κείτονται στα νοσοκομεία είναι όλοι ανεμβολίαστοι… ξέρετε, «ανεμβολίαστοι» είναι και οι άνθρωποι που έκαναν το εμβόλιο τις τελευταίες 14 ημέρες και δεν υπολογίζονται ακόμη ως εμβολιασμένοι.
Αλλά ακριβώς σε αυτές τις πρώτες 14 ημέρες εμφανίζονται οι οξείες και σοβαρές παρενέργειες, δηλαδή, πολλοί άνθρωποι αρρωσταίνουν εδώ, αρρωσταίνουν από αυτές τις ενέσεις και θεωρούνται «μη εμβολιασμένοι», κάτι που είναι φυσικά εντελώς λάθος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης