Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κορυφαίος επιστήμονας: Πως ο κορωνοϊός αλλά και τα mRNA εμβόλια βλάπτουν και σκοτώνουν

Κορυφαίος επιστήμονας: Πως ο κορωνοϊός αλλά και τα mRNA εμβόλια βλάπτουν και σκοτώνουν
Μια ενδιαφέρουσα πτυχή της πανδημίας που δεν έχει «φωτιστεί» επαρκώς είναι ο σχηματισμός μικροσκοπικών θρόμβων αίματος σε όλο το σώμα
Σχετικά Άρθρα

Ο σχηματισμός θρομβώσεων είναι μια από τις επιπλοκές της Covid αλλά και των εμβολίων που χορηγούνται για την προστασία από τη νόσο. Πρόκειται για μια πτυχή της πανδημίας που αν και δεν έχει φωτιστεί επαρκώς προκαλεί πολλούς θανάτους.
Όπως αναφέρεται σε άρθρο του γενετιστή Dr. Joel S. Hirschhorn, το βασικό ερώτημα είναι τι μπορούν να προκαλέσουν τις θρομβώσεις και η απάντηση δεν είναι εύκολη. Αρχικά είναι πολύ δύσκολο να διαγνωστούν. «Οι θρόμβοι αίματος που εμφανίζονται στα πιο μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία αναφέρονται ως μικροαγγειακές θρομβώσεις. Τα κλινικά συμπτώματα εξαρτώνται από τα όργανα που επηρεάζονται περισσότερο» προειδοποιεί ο Dr. Hirschhorn.
Το βασικό είναι ότι πολλοί ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν μικροπήξη αίματος που δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι ή απλές ακτινογραφίες, αλλά προκαλεί σοβαρές επιπλοκές. Όταν εμφανίζονται στους πνεύμονες μπορεί να διαγνωστούν ως πνευμονικές εμβολές. Εάν φτάσουν στον εγκέφαλο, μπορεί να προκαλέσουν εγκεφαλικό ή σύγχυση. Εάν κολλήσουν στην καρδιά, μπορεί να προκαλέσουν καρδιακή προσβολή. Εάν κολλήσουν στα μικρότερα αιμοφόρα αγγεία που παρέχουν οξυγόνο στα χέρια ή τα πόδια, μπορεί να προκαλέσουν μουδιάσματα αυτών των άκρων και να χρειαστούν ακρωτηριασμό. Θρόμβοι σε άλλα όργανα, όπως το συκώτι ή τα νεφρά, θα μπορούσαν να «νεκρώσουν» αυτά τα όργανα.

Η διάγνωση

Η διάγνωση των θρομβώσεων εξαρτάται κυρίως από το σημείο όπου εμφανίζονται οι θρομβώσεις αλλά και το σημείο όπου καταλήγουν. Έτσι εξηγείται και γιατί οι άνθρωποι που λαμβάνουν εμβόλιο με την πρωτεΐνη ακίδας παρουσιάζουν τόσο πολλές παρενέργειες, ενώ κάποιοι πεθαίνουν.
Για τις θρομβώσεις έχει μιλήσει και ο Dr. Peter McCollough. Στις αρχές της πανδημίας σημείωσε ότι «η ίδια η πρωτεΐνη ακίδας προκάλεσε θρόμβωση. Και ένα συγκεκριμένο είδος θρόμβωσης. Προκάλεσε τα ερυθρά αιμοσφαίρια να κολλήσουν μεταξύ τους. Έκανε τα αιμοπετάλια να κολλάνε μεταξύ τους. Έτσι, αυτός είναι ένας πολύ διαφορετικός τύπος πήξης αίματος που θα βλέπαμε με σημαντικούς θρόμβους αίματος στις αρτηρίες και τις φλέβες. Για παράδειγμα, θρόμβοι αίματος που εμπλέκονται σε εγκεφαλικό και καρδιακό επεισόδιο. Θρόμβοι αίματος που εμπλέκονται σε μεγάλα αιμοφόρα αγγεία στα πόδια. Αυτός ήταν ένας διαφορετικός τύπος πήξης και μάλιστα οι Ιταλοί έκαναν με θάρρος μερικές αυτοψίες και βρήκαν μικροθρόμβους αίματος στους πνεύμονες. Κι έτσι καταλάβαμε ότι ο κορωνοϊός δεν είναι ο λόγος για τον οποίο οι πνεύμονες νεκρώνουν. Αντιθέτως ο λόγος είναι οι μικροθρόμβοι αίματος. Όταν οι άνθρωποι δεν μπορούν να αναπνεύσουν, το πρόβλημα είναι η μικροθρόμβωση του αίματος στους πνεύμονες».
Πιθανώς οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν κορωνοϊό στο τελικό στάδιο και πεθαίνουν έχουν σοβαρά προβλήματα στους πνεύμονες και οι μικροθρόμβοι είναι μια πιθανή αιτία.

Ο ρόλος των εμβολίων

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό μπορούν να εισάγουν στον οργανισμό πρωτεΐνες ακίδας όπως αυτές που δημιουργούνται από τη μόλυνση από τον κορωνοϊό. «Πρέπει να περιμένουμε προβλήματα υγείας από τα εμβόλια για τον COVID, όπως αυτά από τη μόλυνση από τον COVID; Ναι!» επισημαίνει ο Dr. Joel S. Hirschhorn στο άρθρο του.
Πριν από μήνες, τον Ιούλιο του 2021, ο Καναδός γιατρός Charles Hoffe δημοσιοποίησε τα ευρήματά του για τους ασθενείς που έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Χρησιμοποιώντας το τεστ αίματος d-dimer, διαπίστωσε ότι το 62% των εμβολιασμένων ασθενών του είχαν υψηλούς αριθμούς που υποδηλώνουν την παρουσία μικροθρόμβων αίματος.
Ωστόσο, ο ίδιος προχώρησε ακόμα περισσότερο και υποστήριξε ότι τα mRNA εμβόλια Έκανε περισσότερα από το να κυκλοφόρησε απλώς αυτό το εύρημα. Είπε ότι η χρήση εμβολίων mRNA «θα σκότωναν περισσότερους ανθρώπους λόγω καρδιακής ανεπάρκειας».
Εξάλλου, τον Απρίλιο του 2021 ο Dr. Hoffe έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στον Επαρχιακό Υπεύθυνο Υγείας για το Βρετανικό Columbia προσπαθώντας να πείσει την καναδική κυβέρνηση να αναγνωρίσει τις παρενέργειες του εμβολίου που σχετίζονται με τους μικροθρόμβους αίματος.
«Προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, ο γιατρός εργάστηκε για να προειδοποιήσει το κοινό και την ιατρική κοινότητα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που εμβολιάζονται με τα γενετικά πειραματικά εμβόλια θα πεθάνουν μέσα σε λίγα χρόνια από καρδιακή ανεπάρκεια» αναφέρει στο άρθρο του ο Hirschhorn.
Ο ίδιος εξήγησε ότι παρατήρησε στους ασθενείς του που έλαβαν ένα «εμβόλιο» mRNA (αγγελιοφόρος RNA) είτε από την Pfizer-BioNTech είτε από τη Moderna ότι τα τριχοειδή αγγεία τους είχαν πλέον βουλώσει, κάτι που, όπως λέει, θα οδηγήσει τελικά σε ένα σοβαρό καρδιαγγειακό επεισόδιο.
Σε απλή γλώσσα είπε ότι τα mRNA εμβόλια είναι προγραμματισμένα να μετατρέπουν το σώμα ενός ατόμου σε ένα «εργοστάσιο» πρωτεΐνης ακίδας και ότι με την πάροδο του χρόνου αυτές οι μαζικά παραγόμενες πρωτεΐνες ακίδας προκαλούν προοδευτική πήξη του αίματος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που έχουν εκφράσει άλλοι επιστήμονες, ότι μόνο το 25% του εμβόλιου που εγχέεται στο χέρι ενός ατόμου παραμένει στην πραγματικότητα στο χέρι σας. Το άλλο 75% συλλέγεται από το λεμφικό σύστημα και τροφοδοτείται κυριολεκτικά στην κυκλοφορία, έτσι αυτές οι μικρές συσκευασίες αγγελιοφόρου RNA εισβάλλουν στο σώμα. Και σε μία μόνο δόση εμβολίου Moderna υπάρχουν 40 τρισεκατομμύρια μόρια mRNA.
Ο Dr. Hoffe είπε ότι ενώ αυτές οι συσκευασίες σχεδιάστηκαν από την Big Pharma για να απορροφώνται απευθείας στα κύτταρα των ανθρώπων, το μόνο μέρος που μπορούν πραγματικά να απορροφηθούν είναι γύρω από τα αιμοφόρα αγγεία και στα τριχοειδή δίκτυα, τα οποία είναι τα πιο μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία όπου η ροή του αίματος είναι αργή και όπου απελευθερώνονται γονίδια.
«Το σώμα σας στη συνέχεια αρχίζει να διαβάζει και στη συνέχεια να παράγει τρισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια από αυτές τις πρωτεΐνες ακίδας», είπε. «Κάθε γονίδιο μπορεί να παράγει πολλές, πολλές πρωτεΐνες ακίδας. Στη συνέχεια, το σώμα αναγνωρίζει ότι πρόκειται για ξένα σώματα, επομένως παράγει αντισώματα εναντίον του, ώστε στη συνέχεια να προστατεύεστε από τον COVID. Αυτή είναι η ιδέα» Τώρα γνωρίζουμε ότι αυτή η θεωρία δεν διασφαλίζει την καταστροφή του ιού ή τη μετάδοσή του αλλά ούτε και αποτελεσματική ανοσία.
Ο Dr. Hoffe υποστηρίζει ότι είναι αναπόφευκτο ότι το εμβόλιο που εγχύεται θα δημιουργήσει θρόμβους αίματος, επειδή καθώς οι πρωτεΐνες ακίδας που εισάγονται από το εμβόλιο ενσωματώνονται στα αιμοφόρα αγγεία και τα τριχοειδή αγγεία, τα αιμοπετάλια κυκλοφορούν γύρω προσπαθώντας να διορθώσουν το πρόβλημα δημιουργώντας όλο και περισσότερους θρόμβους.

Θρόμβοι σε ασθενείς με κορωνοϊό

Ενώ υπήρξε πολύ περιορισμένη ιατρική έρευνα σχετικά με τους μικροθρόμβους από εμβόλια, υπήρξε πολύ περισσότερη για τους μικροθρόμβους από τη νόσηση με κορωνοϊό.
Ερευνητές Υγείας του Πανεπιστημίου Loma Linda διαπίστωσαν ότι οι βαριά άρρωστοι ασθενείς με COVID-19 πιθανότατα πεθαίνουν ως αποτέλεσμα μικροθρόμβων που σχηματίζονται στους πνεύμονες που εξαπλώνονται για να προκαλέσουν θανατηφόρα βλάβη στα όργανα. Αυτό το εύρημα διέφερε από την τρέχουσα άποψη ότι ο ιός COVID-19 ταξιδεύει στα όργανα του σώματος και καταστρέφει την επένδυση των αιμοφόρων αγγείων σε αυτά τα όργανα.
Σύμφωνα με αυτή την έρευνα, μόλις ξεκινήσει η διαδικασία πήξης, το σώμα δεν παλεύει πλέον ενάντια στον ιό αλλά κυρίως ενάντια στη διαδικασία πήξης.
«Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει την προσέγγισή μας για την καταπολέμηση αυτής της ασθένειας, επειδή μπορεί να ψάχναμε σε λάθος μέρος», δήλωσε ο Brian Bull, MD, παθολόγος, πρώην κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Loma Linda.
«Ψάχναμε για μια θεραπεία ενάντια σε μια ιογενή ασθένεια, αλλά τώρα θα πρέπει να αναζητήσουμε θεραπεία για μια ιογενή ασθένεια που έχει μετατραπεί σε διαταραχή της πήξης αίματος» επισημαίνει ο ίδιος.

Συμπέρασμα

Οι μικροθρόμβοι αίματος συνδέονται με πρωτεΐνες που προέρχονται από λοίμωξη COVID ή εμβόλια ή αναγκάζουν το σώμα να τις παράγει.
Οι μικροθρόμβοι αίματος φαίνεται να είναι η πιθανή αιτία πολλών εκατομμυρίων επιπτώσεων στην υγεία και θανάτων από λοίμωξη COVID καθώς και από εμβόλια για τον COVID, ακόμη και πολλά εκατομμύρια θύματα από χρόνια COVID που υποφέρουν από διάφορα προβλήματα υγείας χωρίς προφανή ιατρική λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης