Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Chargespot, για ενέργεια που σε πάει πιο μακριά και ΔΩΡΟ ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

tags :
Chargespot, για ενέργεια που σε πάει πιο μακριά και ΔΩΡΟ ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο!
Στο πλαίσιο του δυναμικού λανσαρίσματος, η WATT+VOLT καλεί το κοινό να μπει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, ακολουθώντας 2 απλά βήματα για να διεκδικήσει ένα μοναδικό δώρο

Η WATT+VOLT επανέρχεται με δυναμική καμπάνια για το Chargespot, τη δική της ολοκληρωμένη λύση για την ηλεκτροκίνηση.
Με την ανάπτυξη της υπηρεσίας Chargespot και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο φόρτισης, η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα τόσο την αγάπη της για την καινοτομία, όσο και την οικολογική της ευαισθητοποίηση μέσα από την υιοθέτηση «πράσινων» λύσεων που ωφελούν το περιβάλλον.
Πρόκειται για μία πρωτοποριακή υπηρεσία την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσοι διαθέτουν ηλεκτροκίνητο όχημα μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Έτσι, εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής Chargespot η οποία μετράει ήδη 10.000 χρήστες, θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 250.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, για ενέργεια που θα τους πηγαίνει πιο μακριά, ενώ παράλληλα αποκτούν τον πλήρη έλεγχο των «έξυπνων» φορτίσεών τους.
Στο πλαίσιο του δυναμικού λανσαρίσματος, η WATT+VOLT καλεί το κοινό να μπει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, ακολουθώντας 2 απλά βήματα για να διεκδικήσει ένα μοναδικό δώρο. Πολύ απλά κατεβάζοντας την εφαρμογή από τα stores και δηλώνοντας συμμετοχή στο chargespot.gr/diagonismos μπορούν όλοι να μπουν στην κλήρωση για ένα ηλεκτρικό Smart for two! Ο διαγωνισμός ισχύει έως 31/1!
Με τη WATT+VOLT και τις πρωτοποριακές κινήσεις της φορτίζουμε για ένα πράσινο μέλλον και φανταζόμαστε περισσότερα!

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης