Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επιμένει στο αίτημα των εκλογών ο Τσίπρας: Πρωτοφανής η παράλυση του κρατικού μηχανισμού

Επιμένει στο αίτημα των εκλογών ο Τσίπρας: Πρωτοφανής η παράλυση του κρατικού μηχανισμού
Ο Αλέξης Τσίπρας επανέφερε το αίτημα για πρόωρες εκλογές
Σχετικά Άρθρα

Πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ζητά -για ακόμα μία φορά- ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την αποτυχημένη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίς».
Μάλιστα, αναφερόμενος στην εισήγηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι ο κ. Μητσοτάκης «εμφανίστηκε για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες». Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζει πως η καλύτερη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό είναι το συντομότερο να προσφύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη λαϊκή ετυμηγορία, πριν επιφέρει και νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο.

Η πλήρης δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

Πιο αναλυτικά, ο κ. Τσίπρας αναφέρει στη δήλωση του: «Ο κ. Μητσοτάκης, ύστερα από τρεις μέρες πρωτοφανούς παράλυσης του κρατικού μηχανισμού, εμφανίστηκε σήμερα για να αποποιηθεί για άλλη μια φορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες.
Δεν έφταιξε το ανίκανο επιτελικό κράτος. Δεν έφταιξαν οι υπουργοί του που δεν είχαν κανένα σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης. Έφταιξαν μόνο οι ιδιώτες, η Μετεωρολογική Υπηρεσία, η τοπική αυτοδιοίκηση.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κοστίσει πολύ ακριβά στον ελληνικό λαό.
Γεννά διαρκώς ανασφάλεια και φόβο.
Με την παράλυση του κράτους, στο οποίο δεν πιστεύει. Με την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και της ακρίβειας. Με την εκτεταμένη διαφθορά.
Η καλύτερη αποζημίωση για τον ελληνικό λαό είναι το συντομότερο να προσφύγει στη λαϊκή ετυμηγορία, πριν επιφέρει και νέα μεγαλύτερα δεινά για τον τόπο».

www.bankingnews/

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->