Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην Γερμανία ανησυχούν για τον μεγάλο όγκο διαδηλώσεων κατά των μέτρων για Covid – Μεγάλη διαδήλωση στις Βρυξέλλες 23/1

Στην Γερμανία ανησυχούν για τον μεγάλο όγκο διαδηλώσεων κατά των μέτρων για Covid – Μεγάλη διαδήλωση στις Βρυξέλλες 23/1
Η Γερμανική κυβέρνηση ανησυχεί για τον όγκο των μεγάλων διαδηλώσεων
Σχετικά Άρθρα

Μετά την κατάρρευση του αφηγήματος για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, η Ιρλανδία τα κατήργησε 22 Ιανουαρίου, η Βρετανία τα καταργεί 27 Ιανουαρίου, το Ισραήλ τα θεωρεί άχρηστα και η Τσεχία απέσυρε την απόφαση υποχρεωτικότητας των εμβολίων…κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο…
Φως στο τούνελ της τοξικής πανδημίας, η κανονικότητα αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει και ο απαράδεκτος διαχωρισμός των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους καταρρέει…

Η Γερμανική κυβέρνηση ανησυχεί για τον όγκο των μεγάλων διαδηλώσεων

Η γερμανική κυβέρνηση «ανησυχεί» σοβαρά για τον τεράστιο αριθμό διαμαρτυριών κατά των περιορισμών του COVID τις τελευταίες εβδομάδες, οι οποίες είναι οι μεγαλύτερες που πραγματοποιούνται στην ιστορία της Γερμανίας.
Η γερμανική εφημερίδα Die Welt με μεγάλη επιρροή στην Γερμανική κοινή γνώμη, αποκαλύπτει ότι μέσα σε μια ημέρα πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις σε περισσότερες από 1.000 τοποθεσίες σε όλη την Γερμανία.

«Η κυβέρνηση ανησυχεί για τις αποκεντρωμένες ενέργειες», αναφέρει η εφημερίδα, με μια πηγή να χαρακτηρίζει «καταθλιπτική» την «απεραντοσύνη» των διαδηλώσεων.
«Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας δεν υπήρξαν διαδηλώσεις τέτοιας κλίμακας όσο τις τελευταίες εβδομάδες», με την κυβέρνηση να μετρά 1.046 ξεχωριστές διαδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν περίπου 188.000 με 200.000 πολίτες.

Αντί να περιγράφουν τέτοιες διαδηλώσεις ως «καταθλιπτικές», μήπως θα πρέπει η Γερμανία να πάρει το μήνυμα και να αφουγκραστεί την θέληση των πολιτών και της κοινωνίας;
Ένα σκάνδαλο στο Αμβούργο όπου ο Δήμαρχος ισχυρίστηκε ψευδώς ότι οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν το 95% των κρουσμάτων και νοσημειών COVID επιδείνωσε το κλίμα καθώς αποδείχθηκε ότι οι ανεμβολίαστοι ήταν μόλις 14%.
Μια έρευνα της Γερμανικής βουλής ανέφερε ότι ο πραγματικός αριθμός ήταν 14,3%.
Η Γερμανία εξακολουθεί να προωθεί τα σχέδια να καταστήσει υποχρεωτικό το εμβόλιο κατά του COVID, το θέμα αυτό θα το εξετάσει την επόμενη εβδομάδα.
Το 2021 ο αρχισυντάκτης της κορυφαίας γερμανικής εφημερίδας Bild ζήτησε συγγνώμη για τη κάλυψη του κορωνοϊού και την προσπάθεια τρομοκράτησης, ειδικά για τα παιδιά στα οποία είπαν «ότι επρόκειτο να δολοφονήσουν τη γιαγιά τους».
Ήδη η Τσεχική Δημοκρατία έχει εγκαταλείψει τα σχέδια να καταστήσει το εμβόλιο κατά του COVID υποχρεωτικό για ορισμένες ομάδες μετά από πολυάριθμες μεγάλες διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πρωτεύουσα Πράγα.
Αντιθέτως η Αυστρία θα προχωρήσει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Προετοιμάζεται μεγάλη διαδήλωση στις Βρυξέλλες 23 Ιανουαρίου 2022

Η χειρότερη ασθένεια που εισήχθη από την Κίνα δεν ήταν ο ιός, αλλά ο ολοκληρωτισμός».
Στις 23 Ιανουαρίου, μια μαζική διαδήλωση για την ελευθερία, τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες.
Άνθρωποι από όλη την Ευρώπη που διαφωνούν με τους περιορισμούς υγείας και την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών θα συγκεντρωθούν ειρηνικά το απόγευμα της Κυριακής 23 Ιασνουαρίου στη βελγική πρωτεύουσα.
Είναι μια πρωτοβουλία της Europeans United, μιας ομάδας με επικεφαλής τον Tom Meert.
Στη μεγάλη διαμαρτυρία συμμετέχουν περισσότεροι από 560 οργανισμοί από όλη την Ευρώπη.
Η ιδέα για το Europeans United προέκυψε όταν άνθρωποι από διαφορετικά υπόβαθρα κάθισαν μαζί με στόχο να ξεκινήσουν μια δημόσια συζήτηση: επιχειρηματίες, νοσηλευτές, γιατροί, επιστήμονες, δημόσιοι υπάλληλοι, φοιτητές, από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

«Το κύριο αίτημα μας είναι τα έκτακτα μέτρα να υιοθετούνται με δημοκρατικό και ισορροπημένο τρόπο», έγραψε η EuropeansUnited στον ιστότοπό της.
«Για πάρα πολύ καιρό, οι κυβερνήσεις μας λαμβάνουν παράνομα μέτρα που περιορίζουν την ελευθερία μας.
Με τη δικαιολογία μιας παγκόσμιας πανδημίας, προτείνουν νόμους χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα ανθρώπινα δικαιώματα ή τα συντάγματα.
Σχεδόν όλες οι δημοκρατικές μας αξίες απειλούνται.
Φαίνεται ότι η χειρότερη ασθένεια που εισαγάγαμε από την Κίνα δεν ήταν ο ιός, αλλά ο ολοκληρωτισμός».

«Όταν το ευρωκοινοβούλιο δεν ακούει πλέον τον κόσμο, ο λαός πρέπει να ενεργοποιηθεί.
Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι προτιμάμε να μην διαδηλώνουμε. Είμαστε στην πρώτη γραμμή, αλλά είμαστε επίσης απλοί άνθρωποι: φοβόμαστε την αστυνομία, φοβόμαστε τα πρόστιμα και έχουμε μια υγιή δόση φόβου και απέχθειας για κάθε μορφή βίας. Έχουμε επίσης πολλά να χάσουμε και προτιμάμε να μείνουμε σπίτι.
Ωστόσο, συνειδητοποιούμε ότι σταδιακά ολισθαίνουμε σε ένα ολοκληρωτικό κράτος που απειλεί να ριζοσπαστικοποιηθεί περαιτέρω και να γίνει όλο και πιο καταστροφικό στην πορεία. Αυτή είναι μια εξέλιξη στην οποία δεν θέλουμε να είμαστε μέρος. Για να ακουστεί λοιπόν η φωνή μας, δεν βλέπουμε άλλο τρόπο από το να βγούμε στους δρόμους».

Η διαδήλωση τράβηξε την προσοχή των ηγετών σε όλη την Ευρώπη.
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2022 από τους ευρωβουλευτές Cristian Terhes (Ρουμανία), Francesca Donato (Ιταλία) και Ivan Sincic (Κροατία), κάλεσαν τους πολίτες να υποστηρίξουν τη διαδήλωση στις Βρυξέλλες.

Οι Βρυξέλλες είναι η καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης – εδώ επινοήθηκε αυτή η πολιτική, το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό, εδώ ξεκίνησαν οι διακρίσεις και ο διαχωρισμός, εδώ υποστηρίζεται η λογοκρισία της επιστήμης και της ιατρικής, δυστυχώς – και εδώ πρέπει να τελειώσει.

Ας στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα – αρκετά με τις ψεύτικες πολιτικές, αρκετά με τις κακές λύσεις, αρκετά με την λογοκρισία, αρκετά με τις διακρίσεις.
Είναι καιρός να μιλήσουν οι επιστήμονες, να μιλήσουν οι γιατροί. Είναι καιρός για μια ανοιχτή συζήτηση για καλές λύσεις και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στην μεγάλη διαδήλωση στις Βρυξέλλες θα συμμετάσχουν: ο Dr. Reiner Fuellmich , ο οποίος έχει ιδρύσει την Επιτροπή Corona, o δικηγόρος Markus Haintz, ο καθηγητής Christian Perronne, η Mary Holland και η Αμερικανίδα οικονομολόγος Catherine Austin Fitts, η οποία υπηρέτησε υπό τον Πρόεδρο George Bush.
Επίσης, η δημοσιογράφος Senta Depuydt που εκπροσωπεί την Ένωση Προστασίας Υγείας των Παιδιών, ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Robert Rois, η επιζήσασα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav, η επιστήμονας δημόσιας υγείας Astrid Stuckelberger και πολλοί άλλοι.

Οι διαδηλωτές καλούν όλους να συμμετάσχουν, εμβολιασμένοι ή μη, αριστεροί ή δεξιοί, μικροί και μεγάλοι.
«Δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει δικαιολογία για να εγκαταλείψουμε τη δημοκρατία.
Μια δικτατορία έχει ποσοστό θνησιμότητας από μόλυνση 100%. Ο δημόσιος διάλογος είναι το τέλειο εμβόλιο για την πόλωση. Άνθρωποι, πρέπει να μάθουμε να μιλάμε ξανά!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης