Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Μομφή κατά της κυβέρνησης που δεν παρέχει καμία ασφάλεια στους πολίτες

Σκουρλέτης: Μομφή κατά της κυβέρνησης που δεν παρέχει καμία ασφάλεια στους πολίτες
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Πάνος Σκουρλέτης
Μομφή κατά της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς, καταλόγισε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή, της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε το κόμμα του.
Ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν παρέχει καμία ασφάλεια και σε κανένα επίπεδο στους πολίτες, ενώ παράλληλα κάλεσε όλα τα κόμματα να υπερψηφίσουν την πρόταση δυσπιστίας.
«Δεν γίνεται μομφή στη κυβέρνηση μόνο για την διαχείριση της κακοκαιρίας. Γίνεται μομφή για την απαράδεκτη εγκληματική διαχείριση της πανδημίας. Μομφή για το πώς διαχειρίζεται την κρίση της ακρίβειας, οδηγώντας σε χρεοκοπία επιχειρήσεις και νοικοκυριά, γιατί ιδιωτικοποιεί τα δίκτυα της ενέργειας, γιατί αφήνει τις τράπεζες να καλούν καθαρίστριες με 30 χρόνια εργασίας και να τους λένε να δουλέψουν με 190 ευρώ. Μομφή γιατί οι επιχειρήσεις μπορούν να απολύουν χωρίς αιτιολογία», τόνισε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η κατάσταση απαιτεί από κάθε πολιτική δύναμη να αρθεί στο ύψος που της αναλογεί. Είναι μια πρόταση δημοκρατικής διεξόδου και δεν χωράνε αποστάσεις. Να λες "ναι" στην πρόταση και να αρνείσαι τα επακόλουθα της», συμπλήρωσε.
«Να φύγετε κύριοι της ΝΔ γιατί καταστρέφετε τη χώρα. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να αναλάβετε την πολιτική σας ευθύνη και να προκηρύξετε εδώ και τώρα εκλογές», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης